Pitanje o WoW WOLK

poruka: 9
|
čitano: 1.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pitanje o WoW WOLK

Ovako imam pitanje ja doma igram stari prvi WoW Clasic htjeo bii si kupit novi WoW WOLK sad me zanima jel mugu igrat ili mi treba WoW Burning Crasade ?

0 0 hvala 0
17 godina
Pitanje o WoW WOLK

da, trebas burning crusade

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pitanje o WoW WOLK
Aki kaže...

Ali ne treba original, tj. trebas imati sve instalirano, mozes i od prijatelja posuditi! Glavno da je WOTLK sa aktivacijskim kodom!
17 godina
Luka kaže...
Aki kaže...

Ali ne treba original, tj. trebas imati sve instalirano, mozes i od prijatelja posuditi! Glavno da je WOTLK sa aktivacijskim kodom!
 ne, trebas kod od wow, od bc i wotlk, instalaciju mogu biti bilo ciji dvdovi
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
Luka kaže...
Aki kaže...

Ne znam ja zasto sam ja onda prijateljima nabavljao WOTLK preko neta i kako oni onda sada igraju... Ne znam... Mozda sam u krivu!
17 godina
Luka kaže...
Aki kaže...
Luka kaže...
Aki kaže...

Ne znam ja zasto sam ja onda prijateljima nabavljao WOTLK preko neta i kako oni onda sada igraju... Ne znam... Mozda sam u krivu!
 ali su imali bc ACTIVATED , skeniram ti kutiju od wotlka pa ces vidjeti da pise required bc account to play
17 godina
protjeran
Pitanje o WoW WOLK

Da istina trebaš imati WoW, ekspantiju BC i aktivan aacount na kojemu ćeš igrati.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje o WoW WOLK

Ok, ok, my bad! Kupili accountove sa TBC-om, pitao ih!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje o WoW WOLK

Definitivno trebaš TBC uzet isto tako. Lukavi su oni, nema kaj Namigiva

Kumulativne ekspanzije najbolji su način zarade na ekipi  Bogataš Bogataš Bogataš

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice