PIPE by BMX Streets

poruka: 1
|
čitano: 625
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
PIPE by BMX Streets

Posto sam pretrazio forum i zakljucio da jos uvijek ne postoji ovaj naslov igre, pa rekoh ajde da i to imamo posto mislim da bi nas moglo biti (ako ne sada onda jednog dana ako postane prava ozbiljna zajednica ;) )

OPIS:

Kao i sto sam naslov igre kaze, radi se o BMX simulaciji voznje uz posebnu realisticnu izvedbu fizike.

PIPE is a physics based BMX experience built for the BMX community designed to simulate realistic BMX motion.

Perform over 50 aerial stunts, grind any corner, send big airs in the PIPE! PIPE also includes some fun Easter Eggs for those willing to explore and think outside the box. 

Mash Games has been in the works of developing the all around EPIC console game BMX Streets. 
Mash Games chose to stay away from options such as crowd sourcing, and has been actively engaging 
followers through physics demo releases and the BMX Streets mobile game. Myself along with the small
Mash Games team, have been working incredibly hard to define and develop the future of BMX (and other extreme sports) 
video game physics, from an independent level. The community has shown tremendous support through these projects, and 
it's now that I would like to introduce you to....BMX Streets: PIPE. 

Link steam: http://store.steampowered.com/app/815780/PIPE_by_BMX_Streets/

Moje misljenje:

-fizika igre je brutalno realisticna kao i u skate (ako je netko igrao na ps3 ili xboxu onda zna o cemu je rijec), kao da zele napravit skate samo u obliku bmxa i to im jako dobro ide.

-trenutno je to meni vise u demo verziji jer je samo jedna mapa i ono trening polje, bilo bi lijepo da se izbaci koja druga mapa meni najdraze bi bilo neka street mapa, uglavnom jer se na ovoj jednoj nemoze bas previse uzivat (postane premala i isfurana)

-vrijedi 10 eura zbog fizike i toga ali ne vrijedi jer je to jos tek pocetak svega pa nije nis ni posebno ali dobro, jednog dana mozda i bude..

-vrti se full fluidno, nema dropova a i grafika je i vise nego dobra za pocetak (nemres ni ocekivat nista jer ima samo 250+mba, nema ni 300..)

Igram ju svakodnevno barem po malo, meni je zanimljivo makar jos fali brdo toga (nema muzike, bilo bi dobro da ima jos koja mapa, ima dosta glitcheva naravno ali nista previse, nema customize-acije) i da ono najbitnije da ja igram na kontroloer od speedlinka torid (xbox 360 kontroler) i stvarno je za njega napravljeno milina.

Inace vozim mtb street, znam neke trikove i tak to napravit pa mi je ovo igrica vrh makar samo radi toga, jer ko je igro skate ikad ili dave miru, onda kad pocnes slagat lajne u glavi (bunny to manual pa iz manual-a na 180 i na slajder van...i tako to)..

Ekipo, ko slucajno ima, ili igra, neka slobodno napise neko svoje misljenje o ovome, sta se ocekuje od igre ili sta bi voljeli vidjet novoga ili do kuda da dogura ta zajednica...udrite

Navijam da jednog dana padne multiplayer i da mozemo skupa u mapi radit trikove, bas ce bit brutala ako bude...

LP i nadam se da nisam nista prekrsio sa ovom temom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice