Trebao bih pomoć oko preporuke nekvog dobrog mmorpg-a
probao WoW prezarazan ali sam se odvikao
također i malo manje poznat Metin 2 koji je isto dobar ali tražim
neki noviji od tog
svaki savjet dobrodošao..
unaprijed hvala !
Trebao bih pomoć oko preporuke nekvog dobrog mmorpg-a
probao WoW prezarazan ali sam se odvikao
također i malo manje poznat Metin 2 koji je isto dobar ali tražim
neki noviji od tog
svaki savjet dobrodošao..
unaprijed hvala !
WoW ti je najbolji, ali ako ti kažeš da ne želiš igrati zbog zaraznosti onda ok ima i drugih rješenja. Probaj tibiju na outcast (outcast.no-ip.org) serveru ona ti je grinderska igra i nije toliko zarazna.
LOTRO i AoC daleko najbolje MMORPG igre...igrao sam sve 3 (wow) Ko god kaze da je wow bolji nije probao ove....i tko god kaze da popularnost sama svoje govori...normalno da govori jer je WoW prva "bolja" MMORPG igra i normalno da su odma dobili publiku... i tko god kaze da je sve samo kopija WoWa....kao 1. WoW je uzeo od LOTRA orcove, eflove i ostalo.. jer je LOTR knjiga napisana davnih dana... i ne moze bit kopija jer takva je mmorpg igra da je imalo drugacja ne bi bila mmorpg :D ....eto ti razlozi zasto probati LOTRO ili AoC
kao 1. WoW je uzeo od LOTRA orcove, eflove i ostalo..
Nije, Warcraft je uzeo od Warhammera orcove, elfove i ostalo. A Warhammer je uzeo od LotRa ;)
Da probas Perfect World International (ne obicni PW nego bas International) ja sam ga najduze igrao od svih mmo-ova, zatim probaj Cabal Online ni on mi nije los....
Igrao sam WoW, AoC i WAR (malo). WoW je super, AoC je super.
kao 1. WoW je uzeo od LOTRA orcove, eflove i ostalo..
Nije, Warcraft je uzeo od Warhammera orcove, elfove i ostalo. A Warhammer je uzeo od LotRa ;)
Najbolje da gledamo sve tako, WoW ima humane on je odma kopirao mene xD. To bi isto bilo kod FPS-ova u CS imaš SMG pušku imaš je npr. i u CoD-u i sad je CoD kopija CS-a. WarCraft je WarCraft kakav da je, od samog početka je bio prvi u svom žanru.
P.S. Čujem od prijatelja da bi mogao izaći WarCraft 4 nešto u fazonu RPG/RTS, još ako bude dobar multiplayer to će biti žešća terepana od WoW-a.
Joj glupe li rasprave: Wow nije prvi MMORPG, bilo ih je i prije, WoW je naprosto blizzardova igra nastala po ultrapopularnom warcraft serijalu i zato je vrlo brzo dobio puno igrača, postao najpopularniji, a ostao je takav jer sa desecima miliona dolara koje zarađuje svaki mjesec ima definitivno najbolju korisničku službu, najviše ulaže u napredak i održavanje same igre i još uvijek je najpopularniji MMORPG, barem na zapadu te i privlači najviše igrača.
- druga strana je što ga ja više nemrem smislit
Sad, što se tiče daljnjih tema, LOTRO me se nije dojmio.... PVE je dobar, međutim PVP je debilan, meni barem, to je ko da igraš 2 odvojene igre - za PVP si radiš monstera (dakle ne koristiš si glavnog lika iz PvE)
AC nisam igro osobno, ali ljudi su razočarani, prije kad je igra tek došla, kad su se "svirale klavijature" su se svi žalili kak je to glupo i besmisleno, pogotovo kad grindaš sa 30 tipki, sad kad su to nerfali se svi žale da je igra ko svi ostali mmo-i, samo dosadna - ispravite me tko ima drugaćije mišljenje
AION koliko čittam su nerfali (bio je katastrofalno grinderski orjentirana igra), pa je kao nešto lakše doći na max leve, međutim oni koji jesu na max levelu se žale da ne postoji end-game pvp, da ima samo napad na neprijateljsku utvrdu - ovako su meni to objašnjavali - prvo su se spremali tjedan dana na napad, išlo je nekoliko večih klanova, onda su došli tamo, a dočekalo ih je također nekoliko večiš klanova, no nije otpor bio toliko organiziran i počeli su ih gazit, ali je trajalo. i sad vele skoro da su dobili fight, kad eto, isteklo pola sata ili sat vremena i javila im igra da su izgubili jer su prekoračili vrijeme za napad - omg.... s druge strane postoji 1 PvE raid i to je to... 90% vremena farmaju matse i maltretiraju noobove
STO se svašta priča, večina ljudi je razočarana, neki koji igraju već "dulje vrijeme" vele da se na igru treba naviknut a onda je kao ok
Gild Wars je ok igra (nema mjesečni subscription, samo kupiš i igraš), meni ima odličan pve i pvp, samo dosta je stara tak da grafika nije nešto, možda najveća zamjerka ne možeš skočit - mene to strašno živcira
Ima dosta free to play igara sa itemmallom, međutim ne bih ti njih nabrajao jer uglavnom se ne isplate - uvijek ima moneybagova koji će te gazit i razlika će se u svakom trenutku činit nepravednom
Sada jel' rasprava glupa ili nije to je sasvim druga stvar...
Problem je sto je tema izvucena iz naftalina. Aj' jos bi je i kuzio da je netko postavio novo pitanje u temi, ali, jel'te, nije...
Imaš Runes of Magic, isto besplatni MMORPG
znate neki mmorpg slican cabalu i dekaronu (2moons)
Najbitnije u igri mi je PvP a za broj questova me boli...
Moze bit f2p ili p2p
hvala unaprijed
PS:
WoW mi je odvratan stoga necu igra takvog tipa
Molio bih da mi preporucite neki MMORPG
Wow,dekaron,cabal,RUnes of magic, BOI nedolaze u obzir
lotro?
Ne
onda ti ostaje archlord ili najbolje da izmislimo neku igrici za tebe?
Guild wars
Najbolji a i besplatan je lotro pa ti preporucujem to, osim toga relativno bolji od wow-a je i rift ali se placa nazalost. AOC je odlican ali nije aktivan kao drugi i f2p mod mu je za K..
Najbolji a i besplatan je lotro pa ti preporucujem to, osim toga relativno bolji od wow-a je i rift ali se placa nazalost. AOC je odlican ali nije aktivan kao drugi i f2p mod mu je za K..
cek covjece, igra je f2p 1 tjedan i populacija se povecala za 50puta vec lol. Istina glupo je što nemožeš igrati sve klase ali barem za svaki archetype ima jednu. Ja cu skinut igru veceras vjerojatno i probati, cini mi se solidno
imas na steamu besplatne Global Agenda i Forsaken Worlds od kreatora perfect worlda isto onako dobre mmorpgee.
f2p requime momento mori
Tesko da ces naci nesto kao Cabal,posto barem ja
nisam naletio na niti jednu slicnu kao sto je cabal.
CABAL je unikat.7 godina uhebo u njega.
1.Eve Online
- meni jedini pravi mmo na trzistu jer cjeli gameplay je gotovo baziran na interakciji izmedju igraca.Ima pretplatu ali moze se placati i ingame valutom(isk), naravno treba imati strpljenja.
2.The Secret World
- ne znam sto reci, trenutno mmorpg koji aktivno igram i ne nadzire se napustanje.
... Defiance nije los mmo shooter ,kao svaki shooter bez mnogo taktiziranja i pameti akcija, sat -dva terapiranja od RL i posla frustracija.
1.Eve Online
- meni jedini pravi mmo na trzistu jer cjeli gameplay je gotovo baziran na interakciji izmedju igraca.Ima pretplatu ali moze se placati i ingame valutom(isk), naravno treba imati strpljenja.
2.The Secret World
- ne znam sto reci, trenutno mmorpg koji aktivno igram i ne nadzire se napustanje.
... Defiance nije los mmo shooter ,kao svaki shooter bez mnogo taktiziranja i pameti akcija, sat -dva terapiranja od RL i posla frustracija.
Samo da potvrdim The Secret World je odličan MMO, imaš ga već po 10 eura, nema subscription.
Nego, da pitam, ima li domaćih cabala u TSW i na kojem serveru ? Ja nisam našao nijedan.
Samo da potvrdim The Secret World je odličan MMO, imaš ga već po 10 eura, nema subscription.
Nego, da pitam, ima li domaćih cabala u TSW i na kojem serveru ? Ja nisam našao nijedan.
Nisam primjetio nista sto be me asociralo na domaci cabal ,ionako bolje pridruziti se cabalu sa vecim brojem aktivnih igraca , nema drame i elitizma u prijateljskom okruzenju tijekom NM, raid-a... lakse se grupirati...nemoras sjediti i spammati LFG u agarthalu ,mozes raditi na misijama ili farmati sp,ap,signets dok se lfg u cabal-u.
Za home server nema veze ionako grupiranje je cross servers,kao i za frakciju,odvojeni smo samo u pvp-u.
Silkroad ima jako jako jako dobrih privatnih servera na kojima se igra. Oni original gotovo da su mrtvi. Ako neko ima i da igra negdje nek se javi na pm,jer ja igram
Silkroad ima jako jako jako dobrih privatnih servera na kojima se igra. Oni original gotovo da su mrtvi. Ako neko ima i da igra negdje nek se javi na pm,jer ja igram
braindead korean zombie farmer simulator
Neverwinter
imas na steamu besplatne Global Agenda i Forsaken Worlds od kreatora perfect worlda isto onako dobre mmorpgee.
ja igram forsaken world jako je dobar