E ovako.Ja bih na svom PES-u htio imati bundesligu ali neznam kako je dobiti.Dosta na forumima govore o patchevima 1.3,1.5 itd...ali mene zanima pošto ja imam najnoviji službeni patch (7.0) mogu li instalirati ovaj stariji a da mi ostane ovaj službeni?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima tema o pesu u kojoj imas peseditov patch (moj post) koji ima svabe...
Možda ja čudno pišem ove teme i poruke pa me nitko ne razumije pa ću sada pitati malo drukčije. Mogu li ja imati službeni patch (od Konamija,službeni!!!!) i ovaj koji se može naći po internetu (koji nije striktno Konamijev)!!!!!
Možda ja čudno pišem ove teme i poruke pa me nitko ne razumije pa ću sada pitati malo drukčije. Mogu li ja imati službeni patch (od Konamija,službeni!!!!) i ovaj koji se može naći po internetu (koji nije striktno Konamijev)!!!!!
Svi ti patchevi(Pesedit i slični) imaju već u sebi službene Konamijeve patcheve integrirane, EXE 1.03 i Data 7.0
A sad da li možeš koristiti Pesedit patch online to neznam.
Svi ti patchevi(Pesedit i slični) imaju već u sebi službene Konamijeve patcheve integrirane, EXE 1.03 i Data 7.0
A sad da li možeš koristiti Pesedit patch online to neznam.
Kod mene nije "orginal" igrica nego kupljeno za 20 kuna kod nekog staroga CD shopa.....igrica radi odlično ali ja kao okorijeli obožavatelj PES-a želim imati npr: Bundesligu,nove dresove,transfere i ostalo... ali sam malo skeptičan oko tih neslužbenih patcheva....ja bih to instalirao ali prvo želim malo više informacija pa onda...ja imam službeni data pack 7.0 ali mogu li instalirati ove sa PES EDIT-a (1.7,0.5,1.2)??
pa piše ti da moraš instalirati .NET Framework 4.0.30319
hahahaha,ma pomogao bi ti sigurno,ne sudim ja ljude po tome za koji klub navijaju :D
uđi u disk gdje ti je igra instalirana,pa Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/. U tom folderu pokreni PESEDIT.Unutar PESEDIT-a idi pod Switches i tamo klikni na ML/BAL1 i ispod gdje piše online switch,tamo izaberi Default.
Javi poslije dali si riješio problem.