Pomoc oko instalacije jedne igrice zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoc oko instalacije jedne igrice

Postovanje forumasi imam  jedan  problem oko instalacije igrice.Odma da velim ako nije  dozvoljeno da pisem na ovu temu neka slobodno modovi ju izbrisu ako ne onda mi pomognite.

Evo ovako skinuo sam crysis sa odredene stranice ,skinuo sam ripanu verziju od skullpture i kada  udem prek winrara u crysis i stisnem na fail crysis desni  klik pa extract to the specified folder oznacim da mi se prebaci na desktop i onda se prebaci  ali  ne prebaci mi se setup.

Probao sam iskljuciti uac ali isto vise nemam ideje sto da  napravim kod  xp-a je  radilo sve normalno ,a kod viste 32 bit  nece pa ako netko zna sto treba napraviti molio bi da mi pomogne.

I da nemojte  molim Vas kupi si  igricu  nisam bas  neki imucni tip i ne izdvajam novce za igrice neg  ovak  kad  si  zelim malo odigrati kad sklopim vremena pa skinem igricu.

Amd athlon 64 x2 6000+ 3.14 ,2gb kingmax,ati radeon hd 4550 512mb ddr3,gigabyte m52l-s3,fortron PNF 350w,seagate 500Gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pomoc oko instalacije jedne igrice
cro_denis kaže...

Postovanje forumasi imam  jedan  problem oko instalacije igrice.Odma da velim ako nije  dozvoljeno da pisem na ovu temu neka slobodno modovi ju izbrisu ako ne onda mi pomognite.

Evo ovako skinuo sam crysis sa odredene stranice ,skinuo sam ripanu verziju od skullpture i kada  udem prek winrara u crysis i stisnem na fail crysis desni  klik pa extract to the specified folder oznacim da mi se prebaci na desktop i onda se prebaci  ali  ne prebaci mi se setup.

Probao sam iskljuciti uac ali isto vise nemam ideje sto da  napravim kod  xp-a je  radilo sve normalno ,a kod viste 32 bit  nece pa ako netko zna sto treba napraviti molio bi da mi pomogne.

I da nemojte  molim Vas kupi si  igricu  nisam bas  neki imucni tip i ne izdvajam novce za igrice neg  ovak  kad  si  zelim malo odigrati kad sklopim vremena pa skinem igricu.

Vidi jeli ti zip/rar datoteka Crysis ispravna, dali ti javi grešku ikakvu kad extract radiš i ako ti ne javi provjeri dali je rar/zip datoteka ispravna, tu opciju imaš u winraru. Ako si 100% siguran da samo setup fali, što čisto sumnjam, onda zamoli nekog da ti pošalje samo taj file.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko instalacije jedne igrice

Ispravna je 100 % zato jer igrica prije instalirana  na xp ,a na vistu nece !Nikako mi nece prebaciti setup ,nece mi ni kad  kliknem u winraru  otvoriti  setup !

Amd athlon 64 x2 6000+ 3.14 ,2gb kingmax,ati radeon hd 4550 512mb ddr3,gigabyte m52l-s3,fortron PNF 350w,seagate 500Gb
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice