PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PES 2012

aš to ta kontrola radi? sprint...mjenjanje igrača?

0 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

Kod ovog dema me zivicira to da protivnicki igraci prelagano ulete u sesnaesterac,nikako ga ne mozes zaustavit ili blokirat. Zabijaju ko od sale. Jel ima jos kakav nacin da se blokira protivnicki igrac osim klasicnog "X"? 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

izbrisao i FIFU , igre mi jednostavno nisu sjele -.-"

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

imate vietnam patch,na kojem imate sve licencirano.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PES 2012

Igrači ko da su popili šaku apaurina prije utakmice, a lopta je troma i čudna.

Osim Messija... on i dalje nadskače Ferdinada i ostale 'košarkaše' i daje golove glavom u petercu.

Najviše me nervira što ne možeš poboljšat sliku ... mutno, da ne može bit mutnije. Blur do jaja. Valjda će izać neki neslužbeni patch, jer ovo je katastrofa.

BTW Fifa pati od trzanja i totalno mi je neigriva. Valjda će pomoć neki patch ili novi driveri.

Najavljena super duper grafika je smiješna ... ne znam kakva je na konzolama, ali brate ovo je goli k***c na HD ekranu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PES 2012
memulica kaže...

Igrači ko da su popili šaku apaurina prije utakmice, a lopta je troma i čudna.

Osim Messija... on i dalje nadskače Ferdinada i ostale 'košarkaše' i daje golove glavom u petercu.

Najviše me nervira što ne možeš poboljšat sliku ... mutno, da ne može bit mutnije. Blur do jaja. Valjda će izać neki neslužbeni patch, jer ovo je katastrofa.

BTW Fifa pati od trzanja i totalno mi je neigriva. Valjda će pomoć neki patch ili novi driveri.

Najavljena super duper grafika je smiješna ... ne znam kakva je na konzolama, ali brate ovo je goli k***c na HD ekranu.

demo ili full?

13 godina
PES 2012

Evo nakon odigranih par utakmica da bacim i svoj komentar :)

Uglavnom promjene su vidljive i to na bolje. Kretnje igrača su sada skoro dovedene do perfektnosti, osim golmana koji i dalje ima neprirodne obrane tj. bacanja na udarce. 

Na trenutno najtežem level-u je jako teško zaustaviti protivničkog igrača, tj. tvoji igrači (bilo upravljani od tebe ili pomoć od kompjutera) prolaze kraj protivničkih kao da ih nema, što ovima omogućuje laganu šetnju i kombiniranje akcija ispred mog šesnajsterca te dolaska do laganih prilika. Nastavno na to, njihovi igrači iz drugih prilika (odbijena lopta glavom iz šesnajsterca) pucaju svaki put odlično iz voleja ili iz prve prema mom golu, tako da golman jedva stigne reagirati i obraniti (sva sreća u većini slučajeva obrani). Napadačke akcije su dobro složene, krila/bekovi imaju pravovremena utrčavanja te se uz malo kombinacije može stvoriti višak i akcija za postizanje gola. Na udarce iz daljine treba zaboraviti jer njihovi igrači uredno to sve blokiraju te onemogućuju ikakav udarac iz daljine prema svome golu. Što se tiče slobodnjaka, još nisam primio gol iz njih, makar su neki udarci bili jako blizu. Slobodni udarci su oke riješeni, te se iz njih da zabiti (naravno ako igrač izvođač ima dobar skill u tome).

Što se tiče suca, po mom mišljenju je čist oke. Pušta prednost, ali ponekad zna prekinuti akciju zbog nekog faula kojeg ne bi niti trener faulirane ekipe svirao. Ako se malo pritisnu suprotni igrači, zna doći do dosta sitnih prekršaja, jer je inače nemoguće zaustaviti njihove igrače u prodoru. Uglavnom sudac ima ujednačen kriterij, te po meni čist oke sudi.

Uglavnom toliko od mene, nadam se da sam nekima donekle približio novi PES.

pozz i živjeli

Živjeli
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
cale kaže...

demo ili full?

full

16 godina
neaktivan
memulica kaže...
cale kaže...

demo ili full?

full

banana onda ak je jos uvijek mutno

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 13:02 (cale).
15 godina
Jel igra ko master ligu?? Imam pitanje.. Primjetio sam da mi svakom igracu onaj graf kak ce se razvit pada, al bas svakom, a imam najbolje trenere.. I svako malo mjenjam tip treninga.. Al i dalje im ocjene padaju.. Jel zna neko u cem je stvar??
15 godina
PES 2012

U vezi onog blura, nakon puno utakmica vise nesmeta, da pace jos bolje izgleda. Odigrajte 15 utakmica pes 2012 i onda odite na pes 2011 npr i vidit ce te. Za mene taj blur daje jos jedan + igri :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PES 2012

mda ko da porediš osrednji divx i full HD film .. plus za popi*dit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

a nezz kako kome meni je to sijelo nakon par utakmica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

a nezz kako kome meni je to sijelo nakon par utakmica...

Jednostavno nezelis prihvatit cinjenice. :)

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
PES 2012

evo da i ja napisem svoj komentar :D nisam fanboy ni fife ni pesa jer sam igrao oba dovoje cjelo vrijeme :D

pes se dosta popravio i razlike su vidljive, kretnje igraca su dobre i ulazak u prostor, ali golmani su ostali katastrofa, neznam zasto si nedaju truda oko golmana jer jedostavno sve sto je u igri dobro golmani sruse, imaju neprirodne reakcije i da ne kazem kakve golove primaju...npr. s badeljom sam pukno sa 30 metara i lopta je bila slaba i odskocila 2-3 puta do golmana, a golmana je lopta udarila u nogu odbila se u stativu i evo gola...to jednostavno moraju popraviti..

tako da fifa mi je ipak bolja, golmani su bolji i pogotova sada jos ovaj player imact engine i true injuries odvode fifu daleko ipred pesa :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

Evo kome smeta blur ovaj patch ga miče. Ujedno je i sve sređeno osim transfera koji budu kasnije. Dodana bundesliga :)

http://www.pespatchs.com/2011/09/pesedit-2012-patch-1-0.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

na koliko imate pass assist,jer ja igram na 4,al jos uvijek ne dodaje kome zelim.

probat cu skecirat malo:)

zarezi neg budi igraci.

,stankovic

,forlan

,milito

ja sa stankovicem imam loptu i hocu u for gurnut militu,i stisnem trokut i strelice(dole i desno) i najjace stisnem trokut i on mi doda forlanu,uvijek doda blizem igracu.Jel ima neki sistem da dodam militu:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 15:43 (cale).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cale kaže...

na koliko imate pass assist,jer ja igram na 4,al jos uvijek ne dodaje kome zelim.

probat cu skecirat malo:)

zarezi neg budi igraci.

,stankovic

,forlan

,milito

ja sa stankovicem imam loptu i hocu u for gurnut militu,i stisnem trokut i strelice(dole i desno) i najjace stisnem trokut i on mi doda forlanu,uvijek doda blizem igracu.Jel ima neki sistem da dodam militu:)

Imaš nešt u postavkama za to,probaj stisnut trokut i stavit na non assisted ili off pa probaj.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
protjeran
PES 2012

pozz ljudi igram pes i sad sam probo onlajn pise free register i ok je sve to regam se i napaivm acc i idem login i otovori mi stranicu kao patch 1,01 moram imat i ok skinem ga na cisto znaci bez patcheva ikakvih i opet odem login i opet skini patch ko da ganeistalira uopce ima kakva caka ? 

nemamblagestatijetajnismokomafije
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

Jel izašo ovaj novi PES i ako nije kada izlazi?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2012

Izasao je novi pes...Ima netko link na dobar patch?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

Pogledaj moj prethodni post.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2012

OVA DODAVANJA CE ME UNISTIT,kakve vi postavke koristite za to dodavanje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Semi assisted,upravo počinjem football life :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jel igra ko master ligu?? Imam pitanje.. Primjetio sam da mi svakom igracu onaj graf kak ce se razvit pada, al bas svakom, a imam najbolje trenere.. I svako malo mjenjam tip treninga.. Al i dalje im ocjene padaju.. Jel zna neko u cem je stvar??
13 godina
neaktivan
PES 2012

jel bitno imat dobar procesor za pes 2012

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomislavv kaže...

jel bitno imat dobar procesor za pes 2012

ja imam dobar procesor al imam malo rama,imam samo 1 gigu,a vrti mi savrseno na high mi je sve,al ne znam ne kuzim se bas u to

14 godina
neaktivan
soja kaže...

ja kad odem tamo na football life i onda master liga, bilo koji klub da biram igraci su neki nepoznati?? jel i ti imas taj problem?? i daj mi se javi u PM trebam te

15 godina
neaktivan
PES 2012

Evo par skrisna iz full verzije :D
Imam i eng komentatore nove,danas su izašli i eng pack menu. :D
Sve savršeno radi :D
EDIT:Slike su u hd-u,igram na max postavkama al neznam ovaj uploader ih totalka shebe -.-"

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Evo par skrisna iz full verzije :D
Imam i eng komentatore nove,danas su izašli i eng pack menu. :D
Sve savršeno radi :D
EDIT:Slike su u hd-u,igram na max postavkama al neznam ovaj uploader ih totalka shebe -.-"

jel ti imas problem kao ja u master ligi kada biras klub??

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice