PES patchevi

poruka: 14
|
čitano: 1.856
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PES patchevi

E ovako.Ja bih na svom PES-u htio imati bundesligu ali neznam kako je dobiti.Dosta na forumima govore o patchevima 1.3,1.5 itd...ali mene zanima pošto ja imam najnoviji službeni patch (7.0) mogu li instalirati ovaj stariji a da mi ostane ovaj službeni?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: PES patchevi

Ima tema o pesu u kojoj imas peseditov patch (moj  post) koji ima svabe...

LoL nick: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Možda ja čudno pišem ove teme i poruke pa me nitko ne razumije pa ću sada pitati malo drukčije. Mogu li ja imati službeni patch (od Konamija,službeni!!!!) i ovaj koji se može naći po internetu (koji nije striktno Konamijev)!!!!!

15 godina
Coutinho kaže...
Don Strongtoni kaže...

Možda ja čudno pišem ove teme i poruke pa me nitko ne razumije pa ću sada pitati malo drukčije. Mogu li ja imati službeni patch (od Konamija,službeni!!!!) i ovaj koji se može naći po internetu (koji nije striktno Konamijev)!!!!!

Svi ti patchevi(Pesedit i slični) imaju već u sebi službene Konamijeve patcheve integrirane, EXE 1.03 i Data 7.0

A sad da li možeš koristiti Pesedit patch online to neznam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 12:52 (vrinho).
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Coutinho kaže...
Don Strongtoni kaže...

Svi ti patchevi(Pesedit i slični) imaju već u sebi službene Konamijeve patcheve integrirane, EXE 1.03 i Data 7.0

A sad da li možeš koristiti Pesedit patch online to neznam.

Kod mene nije "orginal" igrica nego kupljeno za 20 kuna kod nekog staroga CD shopa.....igrica radi odlično ali ja kao okorijeli obožavatelj PES-a želim imati npr: Bundesligu,nove dresove,transfere i ostalo... ali sam malo skeptičan oko tih neslužbenih patcheva....ja bih to instalirao ali prvo želim malo više informacija pa onda...ja imam službeni data pack 7.0 ali mogu li instalirati ove sa PES EDIT-a (1.7,0.5,1.2)??

17 godina
neaktivan
PES patchevi
imam problem.instalirao sa nanovo pes 2011 i skinuo patch(pesedit 3.6) i instalirao ga,i kad udjem u konami i pokrenem ikonicu pesedit izbaci mi kao na slici dole..mozeli mi ko pomoci?????hvala unaprjed
slika slika
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hare mn kaže...
imam problem.instalirao sa nanovo pes 2011 i skinuo patch(pesedit 3.6) i instalirao ga,i kad udjem u konami i pokrenem ikonicu pesedit izbaci mi kao na slici dole..mozeli mi ko pomoci?????hvala unaprjed

pa piše ti da moraš instalirati .NET Framework 4.0.30319

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 22:00 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
gdje mogu to skinuti?
15 godina
hare mn kaže...
gdje mogu to skinuti?

Google is your friend.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
hvala,dobro pa sam promjenio sliku profila(real madrid) mozda mi ne bi pomogao :P :)))
15 godina
hare mn kaže...
hvala,dobro pa sam promjenio sliku profila(real madrid) mozda mi ne bi pomogao :P :)))

hahahaha,ma pomogao bi ti sigurno,ne sudim ja ljude po tome za koji klub navijaju :D 

17 godina
neaktivan
salim se ja malo :)) imam novi problem..pkrenuo sam sve i krenem igrati sa burazom 1.1 udje u igru izaberemo reprezentacije ili klubove i kad tebamo podesiti,taktiku formaciju,stadion itd izbaci ovakvu slku :(((
15 godina
hare mn kaže...
salim se ja malo :)) imam novi problem..pkrenuo sam sve i krenem igrati sa burazom 1.1 udje u igru izaberemo reprezentacije ili klubove i kad tebamo podesiti,taktiku formaciju,stadion itd izbaci ovakvu slku :(((

uđi u disk gdje ti je igra instalirana,pa Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/. U tom folderu pokreni PESEDIT.Unutar PESEDIT-a idi pod Switches i tamo klikni na ML/BAL1 i ispod gdje piše online switch,tamo izaberi Default.

Javi poslije dali si riješio problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 22:57 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
opet isto me izbaci...?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice