Posudba WoW-a

poruka: 10
|
čitano: 1.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Posudba WoW-a
pitanje

Ima netko da ne stigne igrati world of warcraft neka samo kaze! meni je istekao pre paid pa nemam sta radit. ako netko hoce cu mu lvl-ovat malo...neka samo kaze

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Posudba WoW-a

Stari .

Neznam da ćeš naći koju budalu .

16 godina
neaktivan
autorov komentar
WItcher kaže...

Stari .

Neznam da ćeš naći koju budalu .

vrijedi pokusat=)
17 godina
neaktivan
Posudba WoW-a

A zašto ne pokušaš obnoviti pretplatu?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Dado_ZG78 kaže...

A zašto ne pokušaš obnoviti pretplatu?

haha :D nema se para!
17 godina
vidikovac kaže...

Ima netko da ne stigne igrati world of warcraft neka samo kaze! meni je istekao pre paid pa nemam sta radit. ako netko hoce cu mu lvl-ovat malo...neka samo kaze

LMAO!!!!Iznenađen
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
17 godina
neaktivan
Dermentor kaže...
vidikovac kaže...

LMAO!!!!Iznenađen
 Iako je način pitanja (žicanja) smiješan i glup, dosta ljudi (čak i sa ovog foruma) imaju posao i rade (možda čak ženu i obitelj), a igraju MMO igre. Nemaju svi vemena za grindanje i farmanje a svejedno žele vidjeti igru i prelaziti je. Znam da je Faerdhur rekao da će dati prijatelju a onda možda i ponuditi svoj lotro acc za igranje, jer da bi htio preći moriu i vidjeti balroga, a da jednostavno nema vremena za sidequestove tipa donesi 5 kokoši itd...
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 19:44 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Paolo2612 kaže...
Dermentor kaže...
vidikovac kaže...

LMAO!!!!Iznenađen
 Iako je način pitanja (žicanja) smiješan i glup, dosta ljudi (čak i sa ovog foruma) imaju posao i rade (možda čak ženu i obitelj), a igraju MMO igre. Nemaju svi vemena za grindanje i farmanje a svejedno žele vidjeti igru i prelaziti je. Znam da je Faerdhur rekao da će dati prijatelju a onda možda i ponuditi svoj lotro acc za igranje, jer da bi htio preći moriu i vidjeti balroga, a da jednostavno nema vremena za sidequestove tipa donesi 5 kokoši itd...
 eto vidis. ja sam pitao iz sale ali opet ako netko ima slobodan sam cijeli tjedan!
17 godina
neaktivan
Posudba WoW-a

Pa, evo ja imam frenda koji kaže da bi ti dao da mu igraš i levelaš maga ili paladina. Hoćeš? Na tom njegovom accountu ja sam isto pomagao i došao do 41. Ako ti se da, on treba te likove na levelu 70. Account je plaćen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
naxeem kaže...

Pa, evo ja imam frenda koji kaže da bi ti dao da mu igraš i levelaš maga ili paladina. Hoćeš? Na tom njegovom accountu ja sam isto pomagao i došao do 41. Ako ti se da, on treba te likove na levelu 70. Account je plaćen.

da naravno da zelim! imam jos cijeli ovaj tjedan slobodan. barem cu mu sa jednim doci do 70. ae posalji u privatnoj poruci username i password i neka kaze kako se zovu likovi. odmah dizem lvl-e...

e super sad ce mi brze proci dani hhe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice