PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.531.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
13 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Davor kaže...

Lijepo se zabavljam uz PUBG, ali mislim da zbog ovog neumornog rubberbandinga i svih ostalih problema vezanih uz mrežne performanse neću još dugo. Sinoć sam nakon male pauze išao baciti Battlefield 1. Osjećaj je kao da si nakon života u kutiji ispod mosta preselio u predsjedničku palaču. Skoro sam zaboravio koliko sve može biti savršeno glatko i predvidljivo, od kretanja likova do putanje metaka, kad je igra isprogramirana kako treba i stavljena na moćne servere, a ne na ovaj drek gdje se drži PUBG. Ako to ubrzo ne srede, bojim se da ih čeka fail biblijskih proporcija. Koncept je vrhunski, balans mi se čini dobrim i sve to štima, ali ako ti u mrežnom shooteru neprijatelj nije tamo gdje ga ti vidiš i meci ti ne završavaju tamo kamo ih ispaljuješ, onda je to sve skupa jedna oveća kita.

Jos pregrmim los FPS na ovoj kanti od laptopa ( cak radi smooth mogu rec' nakon tweakova ), no ne mogu opisat koliko sam puta zagino radi desynca. 

Situacija od jucer. Udem u top 5. Krug se zatvara na sredini polja. Puzam jos od top 15 i lagano se suljam po rubu. U top 3 ubijem lika, ostanem ja lezat na sred polja i lik kraj auta. Cujem kako skida osigurac sa bombe i u tom trenutku kad sam htio potrcat prema njemu i ubit ga vec sam bio mrtav. Eksplozije nije bilo, dim, vatra... nista. Samo se pojavio screen ''better luck next time''. 

Jos bolja stvar je kad uletavas u kucu 5 puta, jer te 5 puta vrati van zgrade pa popijes metak ispred vrata koja si 5 puta otvorio i proso kroz njih.

Ako ne rijese te server, dzaba ima VSS i preskakanje zidica. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2017 12:07 (SimeKZ).
8 godina
neaktivan
PlayerUnknown's Battlegrounds

Nek se nikad ne zaboravi koja je jedina igra koja je valjala u zadnjih 3 4 god.... 

4 4 hvala 0
17 godina
moderator
SimeKZ kaže...

Jos pregrmim los FPS na ovoj kanti od laptopa ( cak radi smooth mogu rec' nakon tweakova ), no ne mogu opisat koliko sam puta zagino radi desynca. 

Situacija od jucer. Udem u top 5. Krug se zatvara na sredini polja. Puzam jos od top 15 i lagano se suljam po rubu. U top 3 ubijem lika, ostanem ja lezat na sred polja i lik kraj auta. Cujem kako skida osigurac sa bombe i u tom trenutku kad sam htio potrcat prema njemu i ubit ga vec sam bio mrtav. Eksplozije nije bilo, dim, vatra... nista. Samo se pojavio screen ''better luck next time''. 

Jos bolja stvar je kad uletavas u kucu 5 puta, jer te 5 puta vrati van zgrade pa popijes metak ispred vrata koja si 5 puta otvorio i proso kroz njih.

Ako ne rijese te server, dzaba ima VSS i preskakanje zidica. 

E da, to je to :D Koliko je sve to sjebano, najbolje vidim kad pokušavam upucati nekoga tko pravocrtno trči po polju. U jednoj partiji moram nišaniti malo ispred njega, u drugoj malo više, u trećoj još više, naravno, sve sa istim oružjem, nišanom i sa slične udaljenosti. Ili kad me netko gađa dok sam u autu. Jučer me frajer prvo pogodio u stražnji dio auta (tamo je barem bila "iskra"), zatim u gepek, a sa trećim metkom, kad sam mu već pobjegao iza kuće, instakill headshot, kroz kuću, staklo od auta i lvl 2 šljem. For sure. Baš za posrat se.

Prati me na YouTubeu! www.youtube.com/c/SUPERDAVOR
16 godina
sudy_freak kaže...

Ne znam što su mislili kad su rekli da je VSS very rare item za lootanje, al ja od 5 partija, barem 3 nađem gotovo u prvih nekoliko kuća.
Pochinki gotovo uvijek da ima jedan.
Isto je i s drugim velikim military spawnovima.

Kad smo igrali prvu partiju nakon patcha, kolega ga našao odmah u prvoj kući, a drugu partiju našli 2 na 3 metra jedan od drugoga i kasnije još kod lika kojeg smo ubili.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2017 13:14 (Jack Sparrow).
17 godina
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina

Neka si ga... mamu mu j.... kampersku :D mene jednom ubio lik na istom mjestu(samo sta mu nije virila puška kroz vrata), a provjerio sam SKORO svaki kutak te kuce.... ko bi mislio da ce smrad biti u jebenom kutu iza vratiju xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2017 20:46 (Baldurion).
17 godina

Nekoliko mojih boljih rundi od prošlog tjedna naovamo:

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ovime možda popravljaju instakill/death kada si u team-u?

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/869448068759830528

Malo sam gledao starije tweet-ove, ne ovo je vezano za nešto drugo...

EDIT:

Sutra ide i leaderboard wipe:

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/869500209440489472

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 14:11 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

EDIT:

kak misliš instakill? Neki dan mi se desilo da me lik downa, a health me padao kao da sam u zadnjoj zoni ili kao da netko puca po meni, a ono bio sam iza covera bez da me itko vidi i krepao u roku keks. Jel to taj bug?

17 godina
Jack Sparrow kaže...
TomoR kaže...

EDIT:

kak misliš instakill? Neki dan mi se desilo da me lik downa, a health me padao kao da sam u zadnjoj zoni ili kao da netko puca po meni, a ono bio sam iza covera bez da me itko vidi i krepao u roku keks. Jel to taj bug?

Da, zna se desit da si insta mrtav (ili tipa jedan metak) nakon downanja, ali ubijali smo i mi tako ekipu iz drugih squadova.

17 godina
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

ovakvu reakciju kao on sam imao jučer bar 3-4 puta, primam metke iza čvrstog covera tipa iza kuće dok su apsolutno svi ispred mene ( nakon okršaja se ustanovi da sam ja na sredini kuće umro i naravno tamo me i zakucao )  a likovi su stajali ispred ali između nas su bile 2 kuće znači metak kroz 7 zidova prolazi ( očito onaj bug di mu ne učita teksturu kuća pa ide kroz njih ),, onda sljedeća lika pogodim 3-4 puta sa m16 ( 4 puta mu je krv bila ) on mene jednom i naravno odmah insta kill onda ga drugi član is sq. pogodi još 7 puta on se okrene i zakuca ga ko budalu, osim insta kill-a i kapi kiše su stajale u zraku pa je očito i to neki pojazatalj valjda 10 sek desynca jer ne znam kak drugačije to objasniti, pa onda 2 partije sve savršeno radi pa opet killovi di si u coveru ali si prije 5 sec bio na vratima itd..   Malo im ovaj zadnji patch baš nije dobro sjeo :(

Ne znam više, bjele miševe vidim - počinjem sumljati u to da ako neko u grupi ( znači tipa jedan član od 4 ) ima slab ping onda uspori cjelog grupi i tebi koji imaš dobar klijent gura previše naprijed tipa tih par sec a server se ravna po ovom najsporijem iz grupe ili koji k. ??  nekak kad solo igram nemam ni 10% tih problema sa desyncom !??  jel sam zabrijao ??

8 godina
protjeran
TomoR kaže...

ROFL, prejak video. 

...
8 godina
protjeran

Ma desi se svasta, neki dan smo sa ja i neki lik pola sata ubijali po kuci sa shotgunima, blinkamo i ja i on i pucamo, ludilo, kao neki sf film, ali uz sve te problemcice igra je zakon.

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 16:32 (Evil Access).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Slijedeći patch:

Now onto what we have changed and fixed in our weekly update. Please remember that our weekly updates are for pushing bug fixes and small performance updates, and should not be compared to our monthly patches.

We will first roll this patch out to the test server tomorrow, Wednesday. No ETA for when this will happen yet, so stay tuned to our Twitter for updates!

This patch will be deployed to the main servers on Thursday, June 1st, 5PM KST/1AM PDT/8AM UTC and is expected to take approx. 1 hour to complete.

Client Performance

• Improved performance by reducing effects played excessively during vehicle crashes

Server Performance

• Improved performance on the server in relation to vehicles

Bug Fixes

• Fixed a crash related to unequipping an item
  • Fixed a crash related to when vehicles crashed
  • Fixed a bug that caused a player to die without entering the REVIVE state when being shot by a shotgun or a full-auto weapon in DUO or SQUAD modes
  • Fixed a bug that caused other players' voice chat to be heard at high volume on the airplane
  • Fixed a bug that caused breath gauge to be shown incorrectly in certain situations
  • Partially fixed a bug that caused a player to “die from falling” after getting stuck in buildings or vehicles
  • Fixed a bug that caused sound to stutter when many players are swimming
  • Fixed a bug that caused translucent crosshair to be shown on VSS scope
  • Fixed a bug that caused a player to go back into the REVIVE state when two players start the revive action and one cancels
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 2:02 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina

Noćas dvije pobjede s Nyn0-m i Vuletom, evo kraj jedne od tih rundi:

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 9:08 (Soldier977).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Haha :D pobio ih k'o zečeve

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

Haha :D pobio ih k'o zečeve

Realno, imao je suppressani KAR i suppressani AR, a to da se ovi voze ko kokoši bez glave, to je druga priča...

Čak i ja koji nisam nešto dobar, sam bez suppressora sa AR i UMP-om skupio pobjedu s 10 kill-eva na AS serveru. Mislim da igra jako favorizira ekipu sa višim pingom.

Zato je nama uglavnom koma igrati na EU (EU imam najviše smrti od ekipe koja roka iz plavog, čak i ako oni sami umru zbog toga), a da ne govorim da najviše čitera vjerojatno ima na EU.

NA je onako, OK za nas. Imali smo dvije pobjede za redom nas trojica na NA (Nyn0 i Vule), a nismo smo se nešto nagearali.

13 godina
Soldier977 kaže...

Mislim da se razumijemo, svaka čast igra vrhunski ali nemoj me batje - pa kaj niko nije imao helmet ( tipa 8 ili više ljudi )  svi hs sa Kar98 su mu bili oneshoot, to još hoda bez kacige i lv1 kaciga ali da niko od ovih ostalih nije imao lv2 kacigu  ??  Lik gađa hebački nema kaj ali ovo je sumanuto..

Da ne pricam da će pod hitno morat nerfat dam kad koristiš silencer  bar 20%  jer ovo je smjeh ovak

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 11:02 (VooDooZg).
16 godina

Ma kakav nerf.. daj ti meni lijepo da sva oružja budu one-two shot a ne ovo da moram šaržer izbit u lika da ga ubijem i još toliko da ga downam kasnije... znanstvena fantastika. Prije terminatora ubiješ nego lika u pubg. Jedva čekam HC i 1st person servere :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

Ma kakav nerf.. daj ti meni lijepo da sva oružja budu one-two shot a ne ovo da moram šaržer izbit u lika da ga ubijem i još toliko da ga downam kasnije... znanstvena fantastika. Prije terminatora ubiješ nego lika u pubg. Jedva čekam HC i 1st person servere :)

ovo sa napucavanjem lika dok je u down state-u je čisti idiotizam -- masu situacija ga izbiješ sa 1-2 metka i onda popije 5-6 metaka dok gmiže i preživi i ode u cover i neko ga digne --- to je najveći idiotizam u igri, trebaju staviti da te sljedeći metak ubije kad si u down state-u i da te neko može dignuti max 1 puta u 5 min..  i ja jedva čekam HC 1st person servere i nadam se da bu tamo bilo ili da nema dizanja ili da bude tako 1 metak u down state-u i bye bye .. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 11:40 (VooDooZg).
17 godina
moderator

Jučer sam definitivno ispizdio sa EU serverima. Jedna od situacija - ja u kući, frajer me počne izvana rokati sa SCAR-om, maknem se od prozora i stojim u zaklonu dvije sekunde, ali i dalje uredno primam štetu, sve dok nisam krepao. Slične pizdarije događale su mi se u svim partijama.

Moje pitanje je - na kojim serverima igrati? Probao sam NA, lootanje je neusporedivo brže i nema takvog rubberbandinga, ali bacio sam samo jednu partiju pa nisam stekao neki osjećaj oko visine pinga i utjecaja na aimanje.

Kako je to kod vas, držite se EU ili imate neku drugu regiju u kojoj uglavnom igrate?

Prati me na YouTubeu! www.youtube.com/c/SUPERDAVOR
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 12:07 (Davor).
17 godina

@Davor - ekipa s kojom ja igram, uglavnom igra na NA, a povremeno i na Asia serveru (Asia je "najlakši" - da li zbog protivnika, ili zbog lag/ping kompenzacije koja onda radi u našu korist, nemam pojma). Svi US streameri itd. tvrde da je EU najgori server i da ga ne bi dirali ni štapom...

BTW, grupa NA streamera je napravila 16 pobjeda za redom kao squad na Asia serveru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 12:24 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

U 90% slučajeva nakon navodnog "popravka" pred mjesec dana igram samo EU... izgleda da sam idiot . Sve pobjede koje imam solo su upravo na EU.

Na US igram s Teknom kad smo duo i meni je skoro pa isto kao na EU, ne vidim toliku razliku. Aziju nisam probao još.

Ali Tekno se kune da na US radi daleko bolje jer da je lag kompenzacija u našu korist na US serverima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Osim kaj su kretnje likova, skakanje i sve nekak cudno sama igra mi ne lagira i gdi pucam tu pogadam. Nemam problema s lagom warpanja desyncanja ili slicnih problema. Jedini je problem kaj sam nesposoban i noob ali se ne sekiram previse jer pronaci novu partiju traje sekundu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 13:02 (NEW_MAN).
16 godina
NEW_MAN kaže...

Osim kaj su kretnje likova, skakanje i sve nekak cudno sama igra mi ne lagira i gdi pucam tu pogadam. Nemam problema s lagom warpanja desyncanja ili slicnih problema. Jedini je problem kaj sam nesposoban i noob ali se ne sekiram previse jer pronaci novu partiju traje sekundu.

Premalo onda jos igras, cekaj cekaj... jucer stojim u zgradi i cekam lika vidim da trci prema meni nije imao ništa od armora, ude ispucam vec cca 15 metaka iz ump9 u njega i lik pocne pucat sa uzijem dobijem 3 metka paf ja mrtav njemu nista....a jos sam imao armora dok on nije imao, svih 15 metaka su ga drito pogodili... Odma alt f4, par dana bolje da ne igram

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
dado16 kaže...

... Odma alt f4, par dana bolje da ne igram

Nemoj tako :) uzmes lijepo Rising Storm 2: Vietnam kao ja pa zaigras malo. Upravo kupio pa vidim ako valja cemu

EDIT: Steam gift na Kinguinu po 10 eura... djabe :) navali narode.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 14:13 (mrsmith).
17 godina

Vidim da StoneMountain i dalje naređuje u igrama:

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice