Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.392.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
dreammaker kaže...
exorc1st kaže...
dreammaker kaže...

Koliko god mrzim igrati po kiši, ovo je vijest koja ne može ostati nezapažena. Ovo je skoro kao da nam jave da neće biti sudaca u igri. Ništa od PES-a ni ove godine.. {#}

nećeš igrati novi PES samo zato što nema efekta kiše kog ti takođe i mrziš? zanimljivo ...{#}

Mrzim i izgubiti loptu, kao i primiti gol. Možda da mi i te mogućnosti izbace?

A lopta ? hoće li lopta ostati ?{#}

15 godina

Kad vidim što nam Rockstar sve sprema u GTA petici, a Konami nemože implementirati kišu u igru, dođe mi da se zapitam što ti Japanci rade cijelu godinu.

Najsmiješnija u cijeloj priči mi je činjenica da je u prvom pravom videu Fox engina pljuštala kiša {#}

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Kad vidim što nam Rockstar sve sprema u GTA petici, a Konami nemože implementirati kišu u igru, dođe mi da se zapitam što ti Japanci rade cijelu godinu.

Najsmiješnija u cijeloj priči mi je činjenica da je u prvom pravom videu Fox engina pljuštala kiša {#}

NEMAJU LICENCU ZA KIŠU.{#}                Ajde moć ćemo bez kiše.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Važno da su na početku 6 mj rekli da će kiša imat veliki utjecaj an igru, da će dresovi bit prljavi i ostala sranja. Pa kako je fifa prešla na novi engine i sve napravila. Kakve su sad ovo gluposti čovječe Božji.

Nisu gluposti već realni problemi s novim engineom koji će se riješavati sljedećih godinu dana. Možda nisu zadovoljni učinjenim do sada pa bolje izbaciti nego imati probleme...

12 godina
neaktivan

nema dinama u novom pes-u..pa jbt..{#} koji su to kreteni..oni umjesto da se trude oni sve olaku puštaju EA-u..i tu kišu da ne mogu napravit pa to mi nije jasno..jednostavno su nesposobni ti ljudi iz konamia i to je to..i nikad takvi nesposobni ljudi neće moći dostići veću popularnost od fife jer svake godine naprave neko s*anje zbog kojeg mi se neda igrat pes..jedino im preostaje gameplay koji bih trebao biti spektakularan da popravi dojam svih ovih nedostataka...inače sam ljubitelj pes-a jer ga igram od djetinjstva, ali ne znam više šta da kažem na sve ovo..ostaje mi još da vidim šta će napraviti sljedeće godine na next gen konzolama..ako mi se to ne svidi definitivno prelazim na fifu jer ovo što radi konami je jadno..

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako misliš nema dinama???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jer zna neko koliko ce kostati pes 14 za pc?sto ste toliko nestrpljivi sacekajte izlaska zvainco prvo dema pa posle originala i onda dajte svoj komentar .....
12 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
jer zna neko koliko ce kostati pes 14 za pc?sto ste toliko nestrpljivi sacekajte izlaska zvainco prvo dema pa posle originala i onda dajte svoj komentar .....

http://www.infomark.hr/Prednarud%C5%BEbe/1108/Pro%20Evolution%20Soccer%202014%20PC#naslov

12 godina
neaktivan

Ma divno... {#}

Na kraju će reći: ''izbacili smo opciju da se igra obična fudbalska utakmica zbog 'bla-bla-bla-bla' možete vi i bez toga."

1 0 hvala 0
16 godina
exorc1st kaže...

Ma divno... {#}

Na kraju će reći: ''izbacili smo opciju da se igra obična fudbalska utakmica zbog 'bla-bla-bla-bla' možete vi i bez toga."

Da, EA im je kriv što neće biti kiše {#}

Dobro, siguran sam da će netko to ubaciti naknadno, ali opet mi nije jasno kako si mogu to dozvolit.

14 godina

Znači u igri nema ni Camp Nou ni Bernabeu... Ovaj Konami me sad počinje podsjećati na Microsoft i Xbone prezentaciju.

Ovo s kišom je totalni fail. Brat bratu, iako kiša ako je dobro odrađena smeta pass igri ipak mi je to odlična promjena okruženja, da se tako izrazim. 

Mislim da ću pretrpjeti i sve to, pa čak i ako fejlaju još negdje ako gameplay bude kako treba. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

U neku ruku je pozitivno što nema kiše jer će biti manje laga u utakmicama, a i ne poznajem previse ljudi sto vole igrati po kiši.

PES 2014 najvjerovatnije kupujem nakon što isprobam piratsku verziju na singleplayeru, pa onda kupujem org. za multi {#}

Nadam se da neće biti puno zahtijevniji u odnosu na PES 2013, kog stavim na 1280x960 i High sa vSyncom pa ponekad froppa sa 60 na 58 itd, ali kada je na medium stalno je 60 lock.

I btw. hoće biti ovoga i u 2014?

0 2 hvala 0
16 godina
exorc1st kaže...

Ma divno... {#}

Hoće bit lopte u igri?

Jadni su i jedni i drugi.Ovi izbacuju pola igre i još kad se sjetim da je 90% igre ne licencirano....hhhhh

a EA za pc ne daje istu verziju kao za konzole.

Šupci i jedni i drugi

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
exorc1st kaže...

U neku ruku je pozitivno što nema kiše jer će biti manje laga u utakmicama, a i ne poznajem previse ljudi sto vole igrati po kiši.

PES 2014 najvjerovatnije kupujem nakon što isprobam piratsku verziju na singleplayeru, pa onda kupujem org. za multi {#}

Nadam se da neće biti puno zahtijevniji u odnosu na PES 2013, kog stavim na 1280x960 i High sa vSyncom pa ponekad froppa sa 60 na 58 itd, ali kada je na medium stalno je 60 lock.

I publika isto doprinosi lagu, sjene, osvjetljenje, HD texture... 

Ko da sam znao da će netko ići braniti taj potez Konamija. Pa kak se i prije toga nisu sjetili {#}. Fanbojizam je gadna stvar.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
exorc1st kaže...

čemu ovakav izljev gluposti?{#}

12 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
exorc1st kaže...

čemu ovakav izljev gluposti?{#}

A da možda nekom pomogneš i odgovoriš na pitanje umjesto da pametuješ? {#}

13 godina
neaktivan
meni je bas gust kada pada kisa jer je otezana igra i kontrola lopta doduse to govorim za fifu 12.5 (fifa 13) pa se nadam da ce to u fifi 13 (fifa 14) uspeti jos da to priblize realnosti koliko je to moguce...
16 godina
exorc1st kaže...
Kill Frenzy kaže...

A da možda nekom pomogneš i odgovoriš na pitanje umjesto da pametuješ? {#}

Tko to može znati?

14 godina
exorc1st kaže...

Ma divno... {#}

Nema Camp Noua???????

14 godina
david7 kaže...

Nema Camp Noua???????

Nema. Niti će ga biti pošto se više ne može dodati putem patcheva.

Tj. informacija je u ovom trenutku takva.

14 godina

{#} im... Znam da su stavljali nekakvu sliku gdje su bili Wembley, Bernabeu, Camp Nou, Juveov stadion i Old Trafford pa sam mislio da je to gotova stvar... Jbg...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izgleda da je EA pametno uložio zarađeni novac i još više "ubio" PES sa svojim licenciranjem. Sada je na KONAMIJU da naprave daleko bolji gameplay, ali kako je krenulo ovo sa kišom i ostalim detaljima, neizgleda baš najoptimističnije. ..2013 godina, a KONAMI nema kišu u nogometnoj igri, niti jedan izgovor tu ne vrijedi.

5 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Kako se ovaj Konami blamira{#}

Izgleda da ipak Fifu kupujem, barem znam na čemu sam.

Edit: ja još ne mogu vjerovat da neće biti kiše{#}

Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
plus sam video kad das gol lopta ko da udara u zid a ne u mrezu,mozda stave kisu ali kada pada da se vidi razlika u igri tj da bude otezano igranje u smislu slab primejm i tako te sitnice mozda izgledaju blesavo ali daju car fudbala....
15 godina
neaktivan

Nešt se pričalo da će na Fox enginu biti  snijeg, nesposobni su kišu stavit a kamoli snijeg {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
kako su krenuli bice problem i faul da se svira na pesu jer nema kise,snega,ruke,mreza ko betonski zid,nema pola licence sta je sledece???????
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nešt se pričalo da će na Fox enginu biti  snijeg, nesposobni su kišu stavit a kamoli snijeg {#}

Pa logično je ako nema kiše nema niti snijega. Koliko ja znam, kišu je puno lakše napravit i implementirat nego snijeg.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Đapa club kaže...

Izgleda da je EA pametno uložio zarađeni novac i još više "ubio" PES sa svojim licenciranjem. Sada je na KONAMIJU da naprave daleko bolji gameplay, ali kako je krenulo ovo sa kišom i ostalim detaljima, neizgleda baš najoptimističnije. ..2013 godina, a KONAMI nema kišu u nogometnoj igri, niti jedan izgovor tu ne vrijedi.

Bila bi špica kad bi svi stadioni imali krov pa da zato nema kiše.. {#}

Disregard the constabulary.
12 godina
neaktivan
croboy24 kaže...

ako igraš na manual i koristiš dosta trikova,poteza nemoj. za assisted nije los.

Xbox ti je najbolji kontroler kvaliteta se isplati {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice