Evo molim modove da nelockaju temu (kao neke ostale) i da vamo pišete preporuke PC igara. Bilo mi je dosadno nezz sta da stavim da mi se skida preko noći. Stavite i linkove. zZ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zasto ne odes na neke stranice koje imaju rezencije i o igrama? tamo ljepo odes procitas o igri i skines igru(ili kupis)
zasto ne odes na neke stranice koje imaju rezencije i o igrama? tamo ljepo odes procitas o igri i skines igru(ili kupis)
zasto ne pametujes negdje drugdje i napises nesto o nekoj igri da ju mogu skinit?
zasto ne pametujes negdje drugdje i napises nesto o nekoj igri da ju mogu skinit?
jer mi se ne da
Nije rezencija nego recenzija n00b...
Nije on nego si ti "lood" koji vrag otvaraš ovakvu temu kad ih ima bar 1000 istih, traži sebi malo, jesil čuo za google, nije loš može nešto korisno i nać.
Bezveze samo spamaš po forumu i onda sereš ljudima koji ti reknu da potražiš malo.
Nije on nego si ti "lood" koji vrag otvaraš ovakvu temu kad ih ima bar 1000 istih, traži sebi malo, jesil čuo za google, nije loš može nešto korisno i nać.
Bezveze samo spamaš po forumu i onda sereš ljudima koji ti reknu da potražiš malo.
ti si lood... to ja neradim
a glupe teme.....
A jesi lijen ... :S
Pa upiši si u google željenu riječ i stisneš enter i da vidiš rezultata! Iznenadio bi se! :D
De lockajte i/ili izbrišite ovu glupost od teme. ;)
Pa znam to ali neznam sta da upisem, skinio bi neku igru ali neznam koju, zanjima me vaše mišljenje o nekim dobrim igrama ili mi dajte link teme neke o tome...
imaš lipo temu svi fps-ovi dosad pa gledaj
Svugdje je hvalim igra se zove World Of WarCraft, vjerovatno ste već čuli za ovaj fantasy MMORPG. Prelijepi pejzaži, mnošto rasa, klasa, profesija, igrivost, storyline po kome se čak snima i film za kojeg neki čak predviđaju da bi mogao biti bolji od LOTR-a i brdo igrača (ono najvažnije za svaki MMO).