Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 774.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nisam pratio bas temu pa moze sam pomoc?

Postoji li kakva caka za brze otkljucavanje kopački u master ligi?

hvala

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li nekozna neku stranicu sa modovima za pes ako ima 

zokii

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

http://www.pesedit.com/
Kad smo već kod modova, jel zna neko jel ima za 13icu stadion Maksimir (mod za njega)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
leotom kaže...

http://www.pesedit.com/
smo već koKad d modova, jel zna neko jel ima za 13icu stadion Maksimir (mod za nje

da li znas neku stranicu sa modovima 

zokii
12 godina
neaktivan

ovako igram master ligu i da li ću morati ispočetka ako instaliram bilo koji patch?{#}

i jeli teško instalirati patch?...nisam do sada nikad to radio igrao sam samo na prvoj verziji sve nastavke do sad {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da li neko ima link za kopacke

zokii

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gefufna kaže...

ovako igram master ligu i da li ću morati ispočetka ako instaliram bilo koji patch?{#}

i jeli teško instalirati patch?...nisam do sada nikad to radio igrao sam samo na prvoj verziji sve nastavke do sad {#}

mislim da nećeš morat ispočetka. ja sam si instaliro PESEDIT 3.1, i nastavio Master Ligu normnalno igrat (naravno, sa točnim dresovima, imenima i sl.)
jednostavno je, samo pokreneš .exe i instaliraš, kompjuter sve napravi umjesto tebe. :D 

12 godina
neaktivan
leotom kaže...
gefufna kaže...

mislim da nećeš morat ispočetka. ja sam si instaliro PESEDIT 3.1, i nastavio Master Ligu normnalno igrat (naravno, sa točnim dresovima, imenima i sl.)
jednostavno je, samo pokreneš .exe i instaliraš, kompjuter sve napravi umjesto tebe. :D 

mogu li ja za svaki slučaj sačuvati save game

12 godina
neaktivan
gefufna kaže...

mogu li ja za svaki slučaj sačuvati save game

naravno da možeš ;)
documents-konami-pes2013-save
i onda si to kopiraj negdje na računalo, za svaki slučaj ;) 

14 godina
neaktivan
Ima li netko da igra pes 13 na psp
12 godina
neaktivan

od kud ste skinuli novi patch 3.3 al da radi

0 0 hvala 0
14 godina
gefufna kaže...

od kud ste skinuli novi patch 3.3 al da radi

Skini 3.2 on radi bez problema

12 godina
neaktivan

Evo pozdrav ljudi, prebacio sam se sa FIFAe na PES i imam par pitanja u vezi gameplaya ;)
Dakle:
I. Kako ubaciti oštro nisku loptu u sredinu (16erac, kakogod) (to se u FIFAi radi tako da se krug pritisne 3 puta)
II. Jeli moguće i kako (ako je moguće) u tijeku igre preuzeti kontrolu nad golmanom, dakle npr. protivnička ekipa ima korner ili napad i ja upravljam golmanom onda (također moguće u FIFAi, vrlo korisno)
Unaprijed zahvaljujem na odgovorima ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

skinuo sam 3.2 patch. Glupo mi je što je Dinamo u Bundesligi.

LEOTOM...ovo za golmana, stisteš trokut i strelicama upravljaš

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

opet ja ;)
ovo sam tražio na netu, ali nemogu nigdje naći, pa opet vas trebam hhiih
sjećam se da se u zadnjem PESu kojeg sam igrao (10) moglo simulirati faul. E sad, ja sam vidio da se isto može i u PESu 2013, ali nigdje nemogu naći kako, pa bi volio da netko stavi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
leotom kaže...

opet ja ;)
sjećam se da se u zadnjem PESu kojeg sam igrao (10) moglo simulirati faul. E sad, ja sam vidio da se isto može i u PESu 2013, ali nigdje nemogu naći kako, pa bi volio da netko stavi. 

12 godina
neaktivan

ok, jel bi LS trebao biti lijevi analog (dakle, da ga pritisnem), a RS desni analog. Radim točno onako kako je napisano, al neće xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
soja kaže...
leotom kaže...

opet ja ;)

Kako ovo na tastaturi izvesti???

13 godina
neaktivan

Evo par golcina od mene 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kako je odvratna muzika u PES-u, cim izgubim tekmu nabio bi nekog od pjevaca s nogom u su*ak.

http://isvijet.com.hr

5 0 hvala 0
15 godina
Edge kaže...

Kako je odvratna muzika u PES-u, cim izgubim tekmu nabio bi nekog od pjevaca s nogom u su*ak.

Znam kako ti je {#}

12 godina
neaktivan

Pozdrav,imam problem s pes-om,igram Master Ligu i kada igram sve se utakmice igraju kod mene na mom stadionu,zna li ko riješiti?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li mi neko moze objasniti kako da stavljam mod u pes i neku stranicu sda koje mogu skidati modove {#}

zokii

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zoookss kaže...

Da li mi neko moze objasniti kako da stavljam mod u pes i neku stranicu sda koje mogu skidati modove {#}

Otiđeš na pesedit  stranicu , skineš najnoviji mod. Instaliraš ga i eto te u zemlji čudesa{#}

15 godina

Pozdrav svima,

Frend ima PS3 i igra PES2013, i sad bi ja uzeo PES2013 za PC

Dali je moguće da igramo zajedno ili PVP online. Dali su to uopće isti serveri i dali se može igrad u paru?

095/9170-795 / robert.lausin@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema cross platforma, ps3 ps3, pc pc, x360 x360, ništa od toga. Dečki, ko od was na Windows8 igra pes ? Dali je kompaktibilan ?

Možete igrat ranking match 2v2.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 15:49 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanima me kako mogu iskljuciti da mi igraci sami od sebe izvode finte? Znaci, krecem se sa igracem sa lijevim analogom i valjda kad neku kombinaciju napravim on mi napravi fintu i s*ebe mi cijelu igru. Ne mislim na link feints koje se mogu podesiti, nego bas ovo sto sam objasnio. Znam da u prijasnjim PESovima to nije bilo i nadam se da se u ovom to moze iskljuciti jer ako ne to je onda najgluplja stvar koju su mogli napravit. Dode mi da razbijem monitor kad idem 1 na 1 i kad zelim puknut mi idiot napravi fintu i naravno izgubi loptu.

Ajde molim vas neka me netko prosvjetli jer sam pokusao u settings i nisam nasao.

Hvala unaprijed. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I dalje me zanima rjesenje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi, evo igram PES, pa imam par pitanja:
1. Igram s Dinamom Master Ligu, i sad, doveo sam nekoliko (zapravo dosta) novih igrača i tako to. Kad stavim igrače na Transfer ili Loan listu, gotovo uopće ne dobivam ponude za njih. Dosad sam u 2 sezone uspio podat samo 2 igrača. Dakle, baš ih želim prodat, a ne da ih "relaseam".
2. Često mi igrači imaju poprilično loša raspoloženja iako imam gotovo najbolje trenere, i sve to (Staff). Kako to popravit (postoji li način)?
Unaprijed zahvaljujem na odgovorima, Leo ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 16:56 (leotom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ako ocete pobjediti s Realom online, igrajte sljedecu postavu i vasa je pobjeda 80%.

Golman

5 obrambenih koji stoje u ravnoj liniji iza sesnaesterca (blizu golmana)

Xabi Alonso srednji obrambeni

Modric i Ozil (ili Kaka i Di Maria) naprijed sastrane (ne previse sastrane, cak ih je dobro malo uvuc unutra da bolje pokrivaju sredinu), ne skroz naprijed nego na pol njihove polovice

Benzema i C. Ronaldo naprijed

Dobio sam zadnjih 6 tekmi sa par golova razlike, obrana je neprobojna.

Jedino sam zadnju odigro X zato jer je Optima retardirana i stekalo je ko da imam 10 fps-a.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice