- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oh gawd ovo sa sundijem je stvaro jadno :( tak kaj jos nisam vidia xD al zato juce prvi exploit :D neki lik se uvalio u zid i pobio cijeli squad nas u zatvorenoj zgradi :D al neka dobio je report cijelog platoona :D

There i fixed it.
XD koji lik. Šteta što ne snimam sve to. Dalo bi se napravit dobar video za YT. Sinoć nađem super spot na vrhu planine blizu baze i s AV turretom počnem razvaljivat. Nije trajalo dvi minute dođe moj s leđa i ubije me.
Btw VS koji su prije bili najslabiji sad ih ima ko kineza. Mogu mislit koliko su onda jaki bili na vašem serveru.
Koji ti je nick? Ti si u TR Woodman(sad Miller)?
Nick : AnalniKolutic (nepitaj :D)

Nick : AnalniKolutic (nepitaj :D)
LOL
Mislim da me još nisi ubija jer bi se sitija tog imena. Ali sigurno ćemo se sresti uskoro :D
Neki dan uletiu sundy koji vozi BigPic*a xD ekipa za ocevid haha

Pozdrav momci..
Naletio sam slucajno na vas forum pa reko kada sam vec tu da ostavim i poruku :)
Ako vas ima da igrate sa NC na Milleru mozete da uletite kod nas u Outfit.
Inace smo svi sa balkana u outfitu i pokusavamo da sakupimo sto vise nasih ljudi.
Ako ima netko zainteresiran neka nam se javi, inace primamo samo igrace koji igraju iskljucivo NC :)
Mozete nas kontaktirati u igri na ove nadimke: Mato90, Ivke, Eltirion.
I ako je ikako moguce da osobe koje se prijave budu 18+
Evo i jedan video od mene ;)
Pozdrav momci..
Naletio sam slucajno na vas forum pa reko kada sam vec tu da ostavim i poruku :)
Inace smo svi sa balkana u outfitu i pokusavamo da sakupimo sto vise nasih ljudi.
Ako ima netko zainteresiran neka nam se javi, inace primamo samo igrace koji igraju iskljucivo NC :)
Hvala :D poztrait cu vas da budete mete mom snajpu :P
Pozdrav momci..
Hvala :D poztrait cu vas da budete mete mom snajpu :P
Hahahahaha dobra :D
Nemoj mi snajpere spominjat svaki mi killstreak prekinu :P
Opadali dobivanje certova sa rastom levela? Došao sam na level 22 i u sat vremena jedva skupio 34 certa. Do dolaska na level 22 u sat vremena sam moga skupiti 100 certova, a nekad i malo više npr 105.
Opadali dobivanje certova sa rastom levela? Došao sam na level 22 i u sat vremena jedva skupio 34 certa. Do dolaska na level 22 u sat vremena sam moga skupiti 100 certova, a nekad i malo više npr 105.
Možda jer si otključavao achievmente za oružja pa za klase gdje se dobije EXP (a svakih 500? exp je 1 cert)?
Možda jer si otključavao achievmente za oružja pa za klase gdje se dobije EXP (a svakih 500? exp je 1 cert)?
Lako moguće.
Ili ako si igrao to ovih par dana bio je double exp :D mislim da ga vise nema od danas :D sunce im :D juce sam bas lipo nagrindao 400 certova :D danas jedva 120certova s 120 killova xD
Mislim da je 250Expa 1 cert (ako nisu nesto mjenjali) nisam obracao paznju na to, ali za bio lab dobijes 4 certa ako se ne varam :D
Gdje se više crtova dobije, tamanjenjem pješadije, vozila ili zauzimanjem i odbranom baza?
Ja osobno ne fermam baze xD samo pokusavam koknit sto vise ljudi :) prije sam se bazirao na sundye, ali s nedavnim iritantnim izmjenama igonriram ih kao solo player :D

Gdje se više crtova dobije, tamanjenjem pješadije, vozila ili zauzimanjem i odbranom baza?
Sjednes u zakempan spawn, uzmes snajp i headshotas ekipu kojoj dosadi cekati base cap pa stalno proviruju prema spawn roomu.
Najbolji cert prihod po jedinici vremena.
Dugo nisam igrao i kada gledam novotarije koje su ubacili,dodje mi da ponovno zaigram.Ali puno je giga za downloadati xD
Ma nema puno :D 10gb brzo skine xD

Znate li zašto mi je na Reacon/Sniper klasi snajper isključen? Kada kod probam koristit piše mi 'Primary weapon disabled'. Na svim drugim klasama mi radi sve normalno.
Ekipa na kojim ste serverima?
Muller - Vanu, a kolega TR
cobalt, vanu
miller, vanu.. imam još tr na milleru i vanu na cobaltu ako me pamćenje služi. ali ta dva ne igram previše
O dosta vas je VS na milleru hehe možda smo se i poubijali hahah
Miller-VS,TR,NC
Cobalt-NC
A koliko FPS - a je vrtite? Ja neznam ali neće preko 40 u velikim bitkama,i onda mi latencija skoči na 140ms,i tu i tamo ima neka zastajkivanja i to obično 1vs1 gdje nema puno ljudi.
Novi patch s PS4 kodom mi na 96+/96+ bitkama pici na 40 bez beda iako ako duze vrijeme igram padne (ili bas ako eventualno ima pun kufer tenkova s obje strane onda padne do 30)
Mnogo ljudi ima problema, ali evo meni od valky patcha radi prebrutalno dobro :D
Also
mogu se pohvalit da sam napokon susreo kolegu Mato90 iz ljutih zmajova :D doduse nisam ispunio svoje obecanje ramsom u glavu, ali zato je on mene s reaverom opalio usred cela onim shoutgunom :( :D taman sam lijepo poskocio xD steta sto ne snimam nis xD
Meni stalno radi na 50+ nebitno kakva je situacija, ako vidim da mi FPS opada samo restartujem igru jer igra ima problema sa curenjem memorije..
A da to sa Reaverom je bas bilo lijepo :P
Sada bas trebam da sakupim 800 killova sa snajperom da dobijem Auraxium Plating na Infiltratoru, a nema mi nista gore nego igra sa snajperom :)
Koliko ste vi narode uspjeli skupit Directives bodova??