To je to!To se čekalo godinama-prave pare,ugovori sa sponzorima i možda full licencirana bundesliga+youth team=fenomenalno
Jedva čekam. Samo da poprave gameplay i sve za 10! Nadam se da će biti najbolji PES do sada!
I ja jedva čekam novi Pes!Veliki sam fan.
Imam samo jedno pitanje:Ako ispune sve što je navedeno u prijašnjim postovima,kakvi će biti minimalni zahtjevi konfiguracije za PC?
Ima li netko tu informaciju,barem približno.
Imam samo jedno pitanje:Ako ispune sve što je navedeno u prijašnjim postovima,kakvi će biti minimalni zahtjevi konfiguracije za PC?
Mislim da tu informaciju zasad nitko nema. Ali možemo sano predviđati. Ja bih reko da će biti oko 1.5 GHz proc, 1GB RAM-a, grafa radeon 9800/ GF 5900.
Mislim da tu informaciju zasad nitko nema. Ali možemo sano predviđati. Ja bih reko da će biti oko 1.5 GHz proc, 1GB RAM-a, grafa radeon 9800/ GF 5900.
To je malo!Sva računala kupljena prije 2 godine i novija će moći igrati.
Nadam se da će biti tako!
Evo i jedne dobre slike
....
To je malo!Sva računala kupljena prije 2 godine i novija će moći igrati.
Nadam se da će biti tako!
To su slični minimalni zahtjevi kao i za PES 2009, samo sam stavio jači proc i grafu.
Evo vam gameplay PES 2010 pa komentirajte.
Meni se osobno čini kao dobar napredak od PES 2009, no mnogo toga što su obećali nisu još napravili. Jedva čekam demo.
P.S. Znam da postoji isti takav gameplay za FIFU 10 (koja zasad izgleda bolje od PES-a), no nemojmo ovdje voditi tu raspravu. Samo PES.
Izgleda ko PES, a to je najvažnije, nijedan gameplay video ne moze rec toliko koliko demo, kad on izađe onda ćemo vidjet stvarno koliko su napravili.
Meni se osobno čini kao dobar napredak od PES 2009, no mnogo toga što su obećali nisu još napravili. Jedva čekam demo.
P.S. Znam da postoji isti takav gameplay za FIFU 10 (koja zasad izgleda bolje od PES-a), no nemojmo ovdje voditi tu raspravu. Samo PES.
odlicno taj gameplay izgleda samo me brine da ne naprave ono kretanje igraca u 8 smjerova,kad to vidim prestane me volja igrati
odlicno taj gameplay izgleda samo me brine da ne naprave ono kretanje igraca u 8 smjerova,kad to vidim prestane me volja igrati
Ubacit će u konačnu verziju "360 stupnjeva", potvrdio Konami.
Verzija koja je prikazana na Gamesconu je zapravo stara mjesec dana.
Ubacit će u konačnu verziju "360 stupnjeva", potvrdio Konami.
Verzija koja je prikazana na Gamesconu je zapravo stara mjesec dana.
Uh sva sreca.U tom slucaju bit ce super igra.Grafika i animacije su na razini danasnjih igara.Vidim mnogo popravljenih gresaka u gameplayu...Ma bit ce zakon!
Glavno da ne bude moguće uzet Ronalda i Messija i s njima pretrčat cijeli teren i dat gol.
Ja bih volio da se promjene slobodni udarci zato što su nerealni i teško izvedivi!
Ja bih volio da se promjene slobodni udarci zato što su nerealni i teško izvedivi!
Samo treba vježbat.Bolje da su teži nego lakši.Ustvari,savršeno su napravljeni.
Glavno da ne bude moguće uzet Ronalda i Messija i s njima pretrčat cijeli teren i dat gol.
nece tako biti.jer sam cuo da se na najtezoj razini ce se igrati kao protiv prave Barcelone,tj.bit ce otezano igrati na velikoj tezini.u proslim nastavcima sam bez problema sa realom razbio barcelonu 3:0 na najtezem.bas da vidim kak cu sad barcu dobit
EDIT:evo i nesto vijesti o PES 2010
Zna netko sto ce sve biti licencirano?
Za mene je vazno da budu engleska liga,francuska,spanjolska,talijanska i njemacka(Top 5 liga)
meni je najlakse igrat protiv barcelone jer igraju otvoreno a to meni jako pase dobim ju prosjecno 4-0 a npr protiv sparte rotterdam (il nekog drugog lsabijeg kluba)neznam im gola zabit kad igraju sa 1 napadecem
i to me zivciralo na master ligi
PES 2010 ce biti zabavno igrat zato jer ce svaki igrac imat naglasene karakteristike,npr.njegova preciznost i jacina udarca prema golu ovisit ce o njegovom "Shoot Power" i sl.
Da nebi bilo zabune i prosli nastavci su to imali a tamo je to bilo slabije naglaseno.
Zna li itko hoće li bundes lige uopće biti u pesu 10?
Vjerojatno ne jer FIFA ima exluzivnu licencu na bundesligu. Al se ipak nadam
Jel ima negdje informacija o become a legend, baš me zanima sta ce napraviti novo u become a legend
Taj mod se prvo pojavio u Winning Eleven serijalu (PES za japansko tržište), no tek su ga ubacili u PES orošle godine.
svidja mi se super je... jedva cekam
Nadam se da ću je zaigrat dulje od 2 dana na kompu, prošli put sam poludio kolko je igra bila retardirana i ukočena. FIFU odmah otpisujem za komp jer su ovi iz EA smetlari, umjesto da naprave port sa XBOX-a ko što i KONAMI radi. Moram priznat da izgleda lijepo.