Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.392.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
antimadridista kaže...

@Praetorian - čovjek je rekao da je odigrao demo na Gamescomu, zašto mu netko nebi vjerovao? mogao si ga zaigrati i ti i bilo tko tko je želio, samo da si bio u Kolnu prije par dana. Pa ima dosta ljudi iz Hrvatske koji odu na taj sajam...

Bilo nas je 44 :)

I da, Rafael uopce ne lici na sebe, uzasno izgleda haha

13 godina
neaktivan
kign kaže...
antimadridista kaže...

@Praetorian - čovjek je rekao da je odigrao demo na Gamescomu, zašto mu netko nebi vjerovao? mogao si ga zaigrati i ti i bilo tko tko je želio, samo da si bio u Kolnu prije par dana. Pa ima dosta ljudi iz Hrvatske koji odu na taj sajam...

Bilo nas je 44 :)

I da, Rafael uopce ne lici na sebe, uzasno izgleda haha

Decki iz hcla idu ja sam htio ici ali nisam mogo jer sam maloljetan...

edit:isli,ispricavam se

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 0:42 (drakula789).
13 godina
exorc1st kaže...
SimeKZ kaže...

Sve si napiso, ali nitko ne smije biti toliko OP, jer igranje sa ronaldom ne ovisi o skillu vec o kolicini srece oce li ta lopta proc ili nece. Vecinom prode, posto through ball mozes odigrat i sa stoperom preko cijelog igralista i opet zabiti gol... i to ne samo sa Kristinom, mozes sa bilo kojim igracem sa shot acc i power to napraviti - Rooney, Ibra, Van Persie i tako dalje... 

ljubomora čini čuda {#}

Da... toliko sam ljubomoran na nekog ko mi ne znaci nista u zivotu da je to strasno... ajde lik idi radi nest' pametno...

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
exorc1st kaže...
SimeKZ kaže...

Sve si napiso, ali nitko ne smije biti toliko OP, jer igranje sa ronaldom ne ovisi o skillu vec o kolicini srece oce li ta lopta proc ili nece. Vecinom prode, posto through ball mozes odigrat i sa stoperom preko cijelog igralista i opet zabiti gol... i to ne samo sa Kristinom, mozes sa bilo kojim igracem sa shot acc i power to napraviti - Rooney, Ibra, Van Persie i tako dalje... 

ljubomora čini čuda {#}

Da... toliko sam ljubomoran na nekog ko mi ne znaci nista u zivotu da je to strasno... ajde lik idi radi nest' pametno...

ljubomoran si na Ronalda čim ga zoveš Kristina to jest omalovažavaš ga. pomiri se sa tim, on je odličan fudbaler, ti si niko i ništa i onda se ti našao govoriti nešto {#}

13 godina
neaktivan

Kakvi su zahtjevi za pes 2014 oće se moć to pogonit na full hd sa npr core i3 i nvidia 630m i ati 7670m?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja ga zovem cristina jer nije nalik onom igracu iz mancestera united-a..........i sta cemo sada.......
15 godina
neaktivan

Ja ga zovem Kristina zbog njegovog pusy karaktera, čovjek je širio antipropagandu u svlačionici radi G.B. jer pazi, on više nije najskuplji na svijetu, ne zbog zalizane frizurice. Požderi se! 

Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina
Zekat kaže...

Ja ga zovem Kristina zbog njegovog pusy karaktera, čovjek je širio antipropagandu u svlačionici radi G.B. jer pazi, on više nije najskuplji na svijetu, ne zbog zalizane frizurice. Požderi se! 

Znači tvoj prislušni uređaj u Realovoj svlačionici još uvijek funkcionira...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Novi zahtjevi za PC? http://www.nextpowerup.com/news/3042/konami-reveals-pro-evolution-soccer-2014-pc-system-requirements.html Minimum system requirements Operating System: Win Xp 32, Vista, Windows 7 Graphic Card: GeForce 510, Radeon HD 5450 512MB CPU: Pentium D 820 2.8GHz, Athlon LE-1640 RAM: 1 GB HDD: 10 GB DirectX: 9.0c Recommended system requirements Operating System: Win Xp 32, Vista, Windows 7, Windows 8 Graphic Card: GeForce GT 440, Radeon HD 5550 1024MB CPU: Core 2 Duo E7400 2.80GHz, Athlon II X2 255 RAM: 4 GB HDD: 10 GB DirectX: 9.0c
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 13:15 (soja).
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Zekat kaže...

Znači tvoj prislušni uređaj u Realovoj svlačionici još uvijek funkcionira...

Ne, samo sam pismen.

16 godina

Ma ajde ljudi ohladite. Ja sam Realovac, smatram Cristiana najboljim igračem.Fizčki najspreminijem itd. I zovem ga Kristina od milja. Sve je počelo nakon ove slike di plaće poput curice

http://s.mcstatic.com/thumb/225625/1595535/4/flash_player/0/1/c_ronaldo.jpg {#}

Ovdje je tema PES pa se vratimo tome.

Zanimljivo što su objavljeni novi zahtjevi. Od sad definitivno moj laptop otpada, nema više casual igranja {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 13:34 (plavi08).
Moj PC  
0 4 hvala 1
13 godina
exorc1st kaže...
SimeKZ kaže...
exorc1st kaže...
SimeKZ kaže...

ljubomora čini čuda {#}

ljubomoran si na Ronalda čim ga zoveš Kristina to jest omalovažavaš ga. pomiri se sa tim, on je odličan fudbaler, ti si niko i ništa i onda se ti našao govoriti nešto {#}

Daj idi COD igraj i bacaj na kiku... sta si naporan cim branis nekoga ko ti je nebitan u zivotu... jako sam ljubomoran na njega, velika licnost i znacaj u svijetu... Jesam ja negdje reko da on nije odlican nogometas ? Daj se idi liječi... 

13 godina
neaktivan

Izasao Demo za konzole.

Konzolasi, blago vama!

0 0 hvala 0
15 godina
Zoki Mpek kaže...

Izasao Demo za konzole.

Konzolasi, blago vama!

ma gdje? daj link.

edit: evo sad vidim, zasad je samo na PS3, nema na Xboxu. Možda je Sony slučajn leakao demo {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 13:55 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

Demo is pre-gamescom code. Not the final one which is scheduled for 11th September.

12 godina
neaktivan

da bar ima u ps3 store-u..ajd daj mi link

0 0 hvala 0
16 godina

Zlac from CROPES kaže:

Netko je zaboravio da je taj demo otkazan i da pravi izlazi 11. rujna. Pa su na PSN storeu naknadno stisnuli "Cancel" gumb

Bez obzira na sve, bio je dovoljno dugo aktivan da ga neki poskidaju ... i "uživaju" u prastarom buildu koji trza i ima button lag

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 15:22 (plavi08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PESgen kaže...

to je i bilo na PS storeu, ali su makli prije nekih sat vremena, ne može se više skinuti. Jedino možeš možda nekako nabaviti ako netko od ovih što su skinuli uploada na Internet. Ako je to moguće uopće.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
PESgen kaže...

to je i bilo na PS storeu, ali su makli prije nekih sat vremena, ne može se više skinuti. Jedino možeš možda nekako nabaviti ako netko od ovih što su skinuli uploada na Internet. Ako je to moguće uopće.

Pa ja baš nemam sreće..pa kak nisam vidio jbt aa -.-

12 godina
neaktivan

evo ja sam skino i odigro dvije tekme taj demo je negdje na 50% ak i tolko,ima bajern santos njemacka i italija za birat nemoze se nit formacija slagat...igraci nereagiraju kak treba sve je nekak usporeno jednostavno nije igrivo, ali vjerujem da ce demo 11.9 mnogo bolje funkcijonirat....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa kakve to amaterčine rade u Konamiju da im procuri demo koji nije trebao ni izaći {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Pa kakve to amaterčine rade u Konamiju da im procuri demo koji nije trebao ni izaći  {#}

koliko sam ja skužio procurio je na ps storu,ne na konamijevoj stranici?

15 godina
neaktivan

Pa da, ali takve se stvari ne bi smjele dešavat, tu je po meni Konami kriv. To se EA-u teško može desit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Pa da, ali takve se stvari ne bi smjele dešavat, tu je po meni Konami kriv. To se EA-u teško može desit.

Ali se desilo. Sjećaš se da su ljudi sa oridžina masono skidali igre jer je EA-u procurio onaj neki kod ili šta već.

Shit happens...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
15 godina
neaktivan

Sjećam se , samo ja nisam tad ništa uspio ugrabit :(

Al opet bi meni kao developeru bilo gore da mi procuri demo od igre koja još nije ni trebala izać, nego ovo šta im se desilo s Originom.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja posudio ps3 od frenda i dok dosao kuci oni maknuli. Postoji li mogucnost da to netko stavi na internet i moze li se tako uopce skinuti demo, a da nije sa ps store?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Ja posudio ps3 od frenda i dok dosao kuci oni maknuli. Postoji li mogucnost da to netko stavi na internet i moze li se tako uopce skinuti demo, a da nije sa ps store?

Ma neće to nitko stavit..a i sumnjam da bih se moglo igrat..vjerojatno kad bih spržio ili prebacio na usb ps3 ne bih mogao prepoznat

12 godina
neaktivan

http://forums.evo-web.co.uk/showpost.php?p=2763570&postcount=9032šta je ovo neće biti kiše?? Pa nisu valjda toliko glupi ovi iz konamia -.-

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
16 godina
Evo jedan zanimljiv video, nadam se da nije bio
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice