Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.392.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan

Manđo u pesu 2014 ima ocjenu 86, Modrić 89,ali te ocjene ništa ne znače (po meni) ja kada igram Master ligu ja gledam (brzina,shot,body balanc) i onda igrača pretvorim u ČUDOVIŠTE a imao je ocjenu 70, 20 godina i on kada napuni 23-24 on je top igrač tako to ide kod mene bar.

0 10 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Znalac111 kaže...

Manđo u pesu 2014 ima ocjenu 86, Modrić 89,ali te ocjene ništa ne znače (po meni) ja kada igram Master ligu ja gledam (brzina,shot,body balanc) i onda igrača pretvorim u ČUDOVIŠTE a imao je ocjenu 70, 20 godina i on kada napuni 23-24 on je top igrač tako to ide kod mene bar.

...

14 godina
neaktivan

hahahahahaha

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Baš si Znalac {#}

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Znalac111 kaže...

Baš si Znalac {#}

Itekako.. {#}

12 godina
neaktivan

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
PESgen kaže...

fino fino {#}

ima nekolicina stvari sto mi se ne svidja u novom pes-u.

podloga - nekako trava i teren izgleda kao stol za bilijar.Svugdje je ista zelena boja, nigdje nema da je barem malo oštećen teren ili neka rupa itd.

trebali bi poraditi na tome {#}

mreže na golovima - uf ovo me baš puno nervira.Znači kada igrač zabije gol lopta udari u mrezu kao da je udarila od betonski zid i odbije.

O čemu govorim pogledajte ovdje i

na 01:39.

licence - o ovome ne trebam puno govoriti.Dovoljno je reći da najjača liga nije potpuno licencirana.

12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
PESgen kaže...

fino fino {#}

podloga - nekako trava i teren izgleda kao stol za bilijar.Svugdje je ista zelena boja, nigdje nema da je barem malo oštećen teren ili neka rupa itd.

mreže na golovima - uf ovo me baš puno nervira.Znači kada igrač zabije gol lopta udari u mrezu kao da je udarila od betonski zid i odbije.

licence - o ovome ne trebam puno govoriti.Dovoljno je reći da najjača liga nije potpuno licencirana.

Možda bi čak i bilo blata da igraju po kiši ili da igraju na nekom stadionu od slabijeg kluba..to čemo vidjet kad izađe..ma i mene malo te mreže živciraju, a oni iz konamia ne shvaćaju da svaka sitnica utječe na dojam igre..hoće dinamo bit ove godine u Pes-u ja nisam nigdje vidio u popisu licenciranih klubova da piše dinamo? 

12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
PESgen kaže...

fino fino {#}

Dovoljno je reći da je to DEMO,ni pola od onoga što će izaći u full verziji.
Netko stavio onaj GIF mreža sa neke probne verzije gdje kao da je netko igrao na rezoluciji 640x480 rezoluciji i low detaljima,hahah ništa sa ničim,kao da nikad niste igrali PES pa neznate i pisete gluposti,naa 13su odlične mreže,šta će tek biti na 14 sigurno bolje,isto tako i stadioni i travnjaci i sve ostalo.

Evo ti npr.Emirates stadion na PES13 ili UEFA CHAMPIONS LEAGUE STADIUM koje mozes ubaciti,vrh,a na 14 što sam vidio do sad neke stadione,bit će puno bolji.

http://3.bp.blogspot.com/-WVpupO-hQzw/UP_wFfwDTjI/AAAAAAAAP8c/IXOwrB4Bx_8/s738/pes2013+2013-01-23+15-03-59-65.jpg

http://www.pes-patch.com/2013/04/pes-2013-uefa-champions-league-stadium-by-yucel11-2.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 4:52 (picija21).
13 godina
neaktivan

Kod nas se uveliko skida demo, lik ga je navodno zakacio jutros.

Ne bi bilo pozeljno da se svi zakacimo odjednom jer sidera je samo 1.

Ja ga licno jos ne skidam iz istog razzloga.

Sacekajte ili pratite temu na linku PES Serbie foruma, tamo ljudi uveliko skidaju pa ce javiti da li je fake ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 8:43 (Zoki Mpek).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ta tema na PES serbia je zaključana.

12 godina
neaktivan

Ja sam upravo našao PES2014 DEMO,težak 2GB u rar formatu,postavljen jutros na T.o.r.e.n.t,od nekog lika "Bojan",pa ćemo vidjeti kad skine šta je i kako je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 11:28 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

To je taj lik. Njemu je bas dobro.

Dzaba skidas, fajlovi su iz 2009. godine.

Dobro je nalozio masu {#}

13 godina
neaktivan
zoki taj lik sto navodno ima demo lozi ove na tom forumu,da lik ima demo dao bi link a posto nema onda nista od toga....to je toliko ocigledno da zasita ne mogu da verujem da se ljudi prime na to....
13 godina
neaktivan

Ma dao je on link, i sve je to lepo.

Samo sto su u raru fajlovi iz 2009.{#}

Nista, cekamo 20.09. i original...

17 godina
neaktivan

Što jest jest.Kiki je daleko prejak.Milion puta sam reko da ću u multiplayeru protiv Kikija uzet Kikija, jer nema smisla suprostaviti se Kikiju sa nekim drugim.Još kada ga staviš u špicu, haaa, samo through pass (trokut ili Y) niski, a naročito visoki (L1+Y), plus malo prigodnog guranja sa zadnjim defenzivnim (pravovremeno pikanjeR1+R2+LS u smjeru obrambenog igrača) i prodor pa 1on1 sa golmanom i goool, Kiki ga meće.U barem 2 od 5 puta pada gol.Ono, Kiki prolazi "kroz oći".

Eh sad, ja sam se na ovakav "Kiki show" pijenio ko blesav, naročito kada bi Kiki sa mjesta ubrzao i takoreći u koraku preskočio dva i pol metra sa mjesta, sa loptom naravno, i to dok stoji metar ispred zadnjeg obrambenog (može biti i Puyol), naravno na through pass (ako treba i iz obrane) pa onda 1on1 sa golmanom (koji btw nema šanse protiv Kikija).

ALI vjerovali ili  ne, Kiki je takav "for real" gledao sam neki dan filmić na Jubitu, i lik je fakat svemirac, ima nevjerovatan start sa mjesta, kakve stvari lik sve radi još ispada da je u igri preslab !?

Dakle nije Kiki napravljen u igri nerealno dobro, već su Messija sklaštrili, ako ćemo ih uspoređivati.A druga stvar što je OČAJNO !!! odrađena u PES-u jest obrana, nemojte krivo shvatiti, da se donekle igrati obrana, ako je sam ručno postaviš kako spada, pa markiraš sve napadače i protivnički vezni red, itd, pa znaš tajming kod istovremenog pritiskanja kombinacije od "četri gumba" i istovremenog praćenja svoja dva obrambena koja kontroliraš i jedno 7 protivničkih igraća koji straže rupu u obrani.Ono nije komplicirano uopće.A svaka i najmanja greška u vidu krivog tajminga će te koštati prolaskom napadača kroz obranu kao kroz sir, pa onda 1on1 sa golmanom koji uglavnom stoji na gol crti ko neki idiot, i čeka da mu igrač ušeće u gol, blesavi komp uopće ne izlijeće kod situacija 1na1, nikad.Dakle uradi sam, uvijek.

Golmani su poslije obrane najveća falinga u PES-u, glupi ko prećka ispod koje stoje, izlijeću na 30 metara kod protivničkog passa, kada im se najmanje nadaš, a opet preglupi da izlijeću i zatvaraju prostor kod 1na1, ili da izlijeću do točke penala kod lošeg centaršuta ili kod lošeg through passa, to je PES-u nemoguća misija, a najbolje je kad to pokušaš sam, frajer lansira loš centaršut na rub peterca, ti udaraš Y da golman izleti a komp  pošalje golman po loptu pa onda nenadano prekine kontrolu nad golmanom i pridruži je tvom najbližem obrambenom igraču koji se potom sudara sa golmanom i udara glavom neki bijedni through pass, naravno taj pass pada dva i pol metra od njih dvojice, pri čemu je tvoj golman zalego i diže se brzinom izvrnute kornjaće, a obrambeni igrač balansira na jednoj nozi i ruci dok su mu druga noga i ruka pod 90 stupnjeva u odnosu na o udove na kojima balansira.Naravno suvišno je reći da protivnički igrač dobiva loptu ko na pladnju i zabija gol, a meni pjena i kletve na usta.

Nadam se da će poboljšati obranu, bolje im je da je poboljšaju.Stvarno je malo smiješno da nam 10 minutne tekme znaju završiti sa 6:6 7:4 a u najmanju ruku barem sa 4 gola na obje strane, a nije da igramo od juče, stvarno znamo kontrole i taktike, ali badava ti to kad je obrana žestoka rupa, a igra na sredini ne postoji, ono, sredina terena je samo prolazna zona koju moraš proć da bi došao na 20 metara u zonu udarca, pa peri.Stvarno bi trebalo biti malo teže moći oduzeti loptu protivničkom igraću koji ju želi zadržati i smiriti igru.

Valjda će 2014 biti bolja.No kakva god da bude na FIFU ne prelazim.Jednostavno mi je PES bolji.Po kontrolama je puno kompliciraniji, ali je zato i veći gušt biti bolji, jer znaš da si ti sam sve odradio, da ti nije AI ništa pomogao, sve zasluge idu tebi, tako da je puno slađe kuriti protivnika :)).I zadnje, PES je otvoren za modove i patcheve, a to mi je presudno.Zajednici je ostavljen velik prostor za izmjene po vlastitom ukusu, dok je FIFA kamen tvrdi, kakav jest jest, uzmi ili stavi.Eh pa kada je tako, onda ja ostavljam.   

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
4 7 hvala 0
13 godina

Sve si napiso, ali nitko ne smije biti toliko OP, jer igranje sa ronaldom ne ovisi o skillu vec o kolicini srece oce li ta lopta proc ili nece. Vecinom prode, posto through ball mozes odigrat i sa stoperom preko cijelog igralista i opet zabiti gol... i to ne samo sa Kristinom, mozes sa bilo kojim igracem sa shot acc i power to napraviti - Rooney, Ibra, Van Persie i tako dalje... 

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

Kompletan meni:

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

4 2 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Sve si napiso, ali nitko ne smije biti toliko OP, jer igranje sa ronaldom ne ovisi o skillu vec o kolicini srece oce li ta lopta proc ili nece. Vecinom prode, posto through ball mozes odigrat i sa stoperom preko cijelog igralista i opet zabiti gol... i to ne samo sa Kristinom, mozes sa bilo kojim igracem sa shot acc i power to napraviti - Rooney, Ibra, Van Persie i tako dalje... 

Al s druge strane, mora biti neka razlika između stroja za gol tipa Ronaldo i prosječnog napadača. Kako god oni ocijenili igrače, na kraju neće svatko biti zadovoljan. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Arapi{#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

To je taj lik. Njemu je bas dobro.

Dzaba skidas, fajlovi su iz 2009. godine.

Dobro je nalozio masu {#}

a možda samo nije promijenio datum na kompu..npr. piše 1.1.2007 i šta god spremiš spremat će pod taj datum..ili nas je lik sve zaj.... prije bih rekao da je ovo drugo..javite jel valja kad skinete

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 15:05 (PESgen).
14 godina
Može link pa probam
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan

O kakvim vi gore "trough balovima" govorite i primanju jeftinih golova tako?

Još niste to prevaizišli (prvenstveno ona sranja sa L1)da je neznam tko u špicu Ibrahimović,Ronaldo,Aguero,Rooney nebitno,ako igrate palicama i naučili ste se koristi bar desnu palicu za mjenjanje igrača i ostalo nećete sigurno primati tako golove.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 16:40 (picija21).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

I jel radi taj demo?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

ljubomora čini čuda {#}

15 godina
neaktivan

Sviđa mi se totalno celebration Ronalda. To ću si stavit na više igrača {#}

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odigrao demo na sajmu, nije lose. Iako su igraci i dalje tromi, kontrole malo cudne, ali sve u svemu veliki pomak naspram 2013...

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
kign kaže...

Odigrao demo na sajmu, nije lose. Iako su igraci i dalje tromi, kontrole malo cudne, ali sve u svemu veliki pomak naspram 2013...

12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Sviđa mi se totalno celebration Ronalda. To ću si stavit na više igrača {#}

Calma je dobra ali ono pokazivanje prstima je skroz retardirano {#}

15 godina

@Praetorian - čovjek je rekao da je odigrao demo na Gamescomu, zašto mu netko nebi vjerovao? mogao si ga zaigrati i ti i bilo tko tko je želio, samo da si bio u Kolnu prije par dana. Pa ima dosta ljudi iz Hrvatske koji odu na taj sajam...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 21:38 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice