- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U mene je još onaj pes editov patch 1.6, i mislim da je taj najbolji... Kad prođu transferi na ljeto skinuti cu novi i to je to... Ovako se sam omoze srusiti igrica...
gdje mogu skinuti taj 1.6 kod mene je 1.5 i moram li obrisati ovaj da bi instalirao taj.....
gdje mogu skinuti taj 1.6 kod mene je 1.5 i moram li obrisati ovaj da bi instalirao taj.....
Nista ne trebas brisati, samo skini patch i instaliraj ga...
http://www.filefactory.com/file/b56e9hc/n/pes_edit_patch_1.6.exe
Balkan Pes Box patch
najbolji patch.
Jel netko imao problem sa patchom pes edit 2.2 kad sam ga instalirao igru vise nije moguce igrati,pokrene se pa izbaci...
predhodno sam stari patch obrisao,koristim windows 7 32 bit...hvala
u igri stisnes start...odes na select sides...change cursor i stavis na assisted. Ali preporucio bi ti da se peobas naviknutna semi-assisted. Ovako je zajebano. oces npr.uklizat a komp ti prebaci igraca i bzvz srokas nekoga i dobijes crveni...
Skini novu verziju 2.3 i samo pregazi stari. Ne moras brisat kitserver folder.
2.3 verzija radi bez greske :)
Najbolji patch koji sam instalirao, nema sumnje. Međutim, potpuno je nemoguće sačuvati igru u ML. Ne znam da li to važi i za BAL ali svaki pokušaj sejvanja u ML rezultira rušenjem igre, Ima li iko neko rješenje? Stvarno se ne bih volio odreći ovog patcha
Najbolji patch koji sam instalirao, nema sumnje. Međutim, potpuno je nemoguće sačuvati igru u ML. Ne znam da li to važi i za BAL ali svaki pokušaj sejvanja u ML rezultira rušenjem igre, Ima li iko neko rješenje? Stvarno se ne bih volio odreći ovog patcha
Citaj jbne upute koje dobijes, a imas i u nekom mojem postu ovdje kak se to dela...
pozdrav svima skinuo sam sa ovog gore linka part2 i ne kontam gdje su ostali djelovi da li ih ima na ovom linku aj ak nek zna neka javne pls stvarno mi se igra na ovom novom patchu pes.........
ne mogu da ga raspakujem izbaci mi ovo a i nekako ga brzo skine..........THE ARHIVE I EITHER FORMAT OR DAMAGED
jel ima neko link sa kojeg se moze 100%skinuti patch 2.3 sa ova prethodna 2 nisam mogao da skinem sa jednog sam samo skinuo samo part2 nisam mogao da nadem ostale dijelove a ovaj sve u jednom nisam mogao raspakovati haj ak nek ima nek stavi ev trazim cijelo jutro i nikako da skinem.... unaprijed hvala...... plsss
evo izašao je 3.0 patch i 3.0.1 fix
Imam patch 1.6 i kad krenem igrat Master league srusi mi se igrica,,,POMOĆĆ !!
Imam patch 1.6 i kad krenem igrat Master league srusi mi se igrica,,,POMOĆĆ !!
Aj procitaj 6 post iznad tvog *rolleyes*
Procitao sam i nekontam te,,,sta trebam uradit,,ako nije problem napisi i sve 5 ...
Procitao sam i nekontam te,,,sta trebam uradit,,ako nije problem napisi i sve 5 ...
izbriši igru,instaliraj je ponovno,skini patch 3.0 i 3.01 fix sa interneta i instaliraj ih.
Ima ko link za 3.0 i 3.01 fix ?
Pes mi iz godine u godinu postaje sve dosadniji...
Uništili su pes sa ovin dodavanjen di tribaš odredit snagu, i sa pucanjen penala :/