Jel' mi može netko objasnit' kak' se prevode igre sa programom Game Translator 2.01?I jel' postoji neka stranica sa koje se mogu skinuti projevodi igara npr.za The Sims 3?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi o skriptnom jeziku igre. Nije za svaku igru isto - Neke se mogu neke nemogu. Uglavnom treba pronaci dokumentaciju od igre i dali dopusta to - Ako dopusta, onda treba po uputama napisat taj jezik.
Sve se razlikuje od igre do igre.
Unreal tournament, editorom mozes kopati po iznutricama igre i mjenjati si stvari kako se tebi svidaju (to ukljucuje i prevodenje).
Od starih mi pada na pamet Duke Nukem 3D, to sam prevodio jos u osnovnoj skoli :)
Ukratko sve ti ovisi od igre do igre, neke su zatvorenije a neke otvorenije...
Pravi profesionalni lokalizatori prevode igre u dogovoru sa izdavacem pa imaju sve sto im je potrebno pri ruci, obicnom korisniku su takve stvari puno otezane.
mozda sam staromodan, ali SVAKIM prijevodom ma kako on dobar bio gubi se dio cari igre i njene... kako da to kazem, a da ne zvuci glupo... duse... smisla...
ok, ugl hocu reci da ma kako je ovaj nas hrvatski lijep, ja bi uvijek igrao na eng jer to nije to...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
haha, trebala bi ti godina dana da to prevedeš, ja sam probao prevoditi glary utilities, odustao sam nakon 4 stranice teksta, a bilo ih je više od 10, koliko bi tek onda bilo za igru od 6 gb poput Simsa
Ja joj mislim prevesti samo osnovni dio....znači stvari po kuči,neke kupoovne stvari,početni izbornik i naravni osnovni dio launchera.....ovo ostalo ne....
Lakše će ona onda naučiti te engleske riječi iz osnovnog djela nego ćeš ti prevesti...
Ja joj mislim prevesti samo osnovni dio....znači stvari po kuči,neke kupoovne stvari,početni izbornik i naravni osnovni dio launchera.....ovo ostalo ne....
pa to što si napisao ti je 90%, mislim da bi se trebao javiti developerima ili izdavaču pa nek ti oni kažu kako prevest
Probaj resource hackerom svrljati po izvrsnim datotekama simsa, mozda ti se posreci, ne znam koliki ces dio moci tako prevesti, ako uopce budes mogao ista, ali vrijedi probati...