Prey [2017]

poruka: 128
|
čitano: 21.969
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prey [2017]

ja ccu slusat svoju ziku psy breaks 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prey [2017]

Mislim da ću probati s ovim :P
That being said, SS2 je još uvijek tata-mata što se tiče atmosfere ^^

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.5.2017 19:57 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prey [2017]

slusas li dark elektronniku,experimental inace?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prey [2017]

Povremeno za gušt, al u igrama mi jako paše :)
9 sati igre. Postaje sve bolje i bolje i strašnije :D Recimo da igra ima Shodan, komotno su mogli staviti naziv "System Shock 3". Jedva čekam kad nas par završi pa da možemo o spoilerima :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Prey [2017]

Prelazim je full polako i guštam. Slažem se s poređenjem sa System Shockom. Definitivno odlična igra

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Prey [2017]

lovac uspori malo i gustaj 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Prey [2017]

Guštam, još kako :D Otvorim svaku ladicu i torbu, čitam i slušam sve, rješavam sporedne zadatke i još sam istražujem kud mogu. Našao sam par zanimljivih secreta. Jednostavno ne mogu pustiti, konačno jedna zbilja "pametna" AAA igra koja ne podcjenjuje nikoga i nudi puno za one koji istražuju i isprobavaju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Prey [2017]

Kako bi igro jeben joj sarmu!!

Koliko je velika igra? Treba dočekat ponedjeljak za kupovinu i onda još download sa mojom usranom brzinom zahvaljujući jebenom TComu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prey [2017]

18.2Gb

Ne sekiraj se. Sreća je dok se čeka :D Sad si fino hyped i ne spavaš tako da će biti kao odmatanje poklona kad napokon kreneš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Prey [2017]

Tek sam 3 sata u igri i igra je zakon... Još se motam oko lobbya jer pojma nemam di bi prije krenuo. Odličan stil grafike, jako detaljni leveli, "tajni" putevi, odlične komande i još čitam cca 20-ak sati gameplaya - WOW! 80-te u svemiru. :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll tr
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Prey [2017]

Danas ću bit zombi na poslu jer sam zabrijao pred kompom igrajući. Ne sjećam se kad mi se zadnji put tako nešto desilo . :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 8:25 (Moloch).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Prey [2017]

Znači odlična igra? Po postovima u ovoj temi ne vidim niti jednu lošu stavku.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Prey [2017]

Zasad imam samo par sitnica koje me smetaju, pokušat ću ih navesti bez spoilanja:

Mislim da se igraču prerano daje OP alat za detekciju Mimica, jer mi ta mehanika igre nije dosadila do točke u kojoj postane irelevantna.

Ne sviđa mi se ni što je u igri tagiranje NPCa (nakon kojih im se vidi lokacija i kroz zidove). Bar se ne vidi i njihov outline, ali svakako je igra mogla i bez toga.

Pozitivnih stvari, međutim, ima nebrojeno. :)

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Prey [2017]

hint: staviti da titlove prikazuje za sve. Onda vidiš što i ovi typhooni pričaju. :D 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll tr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prey [2017]

A moram u noćnu... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prey [2017]

Evo ja upravo završio, 31 sat. Očistio cijelu stanicu :) **ne znam da li na mobu radi spoiler, pa rađe tamo NE ČITAJTE**

Dobio sam najbolji mogući ending (što se tiče da su svi ljudi spašeni, baš nikog nisam ubio i dobio empathy achievement; "najbolji mogući" možete zapravo dobiti na 2 načina, ovisi na koji način želite riješiti problem - ako idete na self destruct nikako nemojte ubiti jednog bad guya koji vam je kao i ostalim preživjelima pilot u tom slučaju. Ako vas je strah oko odabira za vrijeme igre, pitajte se što bi Paragon Shepard napravio i to je uvijek točno za full dobrica ending)

Fantastično single player iskutvo i cca 30 sati ako rješavate sporedne objektive. Bio je jedan dio (znat ćete kad dođete do toga) gdje sam umirao ko Cetinski u svojoj pjesmi. Uglavnom maxao sam shotgun i q-beam, a 90% sveg craftanog bili su shellovi za shoty i neuromodovi. Budući da sam sve istraživao i puno craftao (te samim time imao brdo neuromodova) imao sam lika koji je bio Sam Fisher, Neo i John Rambo u jednom. Kad sam već kod toga, možda je greška što se neuromodovi mogu craftati jer sam stvarno imao sve; stealth, pucaljke, melee, hakiranje... Al dobro, manje bitno na kraju jer je igra svejedno dosta teška u zadnjoj trećini. Kraj je malo neočekivani, ali sam se nadao nekom mindfucku s January-em i Looking Glass tehnologijom koja se jako često spominje i koristi u prvoj polovici igre. Kao da su imali par ideja pa se predomislili tokom razvoja. Ahh well, samo se žalim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Prey [2017]
Glavno da sam ja ovomjesecni fond za igre potrosio na izvrsni Dawn of War 3...
13 godina
HAL kaže...
Glavno da sam ja ovomjesecni fond za igre potrosio na izvrsni Dawn of War 3...

Što je ko neki moba ili je ok ?

17 godina
Prey [2017]

Igra ima grafički "glitch"  - iako su refleksije i AO uključeni da bi funkcionirali moraju se prvo potpuno isključit -> spremit te ponovno uključit - > spremit unutar postavki da bi funkcionirale!

Prva slika - max postavke; obratit pažnju na područja obilježena crvenim

Drugra slika - max postavke sa on / off fixom koji sam gore spomenuo

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
doktor1 kaže...

Igra ima grafički "glitch"  - iako su refleksije i AO uključeni da bi funkcionirali moraju se prvo potpuno isključit -> spremit te ponovno uključit - > spremit unutar postavki da bi funkcionirale!

Prva slika - max postavke; obratit pažnju na područja obilježena crvenim

Drugra slika - max postavke sa on / off fixom koji sam gore spomenuo

Majstore, svaka cast, kako si to skuzio ?

Imas dobro oko u svakom slucaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 20:34 (toxic).
17 godina
Prey [2017]

Ja sam samo ubro da mi je AO nekako sumljiv te sam tada otišo na neogafu temu od Prey performansi i vidio da je taj bug prisutan kod svih...

Čak ga ni DIgital Foundry nije spoemnuo u svom ePC perforamnce videu!

No odmah se vidi da nešto ne štima sa ambient occlusionom...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Prey [2017]

Lol nebi i ja ovo skuzio! A tko bi uz fantastican gameplay!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RTS, smeće, ne igraj. :)
8 godina
Lovac kaže...

Nadam se da nije tako. Navodno je razlog Denuvo, tj. ne žele piratskim grupama dati "head start".

Ista verzija Denuva kao za ME:A koju su kreknuli za, koliko, mjesec dana?

Izdavači nikako da shvate da će dovršenu, ispoliranu, zabavnu i zanimljivu igru kupiti i oni koji bi ju inače piratizirali.

12 godina
toxic kaže...
doktor1 kaže...

Igra ima grafički "glitch"  

Majstore, svaka cast, kako si to skuzio ?

Imas dobro oko u svakom slucaju.

lol, ako će itko skužiti, to je onda doktor

maestro za grafičke detalje i velika pomoć kod namještanja postavki za izvući maksimum ljepote u igri uz što manji udar na hw 

17 godina
Prey [2017]

Onaj tko je igrao njihov Dishonored serijal zna za Antona Sokolova...

Rekao bi da su posudili njegovo ime - Antoinette Sokol

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Onaj tko je igrao njihov Dishonored serijal zna za Antona Sokolova...

Rekao bi da su posudili njegovo ime - Antoinette Sokol

Sokolov's Elixir,

Kako ga se nebi sjetio :]

Vidio sam na PS-u(Pro) grafiku... Art style grafike je fenomenalan, lica su mi posebno odrađena.. Zanima me dali je prisutan kakav stuttering u igri na PC-u? 

SkorvY
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 10:58 (skorvy).
17 godina
Prey [2017]

Iako radi fenomenalno, skoro pa sigurno će ti povremeno trzuckati kod reaktora (tako je i meni, a i mnogim drugima na steamu) jer je taj dio stvarno vertikalno OGROMAN. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Prey [2017]

Ekipa, ima tko preporuku gdje uzeti key za steam?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice