kaj na bolje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jep ,slažem se. puno je bolji od dema
A tek face igrača.....ajoooj predobro napravljene, naših također, fenomenalno WARNING SPOILER slike, evo neke. Ali dresovi Dinama su katastrofa za razliku od prošle godine, ali to će patch sredit. Još nešto, nema Hajduka, iako sam zagriženi Dinamovac, žao mi za to.
Još kad sve PES Editovci pečiraju biće fenomelan PES, kakva FIFA, nije mu ni do koljena, po viđenom dosada, najjači PES ikada, no vidjećemo kasnije nakon potpunog dojma.
Šta nije Dudu u Šahtaru?
Btw dobre slike.
daaaj zakaj nisu transfere obavili,neda mi se edititrat
daaaj zakaj nisu transfere obavili,neda mi se edititrat
Ne, ništa od transfera, to je i meni bulšit, al šta se može, biće peč vrlo brzo siguran sam. Raul nije u Šalkeu, Van der Vaart nije u Totenhemu, Ibro nije u Milanu, Dudu nije u Šaktaru itd itd. Al najjače mi je Torresa sam odmah uspio kupiti a mogao sam i Ibru al sam htio ostaviti Barci da i oni imaju nekoga a ne sad da pokupim najbolje. I opet sranje, vrijednosti igrača su opet nerealne ( Torres 11 M €?! Dok im je plaća također nerealna) i ponovno nemožeš nuditi sam koliko hoćeš para za transfer igrača već ovisišJoš nerealnosti: da skaut agreea transfer terms! Jbmt a baš sam se nadao da će to bit ispravljeno!!
Modrić ima istu ocjenu kao Kranjčar?! Wtf?! Pletikosa manju nego Butina?! Olić manju nego Klose ili Gomez?! Al nas gaze i u videoigrama........:))))
u čemu je pes loš,u tome je fifa bolja
u čemu je pes loš,u tome je fifa bolja
Znači u ničemu
ma ima licence i sve transfere
ma ima licence i sve transfere
To će se sve riješiti.....
Jesu popravili onu iritantnu debilanu od šutiranja?
Izgleda da jesu. Ovo je jedan napisao na cropes forumu
"Čini mi se da je ful igra malo različita od dema, kamera više zumira, prespekitva slična onome na što smo navikli. Šutevi su lakši, manje je osjetljiv bar, lakše je pogodit da ne odu na 20. red tribina."
to ti imas orginal pes 6 ili se nekak moze s piratima prek neta
Jesu popravili onu iritantnu debilanu od šutiranja?
Ma kako? Iz dema? Pa šta je vama ljudi, igra je bila gotova i prije dema, šta vi mislite da su oni čekali 16-17.9. da vide dojmova i ajmo onda radit promjene 10-ak dana prije neg što igre dolaze na police!! Wtf, pa igra je bila gotova ohoho prije toga, neide to navrat na nos, pogotovo ne ovakve igre. To za šut ko misli da se promjenilo se vara, isto je sasvim samo što mi imate neko uvjerenje kao da je bolje sad, to vam je kao placebo tableta, uvjereni ste da vam je bolje od tablete a tableta zapravo ne čini ništa.
kaj pes vec izaso
Pitanje: Da li se ikome događa da tvoj igrač, nakon što oduzme loptu suparničkom igraču, jednostavno odbija otići po nju već samo stane? Meni se to non-stop dešava i to je zasad jedino što frustrira, samo oduzme loptu i onda stane tamo bez lopte ko mutav na terenu i ništa ne radi, a ja stisćem tipku prema lopti a on i dalje stoji kreten. I još nešto, kad lopta zapravo ode negdje gdje ću ja prije otrčati nego AI, moj kursor se jednostavno prebaci na udaljenijeg igrača umjesto na onog bližeg i onda taj bliži lopti samo stoji i čeka ovog udaljenijeg da dođe po loptu. I čak ako kojim slučajem taj moj udaljeniji igrač će isto sigurno doći prije AI-ia do lopte meni se ponovno prebaci kursor na udaljenijeg igrača od lopte! Kvragu!
moze slika newcastle utd roster? koji englezi imaju licencu?
Ma kako? Iz dema? Pa šta je vama ljudi, igra je bila gotova i prije dema, šta vi mislite da su oni čekali 16-17.9. da vide dojmova i ajmo onda radit promjene 10-ak dana prije neg što igre dolaze na police!! Wtf, pa igra je bila gotova ohoho prije toga, neide to navrat na nos, pogotovo ne ovakve igre. To za šut ko misli da se promjenilo se vara, isto je sasvim samo što mi imate neko uvjerenje kao da je bolje sad, to vam je kao placebo tableta, uvjereni ste da vam je bolje od tablete a tableta zapravo ne čini ništa.
Micek, ne znam koliko dugo igraš PES, ali već godinama je javna tajna da u PES demo ne ide cijela i zavšena igra. Već jedan od pre buildova.
Zato pitam.
Ako je šut ostao kakav je bio u demu, to je jedan ogromni fail.
Često puta je to bilo rečeno i prije pa se pokazalo netočnim kasniije.
Ne velim da nije, al samo kažem da je zbog prijašnjih situacija moje pitanje bilo na mjestu.
Micek, ne znam koliko dugo igraš PES, ali već godinama je javna tajna da u PES demo ne ide cijela i zavšena igra. Već jedan od pre buildova.
Zato pitam.
"Micek", PES igram od prvog, tj ISS-a davnog, a i stariji sam malo od tebe, i praktički veteran u PES-u, zato nemoj trkeljat gluposti, kakva javna tajna, gdje si to samo čuo, pa 15.9. se PES već proizvodio. Demo nije prebuild već samo obični izvadak iz gotove igre, potpuno obrnuto od onog što si ti rekao. Baš KONAMI može sebi takav rizik priuštiti, da vide reakciju javnosti na demo pa onda navrat-nanos ispravljaju stvari koje generalno ili masovno svima smetaju, ili barem velikoj većini. Pa ovo je ipak ozbiljan projekt. Demo i služi za to da malo pokaže gamerima što ih čeka i privuče ih još i prije izlaska same igre u dućan, za PES i FIFA-u to pogotovo vrijedi. Nastavljaš sa failovima o PES-u.........najjače mi je kad me uče o PES-u likovi koji su počeli PES igrati od tamo negdje 2008 godine
Zato pitam.
"Micek", PES igram od prvog, tj ISS-a davnog, a i stariji sam malo od tebe, i praktički veteran u PES-u, zato nemoj trkeljat gluposti, kakva javna tajna, gdje si to samo čuo, pa 15.9. se PES već proizvodio. Demo nije prebuild već samo obični izvadak iz gotove igre, potpuno obrnuto od onog što si ti rekao. Baš KONAMI može sebi takav rizik priuštiti, da vide reakciju javnosti na demo pa onda navrat-nanos ispravljaju stvari koje generalno ili masovno svima smetaju, ili barem velikoj većini. Pa ovo je ipak ozbiljan projekt. Demo i služi za to da malo pokaže gamerima što ih čeka i privuče ih još i prije izlaska same igre u dućan, za PES i FIFA-u to pogotovo vrijedi. Nastavljaš sa failovima o PES-u.........najjače mi je kad me uče o PES-u likovi koji su počeli PES igrati od tamo negdje 2008 godine
a i ti malo puno trkeljas gluposti,moes ti bit kakav oces veteran,mogo si bit u WWII ali ako citas znao bi da je istina da ne ide cijela zavrsena igra
cemu svade i prepirke
i pes i fifa su ove godine bolji nego ikad(pogotovo fifa)i svi sretni i zadovoljni sto su njihove omiljene fransize napredovale ka boljem :D
Kao pravi "veteran PES-a" i kao pravi matori čovjek vidim da pojma nemaš o čemu govoriš.
PES demo nikada nije bio demo svih dosadašnjih godina izlazila je jedna od RC verzija a ne finalna. S obzirom da si toliki veteran trebao bi to znati.
Ili pak samo želiš trkeljati i dalje i nastaviti sa svojim "agresivnim" ispadima.
Demo može i ne mora biti završena igra. Ove godine su rekli da je završena bila, ne znam zašto bi lagali :S
Eventualno su popravili par sitnica, naravno ako je istina da je 100% kod išao u demo
Ako je tako, fail. Teško da ću ga igrati. Nakon '98, nakon svih ovih godina, prvi PES koji ću preskočiti.
Kao pravi "veteran PES-a" i kao pravi matori čovjek vidim da pojma nemaš o čemu govoriš.
PES demo nikada nije bio demo svih dosadašnjih godina izlazila je jedna od RC verzija a ne finalna. S obzirom da si toliki veteran trebao bi to znati.
Ili pak samo želiš trkeljati i dalje i nastaviti sa svojim "agresivnim" ispadima.
Nisu to nikakvi agresivni ispadi već jedni od onih reakcija kad netko ekonoma uči ekonomiji, a sam je završio za bravara.....(gdje u ovoj situaciji ti ispadaš bravar, jer nemaš uopće pojma o čem govoriš, a i vidim po tvojim postovima da nebi znao ni složit reprezentaciju Hrvatske)
on topic- zasad mogu reći, najjači PES ikad, a i opet, mogu se kladit da ćeš ga igrat, SIGURNO, i to do idućeg PES-a, sasvim sam uvjeren
Najbolje da svatko skine i proba
Sam Konami je rekao da demo do trenutne verzije NIKAD nije bio sa završnim kodom, te je na nagovor igrača odličio to ove godine promjeniti. Dakle svaka daljnja rasprava o demu i verzijma dema je totalno ne potrebna.. Postoji ta obavijest na twitteru samo je treba naci...