e zdravo raja mene zanima kako mogu da instaliram jednu igricu koju sam skinuo preko free zone ne mogu nikako da odpakujem neke pakete jel trebam imati neki program za to ili ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
valjda je u raru
valjda je u raru
valjda je u raru
valjda je u raru
možda ti rar ne valja...probaj ga otvorit u winzipu

valjda je u raru
evo sta mi izbaci kada pokusam odpakovati
Extracting thaw\Data1.cab Error: CRC mismatch in file "thaw\Data1.cab" in the archive "E:\Program Files\thw\Tony Hawk's American Wasteland....part01.rar"
evo sta mi izbaci kada pokusam odpakovati
Extracting thaw\Data1.cab Error: CRC mismatch in file "thaw\Data1.cab" in the archive "E:\Program Files\thw\Tony Hawk's American Wasteland....part01.rar"
opet isto
opet isto
pa nekih 3,3 gb
pa nekih 3,3 gb
heeheh ma znam ali kada sam skontam da samo jednostavno mogao kupiti igricu koja kosta 25 kn heheheheheheh smjesno heheheheh e hval ti puno i pokusaj vrijedi heheheheh
hvala
heeheh ma znam ali kada sam skontam da samo jednostavno mogao kupiti igricu koja kosta 25 kn heheheheheheh smjesno heheheheh e hval ti puno i pokusaj vrijedi heheheheh
hvala

ma nece valjda pokusat cu naci nes hehehehehe kaj i uvijek heheheehe
ma nece valjda pokusat cu naci nes hehehehehe kaj i uvijek heheheehe

hvala
Valjda fali neki fail koji se treba instalirati
Jeli mozda igra Runes of magic??? 
vjerovatno je neki dio pogrešno skinut ili djelomično
Ako si samo jedan dio zaboravio skinuti, uzalud svi ostali; neće ti raditi. Ako ti radi probleme s tim prvim dijelom izbriši ga pa skini ponovno taj dio; možda ga nije skinuo kako treba, meni se to isto događalo.