Planetside 2

poruka: 1.016
|
čitano: 181.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Planetside 2
Daj piši hrvatski.
17 godina
neaktivan

Oh gawd ovo sa sundijem je stvaro jadno :( tak kaj jos nisam vidia xD al zato juce prvi exploit :D neki lik se uvalio u zid  i pobio cijeli squad nas u zatvorenoj zgradi :D al neka dobio je report cijelog platoona :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 15:47 (Keiichi).
17 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...
Daj piški hrvatski.

There i fixed it.{#}

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Oh gawd ovo sa sundijem je stvaro jadno :( tak kaj jos nisam vidia xD al zato juce prvi exploit ulasku zidnje neki uvalio i pobio cijeli squad nas u zatvorenoj zgradi :D al neka dobio je report cijelog platoona :D

XD koji lik. Šteta što ne snimam sve to. Dalo bi se napravit dobar video za YT. Sinoć nađem super spot na vrhu planine blizu baze i s AV turretom počnem razvaljivat. Nije trajalo dvi minute dođe moj s leđa i ubije me. 

Btw VS koji su prije bili najslabiji sad ih ima ko kineza. Mogu mislit koliko su onda jaki bili na vašem serveru.

Koji ti je nick? Ti si u TR Woodman(sad Miller)?

17 godina
neaktivan
Jep TR na Woodmillu sad haha

Nick : AnalniKolutic (nepitaj :D)
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Jep TR na Woodmillu sad haha

Nick : AnalniKolutic (nepitaj :D)

LOL

Mislim da me još nisi ubija jer bi se sitija tog imena. Ali sigurno ćemo se sresti uskoro :D

17 godina
neaktivan
Koji je tvoj nick ?

Neki dan uletiu sundy koji vozi BigPic*a xD ekipa za ocevid haha
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Pozdrav momci..

Naletio sam slucajno na vas forum pa reko kada sam vec tu da ostavim i poruku :)

Ako vas ima da igrate sa NC na Milleru mozete da uletite kod nas u Outfit.

Inace smo svi sa balkana u outfitu i pokusavamo da sakupimo sto vise nasih ljudi.

Ako ima netko zainteresiran neka nam se javi, inace primamo samo igrace koji igraju iskljucivo NC :)

Mozete nas kontaktirati u igri na ove nadimke: Mato90, Ivke, Eltirion.

I ako je ikako moguce da osobe koje se prijave budu 18+

Evo i jedan video od mene ;)  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mato90 kaže...

Pozdrav momci..

Naletio sam slucajno na vas forum pa reko kada sam vec tu da ostavim i poruku :)

Inace smo svi sa balkana u outfitu i pokusavamo da sakupimo sto vise nasih ljudi.

Ako ima netko zainteresiran neka nam se javi, inace primamo samo igrace koji igraju iskljucivo NC :)

Hvala :D poztrait cu vas da budete mete mom snajpu :P

14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Mato90 kaže...

Pozdrav momci..

Hvala :D poztrait cu vas da budete mete mom snajpu :P

Hahahahaha dobra :D

10 godina
neaktivan
Planetside 2

Nemoj mi snajpere spominjat svaki mi killstreak prekinu :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Opadali dobivanje certova sa rastom levela? Došao sam na level 22 i u sat vremena jedva skupio 34 certa. Do dolaska na level 22 u sat vremena sam moga skupiti 100 certova, a nekad i malo više npr 105.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
15 godina
MegaMass 2000 kaže...

Opadali dobivanje certova sa rastom levela? Došao sam na level 22 i u sat vremena jedva skupio 34 certa. Do dolaska na level 22 u sat vremena sam moga skupiti 100 certova, a nekad i malo više npr 105.

Možda jer si otključavao achievmente za oružja pa za klase gdje se dobije EXP (a svakih 500? exp je 1 cert)?

EUW: Ferritin
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 20:17 (Ferritin).
17 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Možda jer si otključavao achievmente za oružja pa za klase gdje se dobije EXP (a svakih 500? exp je 1 cert)?

Lako moguće.

17 godina
neaktivan
Planetside 2

Ili ako si igrao to ovih par dana bio je double exp :D mislim da ga vise nema od danas :D sunce im :D juce sam bas lipo nagrindao 400 certova :D danas jedva 120certova s 120 killova xD

Mislim da je 250Expa 1 cert (ako nisu nesto mjenjali) nisam obracao paznju na to, ali za bio lab dobijes 4 certa ako se ne varam :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 23:37 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Gdje se više crtova dobije, tamanjenjem pješadije, vozila ili zauzimanjem i odbranom baza?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sve od navedenog :D
Ja osobno ne fermam baze xD samo pokusavam koknit sto vise ljudi :) prije sam se bazirao na sundye, ali s nedavnim iritantnim izmjenama igonriram ih kao solo player :D
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Gdje se više crtova dobije, tamanjenjem pješadije, vozila ili zauzimanjem i odbranom baza?

Sjednes u zakempan spawn, uzmes snajp i headshotas ekipu kojoj dosadi cekati base cap pa stalno proviruju prema spawn roomu.

Najbolji cert prihod po jedinici vremena.

12 godina
Planetside 2

Dugo nisam igrao i kada gledam novotarije koje su ubacili,dodje mi da ponovno zaigram.Ali puno je giga za downloadati xD

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joj nema nis dosadnije od toga :P vise volim uzet LA i penjat se oko i rokat :) doduse ne bude kill streak kao u spawnu, ali bare se krecem okolo :D

Ma nema puno :D 10gb brzo skine xD
15 godina
Planetside 2

Znate li zašto mi je na Reacon/Sniper klasi snajper isključen? Kada kod probam koristit piše mi 'Primary weapon disabled'. Na svim drugim klasama mi radi sve normalno.

EUW: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas equipan stalker cloak :) promjeni ga. I bit ce omogucen :)

Wellcome to

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 16:37 (Keiichi).
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Ekipa na kojim ste serverima?

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Muller - Vanu, a kolega TR

13 godina
neaktivan
cobalt, nc
17 godina
Planetside 2

cobalt, vanu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

miller, vanu.. imam još tr na milleru i vanu na cobaltu ako me pamćenje služi. ali ta dva ne igram previše

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 13:31 (wh15tler).
16 godina
neaktivan
Planetside 2

O dosta vas je VS na milleru hehe možda smo se i poubijali hahah{#}

Miller-VS,TR,NC

Cobalt-NC

A koliko FPS - a je vrtite? Ja neznam ali neće preko 40 u velikim bitkama,i onda mi latencija skoči na 140ms,i tu i tamo ima neka zastajkivanja i to obično 1vs1  gdje nema puno ljudi.

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 16:18 (skyreeper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Novi patch s PS4 kodom mi na 96+/96+ bitkama pici na 40 bez beda iako ako duze vrijeme igram padne (ili bas ako eventualno ima pun kufer tenkova s obje strane onda padne do 30)

Mnogo ljudi ima problema, ali evo meni od valky patcha radi prebrutalno dobro :D

Also

mogu se pohvalit da sam napokon susreo kolegu Mato90 iz ljutih zmajova :D doduse nisam ispunio svoje obecanje ramsom u glavu, ali zato je on mene s reaverom opalio usred cela onim shoutgunom :( :D taman sam lijepo poskocio xD steta sto ne snimam nis xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 23:26 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Meni stalno radi na 50+ nebitno kakva je situacija, ako vidim da mi FPS opada samo restartujem igru jer igra ima problema sa curenjem memorije..

A da to sa Reaverom je bas bilo lijepo :P

Sada bas trebam da sakupim 800 killova sa snajperom da dobijem Auraxium Plating na Infiltratoru, a nema mi nista gore nego igra sa snajperom :)

Koliko ste vi narode uspjeli skupit Directives bodova??

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice