Lijepo se zabavljam uz PUBG, ali mislim da zbog ovog neumornog rubberbandinga i svih ostalih problema vezanih uz mrežne performanse neću još dugo. Sinoć sam nakon male pauze išao baciti Battlefield 1. Osjećaj je kao da si nakon života u kutiji ispod mosta preselio u predsjedničku palaču. Skoro sam zaboravio koliko sve može biti savršeno glatko i predvidljivo, od kretanja likova do putanje metaka, kad je igra isprogramirana kako treba i stavljena na moćne servere, a ne na ovaj drek gdje se drži PUBG. Ako to ubrzo ne srede, bojim se da ih čeka fail biblijskih proporcija. Koncept je vrhunski, balans mi se čini dobrim i sve to štima, ali ako ti u mrežnom shooteru neprijatelj nije tamo gdje ga ti vidiš i meci ti ne završavaju tamo kamo ih ispaljuješ, onda je to sve skupa jedna oveća kita.
Jos pregrmim los FPS na ovoj kanti od laptopa ( cak radi smooth mogu rec' nakon tweakova ), no ne mogu opisat koliko sam puta zagino radi desynca.
Situacija od jucer. Udem u top 5. Krug se zatvara na sredini polja. Puzam jos od top 15 i lagano se suljam po rubu. U top 3 ubijem lika, ostanem ja lezat na sred polja i lik kraj auta. Cujem kako skida osigurac sa bombe i u tom trenutku kad sam htio potrcat prema njemu i ubit ga vec sam bio mrtav. Eksplozije nije bilo, dim, vatra... nista. Samo se pojavio screen ''better luck next time''.
Jos bolja stvar je kad uletavas u kucu 5 puta, jer te 5 puta vrati van zgrade pa popijes metak ispred vrata koja si 5 puta otvorio i proso kroz njih.
Ako ne rijese te server, dzaba ima VSS i preskakanje zidica.