Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 783.100
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
lukica:3 kaže...

lijepo se nadam da će konačno pes 2013 donijeti nešto novo,inovativno!{#} neki novi mod,grafički element.

Bit će "be a 4th referee" mod. Smirivat ćeš trenere koji pređu liniju i dizat mali semafor. Navodno ćeš moći upgradeati semafor kako napreduješ.

15 godina
neaktivan

Navodno je 25.7 demo i sutra ovi video u 12h.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

neznam šta očekivati od PES 2013,ali svejedno cu ga probati posto sam fan PES-a.Probao sam PES12 i igrao sam ga nekih 1h i izbrisao,ali zato PES10 meni najbolji,odigrao sam ga nekih 200h,ustvari prije nekih 10 dana sam ga opet instalirao i opet se navukao.Sve u svemu nadam se da ce biti dobar,tako da ga budem igrao duze od makar 100h

15 godina
neaktivan

Prehebenooooo :D

Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina

prejako izgleda... radujem se novim stvrima u gameplayu i nek poprave online malo

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Opet to izgleda prerobotski, trebaju kretnje napravit kao u FIFI da bude realno. Sutevi su jos uvijek nekako nerealni. Valjda ce to sredit do 9.-tog mj.

1 0 hvala 0
13 godina

Sta se zna o imenima klubova i igraca ? Da opet nebudu retardirana... A i ovaj video je potpuno isti kao pes 2012 samo ima te neke opcije koje samo dizu zivce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayMaker10 kaže...

Opet to izgleda prerobotski, trebaju kretnje napravit kao u FIFI da bude realno. Sutevi su jos uvijek nekako nerealni. Valjda ce to sredit do 9.-tog mj.

Već smo par puta zaključili da će kretanje ostat takvo kakvo je. Tek sa novim engineom u PES-u 2015 ili kasnijem možemo očekivati nešto bolje. Do onda se igra FIFA.

13 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Šutevi su bili totalno jadni u zadnja 2 PES-a ali ni u FIFI nisu bolji, tamo ko da udaraju loptu neke babetine a golman sve nerealno brani.

16 godina
neaktivan

Meni se nekad čini da PES kao da želi slabu prodaju jer oni da žele nešto poboljšat već bi napravili novi engine jer vide da sa ovim jednostavno to ne liči na nogomet.

4 1 hvala 0
16 godina
Winchester01 kaže...
PlayMaker10 kaže...

Šutevi su bili totalno jadni u zadnja 2 PES-a ali ni u FIFI nisu bolji, tamo ko da udaraju loptu neke babetine a golman sve nerealno brani.

Nemoj suditi FIFI ako ju ne igraš na manual. A očito ne igraš.

šumski put je bio ravan.
13 godina

kakva FIFA covjece,PES je zakon

14 godina
sstrmi kaže...

kakva FIFA covjece,PES je zakon

Točno to sam i ja pričao prije par godina. Tko bi rekao da će se stvari tako brzo promijenit.

15 godina
neaktivan

Dok je bio primarno radjen za ps2, bio je odlican za tadasnje vrijeme. Sada, kada ima "noviji" engine, on je gori. Trebalo bi bit obratno. Kao kap koja prelije casu, su licence. north london, london fc? haha

Svaki put kad instaliran novi pes, izbrisem ga nakon 20 minuti, nadam se da cu ovog duze igrat:)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako za sve, licence nije moguće dobit zbog manjka novaca i zato što EA ima vezan ugovor za večinu liga. Zato ne kukajte. Pes ima najveći community u povijesti nogometnih igara i pečeva uopće ne fali i ima ih brdo. Strpite se još godinu jel 2014 će imati novi engine. Ovo izgleda meni jako dobro.Kraj.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
ma nije uopće stvar u licencama, to je najmanji problem. Ja jednostavno kad vidim da mi igrač trči kao robot odmah ugasim igru, nemogu to gledati, djeluje umjetno totalno. Da naprave igru sa totalno novim enginom, nebi me bilo briga ni da niti jedan klub nema licencu, samo neka gameplay valja.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 3 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...
ma nije uopće stvar u licencama, to je najmanji problem. Ja jednostavno kad vidim da mi igrač trči kao robot odmah ugasim igru, nemogu to gledati, djeluje umjetno totalno. Da naprave igru sa totalno novim enginom, nebi me bilo briga ni da niti jedan klub nema licencu, samo neka gameplay valja.

gameplay u pesu je dobar,nije savršen ali je dobar tako da ne pričaj gluposti

15 godina
meni nije dobar, a ako se vi slažete da je igra dobra i da ne treba napredovati od ovoga stanja u kojem je sad, onda je problem u vama. Kažeš gameplay je dobar? Jeli dobar golman u igri? jesu dobri suci u igri? jesu dobri udarci na gol kad igrač udari loptu vanjskom, a lopta ide u smjeru koji prkosi svakom zakonu fizike? mogao bi nabrajati do jutra, ali nema smisla, vidjet ćemo sve kad dođe demo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Ovako za sve, licence nije moguće dobit zbog manjka novaca i zato što EA ima vezan ugovor za večinu liga. Zato ne kukajte. Pes ima najveći community u povijesti nogometnih igara i pečeva uopće ne fali i ima ih brdo. Strpite se još godinu jel 2014 će imati novi engine. Ovo izgleda meni jako dobro.Kraj.

LOL manjak novaca... A ulupali su pare na bezveznu licencu za Ligu Prvaka. Jedini razlog što ne troše pare baš i je community jer znaju da će ubrzo doći patch u kojem će netko za njih stavit prava imena. Ćemu onda plaćat licencu kad imaš besplatnu radnu snagu. A to što se meni neda čekat da Olembe postane Olić 2 mjeseca i još riskirat da će mi neki lijevi patch sjebat instalaciju je moja stvar. 

2014. sigurno neće imat novi engine. 2015 ili kasniji vjerojatno hoće. 

Trpim već 5 godina smeće od PES-a. Najjači ste vi sa tim: ma kupi igru, bit će bolja druge godine. Zbog takvih i je u ovakvom stanju.

15 godina
neaktivan

Gledaj dječače nisi informiran i prestani lupetat gluposti. Da PES14 će ima tnovi engine koji se zove fox kojima i prestani pametovat više.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U prijasnjim fan patchovima je bilo puno duplikata u bundesligi, sve je bilo nekako nabacano. I zbog nove cudnovate fizike je dosadni, nerealni i usporeni shit. Neznam kako to sve izgleda na gamepadovima, ali na tipkovnici je lose. 

0 1 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Gledaj dječače nisi informiran i prestani lupetat gluposti. Da PES14 će ima tnovi engine koji se zove fox kojima i prestani pametovat više.

Ok dječače, {#}.

Izgleda da si jedini ovdje ti neinformiran. Konami je rekao da će novi engine raditi za novu generaciju konzola. Trenutno se ne zna kad će next gen konzole izaći. Glasine su da će doći tek oko Božića slijedeće godine ili kasnije.

E sad, možda tebi matematika nije jača strana, ali čak i ti bi morao shvatiti, da ako konzola izlazi tek za Božić, ne može igra za tu konzolu izaći 3 mjeseca prije lol. 

Realno je očekivati tek PES 2015 sa next gen engineom, a ti se žali kome hoćeš.

13 godina
antimadridista kaže...
meni nije dobar, a ako se vi slažete da je igra dobra i da ne treba napredovati od ovoga stanja u kojem je sad, onda je problem u vama. Kažeš gameplay je dobar? Jeli dobar golman u igri? jesu dobri suci u igri? jesu dobri udarci na gol kad igrač udari loptu vanjskom, a lopta ide u smjeru koji prkosi svakom zakonu fizike? mogao bi nabrajati do jutra, ali nema smisla, vidjet ćemo sve kad dođe demo.

ako ti smeta onda si napravi svoj vlastiti PES pa igraj

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Tommy_123 kaže...

Ok dječače, {#}.

Izgleda da si jedini ovdje ti neinformiran. Konami je rekao da će novi engine raditi za novu generaciju konzola. Trenutno se ne zna kad će next gen konzole izaći. Glasine su da će doći tek oko Božića slijedeće godine ili kasnije.

E sad, možda tebi matematika nije jača strana, ali čak i ti bi morao shvatiti, da ako konzola izlazi tek za Božić, ne može igra za tu konzolu izaći 3 mjeseca prije lol. 

Nemoj spammat više ovdje, imaš svoju fifa temi i piši tamo kaj oćeš.

14 godina
Tommy_123 kaže...
Hexfire kaže...
Tommy_123 kaže...

Ok dječače, {#}.

Nemoj spammat više ovdje, imaš svoju fifa temi i piši tamo kaj oćeš.

Si siguran da znaš što je spam?

HINT: ovo sad je, ono prije je bio odgovor na glupost koju si napisao.

15 godina
sstrmi kaže...
antimadridista kaže...

ako ti smeta onda si napravi svoj vlastiti PES pa igraj

lol, stvarno prejak komentar. Onda nema smisla ovdje na forumu napisati o nekoj igri da nije dobra, ti mu napiši da napravi sam svoju igru ako mu se ne sviđa. Vrhunski argument. A iskreno da ti kažem, pa i da sam radim nogometnu simulaciju sa budžetom kakav ima konami, sigurno nebi prodavao isto sranje 5 godina, kao što oni rade.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 14:09 (antimadridista).
15 godina
neaktivan

Čekaj svi smo shvatili da se vama ne sviđa igra. Imate jako dobre zamisli pogotovo Hexfire. Pa kad si tolko pametan radi njihov posao umjesto njih. Odi tamo i reci im u facu sve. Kaj si naporan. Pa nemože se svakom fanu udovoljit. Ako ti igra ne paše nemoj igrat. Simple As That i kraj. Nemaš se ka jviše raspravljat da ti ne paše trčanje ovo ono. Skužili smo i kraj. Odi lijepo u fifa temu i tamo si komentiraj kako ti je fifa savršena do bola i svršavaj na nju ak oćeš.

Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
Opet ti Tommy. Kako vi ne shvaćate da pričamo o igri, ti to shvaćaš previše osobno. Zašto na niti jednoj drugoj temi o nekoj igri na ovom forumu, nigdje se nitko ne ponaša ovako kako se ponašate vi pojedinci u ovoj temi. Ja još nisam vidio da ljude tjeraju iz teme samo zato što kažu da im se igra ne sviđa i kad nabroje što im se ne sviđa u igri. I onda još šlag na tortu, tjeranje u FIFA temu. S tobom je nemoguće voditi raspravi o PES-u, ne smije nitko reći što ga smeta, shvaćaš to preosobno. I koja vam je to fora "ajde ti napravi igru umjesto njih"? Argument na razini 7-godišnjeg djeteta. Vi njih još branite i zadovoljni ste sa time što igra nema gotovo nikakvih pomaka zadnjih 5 godina? pa ti budi zadovoljan, ali nemoj meni uskarćivati da kažem ono što me smeta, a bome nisam jedini, jer PES svake godine ima sve manje igrača.
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nervira me zato kaj konstantno sere po njoj. Pa kad je tolko pametan nek ju on napravi. Znamo da nije nešto savršeno ali je dobra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

@antimadridista - Tommya i njegove na ignore. PES tema odmah dobije kap ozbiljnosti i normalne komunikacije. Puno je neaktivnija, ali puno produktivnija.

Nema ti smisla svađati se s  njima, kad dečki još nisu naučili svađati se. Kao što si rekao, oni ovo shvaćaju preosobno te svaki oblik komunikacije s njima nema normalan kraj.

Odustani, za tvoje dobro ;)

P.S. - iako moram priznati uživam gledati kako se sramote :D

šumski put je bio ravan.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice