Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.024.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Hacker-ri kaže...
slimyyy kaže...

oće li bit Hajduk u novoj fifi ili pesu, pošto znan da je fifa potpisivala nedavno neki ugovor sa hns-on, a pes ima licencu za europsku ligu?

ahahahah

developeri se okrecu umiruci od smijeha :D

sta ce ti najkatolickiji i najhrvatskiji klub u PESu?

pokraj Barce Milana Intera Reala Arsenala :D

mislim, tko bi se trudio to napravit osim nas sa CROPESa

:D

sta se tice fife, super je to sve, ali pes u cijelini je puno bolji...

jesan li reka išta smišno ili jednostavno neman 9 godina pa se ne smijen svemu i svaćemu?

za tvoju informaciju konami je već napravia igru sa Hajdukon i ostalin klubovima sa balkana "Winning Eleven: Balkan Express", pa nevidin zašto nebi sad stavia Hajduk pošto je u europskoj ligi

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 14:51 (slimyyy).
15 godina
slimyyy kaže...

jesan li reka išta smišno ili jednostavno neman 9 godina pa se ne smijen svemu i svaćemu?

za tvoju informaciju konami je već napravia igru sa Hajdukon i ostalin klubovima sa balkana "Winning Eleven: Balkan Express", pa nevidin zašto nebi sad stavia Hajduk pošto je u europskoj ligi

ahahahahha, pa nije to konami napravio -.-

bc2: SaPPhir3
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 14:56 (ph3nom_gamer).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ufff udarci su mi skroz cudni. malko jace i odma u tribine a ni preciznost opcenito nije najbolja

██████████████████████████████████████████████████████████████████

1 0 hvala 0
16 godina
slimyyy kaže...

Ne, nije.

Balkan Express je bio samo neslužbeni patch, i to loš ako se mene pita..

Pošto je Hajduk u europskoj lizi, lako je moguće da ga bude.. barem bi po nekoj logici trebao bit.

Trying is the first step towards failure.
16 godina
ph3nom_gamer kaže...
slimyyy kaže...

je, winning eleven je japanska verzija pro evolutiona, u nas je to pro evolution soccer, a u njih winning eleven

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 14:59 (slimyyy).
16 godina
slimyyy kaže...
ph3nom_gamer kaže...
slimyyy kaže...

je, winning eleven je japanska verzija pro evolutiona, u nas je to pro evolution soccer, a u njih winning eleven

U pravu si za WE, to je japanska verzija PES-a.. ali Balkan Express je neslužben. Ima takvih patcheva koliko hoćeš..

Trying is the first step towards failure.
15 godina
slimyyy kaže...
ph3nom_gamer kaže...
slimyyy kaže...

pa šta će japancima Balkanska liga? to je samo neslužbeni patch, mislim da ga ima samo na ps2 (možda griješim)

17 godina
neaktivan
tandara kaže...

I meni su igrači bili tromi,ali kada sam stavio speed na +1,jednostavno nova igra

Kako si stavio speed na +1?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
neaktivan

Nije, WE Balkan Express NE POSTOJI kao cijela igra...

Koliko znam to je patch za WE 7...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 15:03 (AlterEgo).
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

sad neman pojma jel to patch ili nije al sićan se da kad san to igra bilo je sve profesionalno napravljeno, čak je i na početku bia voice acting neke ženske koja kaže "Winning Eleven Balkan Express", meniji i komentari su bili odlični, ili je to bia profesionalni patch ili nešto drugo, stvarno se nesićan al uglavnon poanta je da nema razloga zašto u konamiu nebi stavili Hajduk, pogotovo sad zato šta imaju licencu za europsku ligu

0 0 hvala 0
15 godina
slimyyy kaže...

sad neman pojma jel to patch ili nije al sićan se da kad san to igra bilo je sve profesionalno napravljeno, čak je i na početku bia voice acting neke ženske koja kaže "Winning Eleven Balkan Express", meniji i komentari su bili odlični, ili je to bia profesionalni patch ili nešto drugo, stvarno se nesićan al uglavnon poanta je da nema razloga zašto u konamiu nebi stavili Hajduk, pogotovo sad zato šta imaju licencu za europsku ligu

ove godine neće 100% bit zato što je tek ušao u europsku ligu

iduće godine bi ga već mogli očekivat

16 godina

Počneš tekmu ideš system settings - game speed settingsOsmijeh

16 godina
ph3nom_gamer kaže...
slimyyy kaže...

ove godine neće 100% bit zato što je tek ušao u europsku ligu

iduće godine bi ga već mogli očekivat

e to san i ja mislia, al nema veze, čekat ću patch sa cropes-a, inaće mi nije neki gušt igrat sa stranin klubovima Belji se

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kako fintice radit?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
šiloman kaže...

kako fintice radit?

desna "gljiva"

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

nemogu vjerovat koliko su ubacivanja iz slobodmih udaraca te kornera dobro napravljena

npr. sa nekih 40 m je baš gušt ubacit oštro (tako sam zabio golčinu, messi napravio voley i zakuco)

samo mi je malo debilan zvuk kada lopta gredu ili stativu udari :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 15:51 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ovaj pes ima jako puno vrlina ali nazalsot i mana ( kao i sve) no bio sam siguran kupit ovaj pes no nakon demoa nisam vise siguran no igro sam na tipkovnici. svida mi se i ugodan je no malo nezgodan za tipkovnicu a joystick nevjerujem da cu kupit stoga velika mi je dilema sada no vidit cemo. sto vi preporucate

██████████████████████████████████████████████████████████████████

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ja sa messiem 2 slobodna zabio u dve utakmice :P

i to ljepi,lopta se u sam kut spusti,ko jucer od srne..igra mi je super

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
d3stroy3r_cro kaže...

ovaj pes ima jako puno vrlina ali nazalsot i mana ( kao i sve) no bio sam siguran kupit ovaj pes no nakon demoa nisam vise siguran no igro sam na tipkovnici. svida mi se i ugodan je no malo nezgodan za tipkovnicu a joystick nevjerujem da cu kupit stoga velika mi je dilema sada no vidit cemo. sto vi preporucate

pa kupi joystick, izgledat će ti kao nova igra kada zaigraš sa analogom

16 godina
ph3nom_gamer kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

pa kupi joystick, izgledat će ti kao nova igra kada zaigraš sa analogom

slažen se, ja više nemogu ni zamislit igranje na tipkovnici, a prije san stalno igra na njoj... skroz druga stvar, stvarno veliko olakšanje

17 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Ajd zamisli da igraš cod na pcu sa gamepadom :D

to ti je isto kao ovo što ti igraš pes sa tipkovnicom. Sa uvedenih 360 stupnjeva tipkovnice potpuno gube smisao.

Gamepadi su dobri i za druge stvari, vožnje, ostale sportske igre, hack&slasheve, neke igre tipa assassins creed...

15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

pa zvuk je realan, identican zvuku u RL ... zato jer se stative vise ne rade od zeljeza il od ceg su se god radile, sad je neki 'meksi' materijal pa je  zvuk drugaciji..

16 godina
P3ks kaže...
ph3nom_gamer kaže...

pa zvuk je realan, identican zvuku u RL ... zato jer se stative vise ne rade od zeljeza il od ceg su se god radile, sad je neki 'meksi' materijal pa je  zvuk drugaciji..

u novoj fifi su još željezne :P

17 godina
neaktivan
Ige kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Ajd zamisli da igraš cod na pcu sa gamepadom :D

to ti je isto kao ovo što ti igraš pes sa tipkovnicom. Sa uvedenih 360 stupnjeva tipkovnice potpuno gube smisao.

Gamepadi su dobri i za druge stvari, vožnje, ostale sportske igre, hack&slasheve, neke igre tipa assassins creed...

assasin je tipa batman koliko sam vidio po gameplayu?

ja to tastaturom sve rjesio :p

a sve sta nemoze tastatura moze G13...

uzeo sam si sad analog pa cemo vidjet kako to funkcionira, ali sve sta ima 10 tipki je lakse na keyboard igrat...

narocito pucacice

potpis :D
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nekako mi je veći gušt :D

Ja g19 imam pa opet volim na gamepadu igrat ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

zna li netko mozda zasto mi ne radi desni analog na PES-u?koristim gamepad od PS2,nije mi radio ni na PES 2010,pa sam mislio da ce mozda na novoj igri proraditi,lijevi radi normalno,a desnog kao da ne prepoznaje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Zna li netko zašto nemgu instalirati pes 2011 demo, uvijek mi se pojavi neki error.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XXL Gamer kaže...

Zna li netko zašto nemgu instalirati pes 2011 demo, uvijek mi se pojavi neki error.

što piše, kakvu grešku javlja?

17 godina
jerrycro kaže...

Nisam prespavao, ali bi čovjek pomislio da će napraviti neke promjene a ono ništa... Modeli igrača, stadion, in game grafika (radar, prikaz rezultata, odabir dresova... da dalje ne nabrajam) je apsolutno isti. Kad već plačaš punu cijenu igre možeš bar dobiti novi proizvod a ne recikliranu igru. Nisu se potrudili ništa promjeniti (ak ništa drugo bar su na konzolama napravili neke pomake).  Ali svejedno je bolja od PES-a :)

Kako nisi spavao ?  Pa rekli su u najavi igre da će ove godine fifa11 biti fifa10 s konzola s nekim promjenama a tek iduće godine će fifa12 biti identična fifi12 s konzola pošto nisu stigli u tako kratkom vremenu prilagoditi novu konzolašku verziju pc-iju !

15 godina
protjeran
movie kaže...
jerrycro kaže...

Nisam prespavao, ali bi čovjek pomislio da će napraviti neke promjene a ono ništa... Modeli igrača, stadion, in game grafika (radar, prikaz rezultata, odabir dresova... da dalje ne nabrajam) je apsolutno isti. Kad već plačaš punu cijenu igre možeš bar dobiti novi proizvod a ne recikliranu igru. Nisu se potrudili ništa promjeniti (ak ništa drugo bar su na konzolama napravili neke pomake).  Ali svejedno je bolja od PES-a :)

Kako nisi spavao ?  Pa rekli su u najavi igre da će ove godine fifa11 biti fifa10 s konzola s nekim promjenama a tek iduće godine će fifa12 biti identična fifi12 s konzola pošto nisu stigli u tako kratkom vremenu prilagoditi novu konzolašku verziju pc-iju !

Ma kojem kratkom vremenu? godini dana! WTF?!

Dinamo živi vječno
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice