PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.544.827
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
14 godina
neaktivan
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Q-Tip kaže...

Taj lik je najsmješnija stvar koja se desila Twitchu? Onda mi je definitivno jedna od boljih odluka u životu da uopće ne pratim Twitch.

Stvarno, ako je to ono što danas prolazi, zajedno s onim debilom PewDiePiejem na Youtubeu, drago mi je što sam u posve drugoj demografskoj skupini, koju njih dvojica ne gađaju.

A ocito nisi ni vidio pewdiepiea u posljednje vrijeme, jer da jesi znao bi da sada stalno dize ruku i dere se sieg heil umjesto deranja od prije 3 god unazad...

16 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Pews se uozbiljio u zadnje vrijeme. Ne gledam lik, ali zna mi iskočiti video i gledao sam kad je bila ona buka oko njega. Baš sam se nasmijao kako se sprdao sa ovih koji su ga tužakali. Nije imao neke fore i vrištanja kao u početku kad je eksplodirao.

A DrDisrespect je malo čudan. Ni ja ne volim ovakve likove, ali pa čovjek se zajebava. Glumi tu neku personu kako bi ljude koje to zanima i kojima je smiješan držao zainteresirane. Vidiš da lik nosi neku periku i naočale stalno jer je to dio imidža njegovog karaktera kojeg glumi za twitch.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 18:25 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Jack Sparrow kaže...

A DrDisrespect je malo čudan. Ni ja ne volim ovakve likove, ali pa čovjek se zajebava. Glumi tu neku personu kako bi ljude koje to zanima i kojima je smiješan držao zainteresirane. Vidiš da lik nosi neku periku i naočale stalno jer je to dio imidža njegovog karaktera kojeg glumi za twitch.

To, upravo to! Da je taj čovjek ozbiljan i da sve to sta priča stvarno misli vjerojatno bi ovo da je totalni debil i blaže retardiran bilo istina... ali lik glumi! To što se nekome ne sviđa takav tip humora je njegova stvar, zaobiđi Doca i bok, gledaj nekog drugog.. ali govoriti da je lik debil i retardiran samo zato što ne shvaćaš humor iza njegove persone je besmisleno.

17 godina
neaktivan
Stvar je u tome da ljudi koji nemaju argumenata uvijek krenu na isti nacin: "ako nesto ne shvacas, ne znaci da nije dobro."

Humor je naravno subjektivan, meni je smijesan seinfield, nekome su super prijatelji. Ali ako se netko krevelji, psuje, urlice u kameru i uz to je izgradio cijeli neki imaginarni lik, a ekipa u tome uziva i umire od smijeha, onda se radi o losem smislu za humor, slabom ukusu i slabijim intelektualnim sposobnostima. Nazalost ovaj opis jako dobro odgovara preko 90% twitch chatova i streamera.

6 2 hvala 0
8 godina
protjeran
HAL kaže...
Stvar je u tome da ljudi koji nemaju argumenata uvijek krenu na isti nacin: "ako nesto ne shvacas, ne znaci da nije dobro."

Humor je naravno subjektivan, meni je smijesan seinfield, nekome su super prijatelji. Ali ako se netko krevelji, psuje, urlice u kameru i uz to je izgradio cijeli neki imaginarni lik, a ekipa u tome uziva i umire od smijeha, onda se radi o losem smislu za humor, slabom ukusu i slabijim intelektualnim sposobnostima. Nazalost ovaj opis jako dobro odgovara preko 90% twitch chatova i streamera.

Pogledaj 5 videa od Doca. I sam sam mislio da je ovo sto ti opisujes dok nisam pogledao jedan njegov stream. Ima tu podosta inteligentnog humora koji je zacinjen perikom i galamom.

...
15 godina
HAL kaže...

Ako tebi uzdiže tvoj ego vlastita tvrdnja da su oni koji imaju drugačiji humor od tebe "slabijih intelektualnih sposobnosti" to je samo tvoj probme 

Također, na početku lijepo kažeš "Humor je subjektivan..." i ponadam se - ajde čovjek je normalan ne slažemo se oko Docovog humora i bok... i onda opet udariš po uvredama... Znači ono stil ko američki liberali "Svatko može voljeti svoje, ALI ako voliš ono što nije moje u krivu si"... tako da, stao bih na ovome jer nas 8 ovdje koji konstantno down votamo vaše tvrdnje i 900 000 Docovih followera na twitchu smo ipak intelektualno slabiji od tebe superiornog s dobrim smislom za humor i dobrog ukusa, pa nismo vrijedni tvog vremena 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 21:14 (ficosime).
17 godina
neaktivan
100% se slažem, nema smisla raspravljati.

Uživaj :)

8 godina
protjeran

KAKO JEBEEEEENO GENIJALNO!!!

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Meni osobno najbolji smijesni streameri su barem bili-MrChow i MrMoon.Jer nekako imaju taj neki prirodno/spontani humor.Dok kod velike vecine sve je isforsirano.Mislim da i majmuni na grani znaju,ako se streamer obuce smijesno,cilj mu i JE nasmijat ljude.Sto osobno mislim da nije dobro.Kod nekih to prodje,jer vole kada se ljudi krevelje.Dok kod Chowa i MrMoona,vidim spontanu salu koja dodje i malo se zafrkavaju i nasmiju ljude.A sto se tice one Pite ili kako se vec zove,Pewdie ili kako vec,ono ja nemogu smisliti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 21:50 (Endymon).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina

Prije nego šta se odlučim na daljnje korake samo da pitam. Kako bi ovo radilo na mojoj konfiguraciji?

Processor: AMD FX(tm)-6300 Six-Core 3.50 GHz
Memory: 8GB
Graphics: AMD Radeon R7 200 Series 2GB

Znam da postoji mogućnost povrata novca od Steama, al evo čisto da pitam prije nego donesen ikakve odluke. Nemojte zamjerit ako sam šta krivo za ovu grafičku napisa, valjda nisam 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cri.Lu99 kaže...

Prije nego šta se odlučim na daljnje korake samo da pitam. Kako bi ovo radilo na mojoj konfiguraciji?

Znam da postoji mogućnost povrata novca od Steama, al evo čisto da pitam prije nego donesen ikakve odluke. Nemojte zamjerit ako sam šta krivo za ovu grafičku napisa, valjda nisam 

Jako jako lose, ako i tako... cuo sam od par njih da te r7 nemaju snagu gurat igru...

15 godina

Ako moj laptop sa 8gb rama i i3 4030u procesorom i gt 840m 2GB moze gurat igru na very low detaljima 1080p sa 20fps onda moze i ta amd konfa sigurno vise.

17 godina

prijatelj ali 20 efpeesača ti je goli kraflin

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Cri.Lu99 kaže...

Moras naci specifican model R7 serije.. R7 250, 260, 260x ne mogu dovoljno dobro vrtit, 270 nadalje mogu. Procesor ce izgurat.

Burek s mesom
8 godina

Riječ je o R7 265

14 godina

Radit ce zadovoljavajuce, nece bit neka ugoda za igrat, ali bi trebalo bit igrivo 

Burek s mesom

1 0 hvala 0
14 godina
KKristijan kaže...
Cri.Lu99 kaže...

Moras naci specifican model R7 serije.. R7 250, 260, 260x ne mogu dovoljno dobro vrtit, 270 nadalje mogu. Procesor ce izgurat.

ja na 250x igram na 40-50 fpsa. sve low plus neke launch opcije ukljucene. 

16 godina

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
moderator
HAL kaže...

Meni su smiješni Seinfeld, Prijatelji i DrDisRespect, kaj bumo sad? 

Never put Dolby on snake detectors, that's what we must remember.
16 godina
Davor kaže...

Meni su smiješni Seinfeld, Prijatelji i DrDisRespect, kaj bumo sad? 

na lomaču 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 14:09 (Jack Sparrow).
15 godina

Znači smiješan je lik u gaćama na streamu, lik kojeg hrani žena, koji pleše glupira se, priča gluposti, baš radi debila od sebe.

Nije ni čudno da se sve srozalo na takvo šta kad vam je to smiješno. Svatko ima svoje jasno, ako ti je taj debil smiješan neka ti je, ali meni je debil, koji glumi još većeg debila da dobije tvojih 5 min i za to novac.

Vidim da iskače kao iz paštete svugdje i da mu popularnost raste, ali ne vidim zašto, naporan je, nesmiješan i forsira.

Kome je to smiješno nek uživa, ali i dalje stojim kod toga da je ova igra iznjedrila debile koji nebi trebali ni bit na yt, ali srećom tu je pubg da ljudi gledaju ljude koji se u gaćama šeću po streamu da mu komentiraju veličinu kurca a kasnije kupe roze štrample i suknju da se jedan drugom pokazuju po igri.

ovo treba bit smiješno? Žalim vas kojima je to smiješno, stvarno da, kao da vam je on ukrao smisao za humor. Ukus je ukus, ali ovo je kriminal.

Žalim one koji mu daju par tisuća dolara donacija...ono wtf.

Smiješno?? lol, smiješno je da je ovo nekom smiješno.

Pogledao sam par videa, od početka do kraja, ono, i dalje ne kužim šta je tu smiješno.

Kako je gaming otišao ove godine u kurac, lijepo je Zoki s Hcla to opisao...

http://www.hcl.hr/game-special/je-li-2017-godina-kada-je-gaming-otisao-kvragu-110712/

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 14:49 (fila2208).
Moj PC  
5 5 hvala 1
14 godina
fila2208 kaže...

Znači smiješan je lik u gaćama na streamu, lik kojeg hrani žena, koji pleše glupira se, priča gluposti, baš radi debila od sebe.

Nije ni čudno da se sve srozalo na takvo šta kad vam je to smiješno. Svatko ima svoje jasno, ako ti je taj debil smiješan neka ti je, ali meni je debil, koji glumi još većeg debila da dobije tvojih 5 min i za to novac.

Vidim da iskače kao iz paštete svugdje i da mu popularnost raste, ali ne vidim zašto, naporan je, nesmiješan i forsira.

Kome je to smiješno nek uživa, ali i dalje stojim kod toga da je ova igra iznjedrila debile koji nebi trebali ni bit na yt, ali srećom tu je pubg da ljudi gledaju ljude koji se u gaćama šeću po streamu da mu komentiraju veličinu kurca a kasnije kupe roze štrample i suknju da se jedan drugom pokazuju po igri.

ovo treba bit smiješno? Žalim vas kojima je to smiješno, stvarno da, kao da vam je on ukrao smisao za humor. Ukus je ukus, ali ovo je kriminal.

Žalim one koji mu daju par tisuća dolara donacija...ono wtf.

Smiješno?? lol, smiješno je da je ovo nekom smiješno.

Pogledao sam par videa, od početka do kraja, ono, i dalje ne kužim šta je tu smiješno.

Kako je gaming otišao ove godine u kurac, lijepo je Zoki s Hcla to opisao...

http://www.hcl.hr/game-special/je-li-2017-godina-kada-je-gaming-otisao-kvragu-110712/

svako ima svoj ukus i o njima se ne raspravlja. ali moje mišljenje je da nije taj lik debil zato što zarađuje "glupiranjem". našao je ono nešto što mu donosi novac. i to popriličan. 

ima svoju ciljanu grupu ljudi i ti ljudi mu donose novac. sad dal je on smiješan, zabavan, glup ili kakav več je druga stvar. možda je u RL on totalno normalna osoba. to ne možeš znati. 

primjer: 

vlasnik jednog kafića je počeo puštati cajke u svom lokalu jer je shvatio da će ga tako napuniti. i vikendom ubrati masne pare. žalosno ali istinito. iako on nije ljubitelj takve glazbe.

i puno zanimljiviji mi je summit1g nego ovaj. 

15 godina

postavit ću još ovo, a ti koji mu daju poglede i novce nek se zamisle...lik je debil i ponaša se ko debil, a to što na tome zarađuje to je druga stvar i to je to.

Samo vi pratite takve i smijte se jako, jer smiješno je prejako.

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina

Dobro mislim da bi bilo vrijeme da završimo s Docom, ljudi se razlikuju, ono što ih zabavlja se razlikuje... Mislim od dana do dan se razlikuje što želim taj dan gledan, neki dan ću upaliti Doca jer mi se gleda kreveljenje, neki dan ću gledati Aculita jer ima smiren glas i ne dere se kd ubi nekog, a neki dan ću gledati neke balkance čisto jer mi smiješno slušat dalmatinca ili bosancka kako psuje 

Ne bih rekao da je doc problem, veći problem je ovo što si napisao "komentiraju veličinu kurca a kasnije kupe roze štrample i suknju da se jedan drugom pokazuju po igri.", to je već posebna stvar... okej dobiti suknju u kutiji pa ju stavis iz sprdnje, al cijene za koje se prodaju te suknjice i koje kakve jakne i gluposti je žalosno... da jedan komad usra*e suknjice koji ce u igrici vjv nositi tvoj ženski lik, platiš jedno 10x više nego samu igru... zašto?

I u članku ima istina, pročitao sam ga baš ranije danas, taj EA sistem je otišao predaleko... I stvarno mi nije jasno što je pubgu trebalo da sje*e lijep početak prekršivši riječ o micro transakcijama, nije da im treba još novaca... ta odluka i odluka da napravi prvi ESL turnir dok je igra još u ea su im valjda dvije najveće pogreške

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 15:31 (ficosime).
14 godina
neaktivan

gledajte ovako, tu pišete kak vam je frajer debil ali svejedno klikate na njegove filmiće.... 

a ti fila ja stvarno neznam odkud tebi toliko volje ali daj više dosadan si ko proljev, pa samo ti kukaš.

znači u kojoj god temi da piše ili sudjeluje frajer kuka i sve mu smeta.

eto smeta mu dr.dis ali pogledao je par filmića od početka do kraja.  wtf pa meni smetaju sapunice pa ih ne gledam niti mi dolazi pomisao da bi uopće i dolazio u napast da se idem premišljat da li ću ih ići gledat.

ali ti izgleda nemaš ništa pametno za pisat pa ti eto random youtuberi koji imaju milione pregleda smetaju jer eto smetaju.

daj se više skuliraj, 

Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

gledajte ovako, tu pišete kak vam je frajer debil ali svejedno klikate na njegove filmiće.... 

a ti fila ja stvarno neznam odkud tebi toliko volje ali daj više dosadan si ko proljev, pa samo ti kukaš.

znači u kojoj god temi da piše ili sudjeluje frajer kuka i sve mu smeta.

eto smeta mu dr.dis ali pogledao je par filmića od početka do kraja.  wtf pa meni smetaju sapunice pa ih ne gledam niti mi dolazi pomisao da bi uopće i dolazio u napast da se idem premišljat da li ću ih ići gledat.

ali ti izgleda nemaš ništa pametno za pisat pa ti eto random youtuberi koji imaju milione pregleda smetaju jer eto smetaju.

daj se više skuliraj,

nezgodno je čitati tvoje nepismene postove jer pišeš kao da se dopisuješ s nekim u msn-u. Forum je da se iznese mišljenje, i to je to, ako ne shvaćaš poantu toga onda bolje da se makneš, ili ignoriraš autora ako te smeta.

Da bih znao da mi se nešto ne sviđa, to pogledam da mogu argumentirati i reći zašto mi se ne sviđa. Pogledao sam ga da vidim što je toliko smiješno, ne vidim to isto kao neki dečki ovdje na forumu i to je to, kanal je blokiran i više mi ne iskače.

Sigurno ga pratim svaki dan, i onda još pričam kako je lik užas.

Ne znam gdje si se ti našao prozvan da mi zabranjuješ pisanje...uzeo si predah od kupovine bandana i štramplica za pubg pa došao malo nepismenost bacat po forumu? 

Ako te smeta moje pisanje, mišljenje i stav, upotrijebi opciju ignoriraj autora i nema greške, a ako ne znaš kako napravit ću ti video tutorial pa da se snađeš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 16:08 (fila2208).
17 godina
neaktivan

Fora je u tome kaj je ovakvo ponašanje postalo normalno, tj. ljudi to žele.

Evo jednog lika koji je streamao LOL i imao bez beda po 20k viewera:

Pa koji je ljudima bog?

2 0 hvala 2
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

eto smeta mu dr.dis ali pogledao je par filmića od početka do kraja.  

Ma pusti ga, vidiš da mora prvo odgledati video.

Ja sam odlučio da mi je lik debil bez da sam odgledao i jedan video. 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ma pusti ga, vidiš da mora prvo odgledati video.

Ja sam odlučio da mi je lik debil bez da sam odgledao i jedan video. 

Pa eto, ja neću srat po nečemu, u što se nisam uvjerio da je takvo. Zanimalo me čemu pompa oko toga i pogledao sam, jer kažu ovdje njegovi fanbojevi, pogledaj koji video pa ćeš shvatit.

Ja nisam skužio što je smiješno, vjerojatno sam glup i neinteligentan.

isto tako kako ljudi seru po filmu, igri koju nisu probali, ja sam pubg probao 20 i uvjerio se da mi igra ne sjeda, pa da mogu nešto o tome reći, a ne na temelju streama odlučit da je igra loša ili tako nešto.

Ugl nebitno, kad bi pubg kao takav full game trebao izaći? ko je spominjao  prije božića da je vani igra full?

13 godina
fila2208 kaže...

Da ne spominjemo činjenicu da lik cijelo vrijeme viče kako igra ne valja, ima i u ovom jednom videu koji si poslao. "I want a game that makes sense", "we give too much credit to this game" i vrišti, plače kad pogine, ali i dalje uredno streama igru cijelo jeb*** vrijeme. Čak i kad je zaradio ban jer je, opet, bio idiot i ponašao se kao kreten, nije izdržao ni par sati nego je uzeo neki drugi account i opet streamao istu igru. I onda ja gdje god odem moram čitati o njemu i njegovim pustolovinama jer to je danas vijest. Ljudi moji, to je danas vijest. Dr. Disrespect zaradio ban i posvadio se s developerima na Twitteru. Isuse...

U vrijeme kad bi čovjek trebao biti na najvišoj razini evolucije otkad postoji, nama sve vijesti počinju sa "Morate vidjeti..." i "Nećete vjerovati...", a popularni su paraziti s perikom na glavi koji streamaju igru koja im se uopće ni ne sviđa.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice