Piratstvo zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Piratstvo

Nakon pazljivog citanja pravila ovog foruma i zakona kojeg ste naveli primjetio sam da se na niti jednom mjestu ne spominje da je ilegalno raspravljati o piratskim igarma ili bilo kakvom softwareu (piratskom).

Ako nije ilegalno raspravljati o upotrebi ili koristenju piratskog software-a zasto to vama moderatorima smeta?

Npr. legalno je na bilo kojoj stranici imati crackove bilo koje igre i legalno ih je skidati (crackove) i raspravljati o njihovoj upotrebi, a vi ovdje izigravate neke "pravednike" i ne daj boze da netko slucajno spomene da ima piratsku igru i da trazi upute za instalaciju. Tko vam garantira da ta ista osoba koja je tu igru skinula nema istu takvu original igru doma, malo vjerojatno, ali svakako moguce!

U svakom slucaju smatram da trebate popustiti i ne biti takve pick... sto se tice ovih takozvanih ilegalnih tema, najlakse je zabraniti pravo glasa narodu u vezi ovakvih "ilegalnih" tema.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Piratstvo

Kopiran dio pravila ponasanja na forumu:

Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.

Malo bolje procitati.

Dioptrija? Naocale?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Piratstvo

@Sint1

Dajem ti glas za to!Cool

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 11:46 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Piratstvo

jedna od rijetkih stvari koja valjaju!

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Piratstvo

Gledaj, 90% korisnika ovog foruma je dobro upoznato s torrent mrezom i svim njezinim blagodatima.

Pa mislim da nema previse rasprave o tome koji je crack dobar, koji nije... ili gdje se moze koja igra skinit, cisto nepotrebno za ovakav forum

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice