PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: PES 2012
Tommy_123 kaže...

Imam jedan profil,u čemu je problem,to je zato što sam ti dao TD? Pa čovječe Božji pričaš gluposti,pes je doabr ove godine i ti to moraš pljuvat.Neogu vjerovat.

ajd vrati se par stranica nazad i vidi koliko ima mojih postova, a koliko tvojih u kojima si pljuvao po pesu 

AMD
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Tommy_123 kaže...

Imam jedan profil,u čemu je problem,to je zato što sam ti dao TD? Pa čovječe Božji pričaš gluposti,pes je doabr ove godine i ti to moraš pljuvat.Neogu vjerovat.

ajd vrati se par stranica nazad i vidi koliko ima mojih postova, a koliko tvojih u kojima si pljuvao po pesu

"pljuvao" sam ga dok ga nisam probao ako te baš zanima.Svidio mi se,imaš možda problem s time?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
17 godina
Tommy_123 kaže...

"pljuvao" sam ga dok ga nisam probao ako te baš zanima.Svidio mi se,imaš možda problem s time?

Poznata disciplina, pljuvanje bez argumenata...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Jel ti moraš svakom loncu bit poklopac?

16 godina
Tommy_123 kaže...
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Sad bi ti i ja najrade poceo prigovarat,koliko ste pljuvali po pes-u:),al posto kazes da ti je dobar morat cu ti oprostit:)

Uglavnom zanima me dali su maknuli onu postavku na formaciji kad biras koji ce od obrabenih igraca ici naprijed a ko ne,ili ja to sam ne mogu nac?

15 godina
neaktivan
PES 2012

Skinuo sam neki demo2 (jel to ista bolje od obicnog?)

I sad  kako mijenjat rezu jer je ova premala

Koje su kontrole? na tipkalu

I stavit taj patch za puno igraca i klubova i trening?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Pa ovo je forum i svi komentiramo.  Istina neki komentiraju i pljuju a da nisu niti probali.  Zar to nije poznata disciplina na ovim prostorima?  Ja sam probao oba demoa i rekao što mi se sviđa a što ne i ne mijenjam svoje mišljenje kako vjetar puhne.

Nisam niti komentirao demo dok ga nisam probao... Ne razumijem zašto si nervozan?  O.K., pregrizo si govno, pošteno priznao da ti se igra sviđa i sve pet... uživaj!

15 godina
Jonja kaže...

Skinuo sam neki demo2 (jel to ista bolje od obicnog?)

I sad  kako mijenjat rezu jer je ova premala

Koje su kontrole? na tipkalu

I stavit taj patch za puno igraca i klubova i trening?

odi u folder gdje si instalirao igru te klikni na settings... tamo možeš podesit rezoluciju, kontrole i par drugih stvari...za ovaj patch neznam

0_o
14 godina
PES 2012

Hehe {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PES 2012

Ovo gaji velike emoije,to sam još igral na ps2 :(

I pjesma jedna :d

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PES 2012

Stiglo je i nesto reviewa za PES12! Za sada izgleda jako dobro... http://winningelevenblog.com/blog/pes2012-eu-reviews-are-in/

Reviewi su na njemačkom pa ko nezna jezik  trk na google translate.

a evo ima tu jos nekoliko... na engleskom http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pro-evolution-soccer-2012

Respect my authority!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 17:46 (jerrycro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

Evo odigro sam sigurno koji 50-tak tekmi otkad je doso demo, pa da podjelim s vama dojam. :)

POZITIVA:

Igrica je po meni napravila velik korak naprijed, igraci napokon (ne potpuno) razmisljaju ko igraci koji cijeli zivot igraju taj nogomet i ak igraju u velikim klubovima logicno bi bilo da znaju vodit loptu (za razliku od Pes-a 2011 i igraca kojima je dribling ispod 75 brijem :) ). Najbolja stvar su mi driblinzi, igrat na gljivu i joystick s plejke 3 je čista perverzija, meni osobno. Kad se lopta nalazi kod igraca kojem dribling vrlo visok (messi, ronaldo, nani i takvi) to je melem gledat i mogu se čuda radit. Druga stvar koja me iznenadila pozitivno su dodavanja, jako mi se sviđa sto napokon dodavanja idu prema naprijed (dosad su uvijek isla ravno u noge igracu i gubilo se puno vremena da bi taj igrac povuko kontru) nema potrebe koristit dodavanje u for stalno. Opet tu su odlicno napravili i vraćanje u obranu protivnickih igraca koji stvarno ko manijaci trče nazad. Šutevi su dobro odrađeni, slobodnjaci su sada laksi i super je kaj su penali vraćeni na staro. Puno je teža od prethodnika svi protivnici igraju Murinjovsku obranu i fakat se treba potrudit zabit gol i to je zakon. Napokon ce doc do izrazaja igraci koji "igraju" Pes!

NEGATIVA:

Golmani su naravno opet najveća rupa momcadi, bacaju se ko vreće i vec sam par golova dobio di mi protivnik nabacuje s centra u 5 m, golman istrci i gleda samo i ona ude u gol. Nadam se da je to nešto na čem rade u Konamiju, jer su golmani ove godine po meni najgori dosad. Obrana mi je malo čudna, nisam jedan od onih koji uziva gazit momcadi i igra na 2 zvjezdice, ali nije mi bas realno da u dosta slucajeva kad njihova 2 igraca idu na mojih 5 uspije nekako progurat loptu i spica izade 1 na 1. Al tu ima mjesta za napredak treba se naucit igrat obranu tak da i to nije toliki minus al na pocetku malo zivcira.

Zakljucak bi bio taj da ovo napokon, meni bar izgleda super. Ima jako puno mjesta za napredak i nije ni blizu savrsenom, al ko danas zeli napravit savrsenu igrica koja ce se zaboravi nakon godinu dana unatoc svojoj savrsenosti. Nego svake godine izbacis novu, ispravis neke stvari i zaradis lovu. Čisti marketing. I zato ona rečenica:"Kaj oni ne vide da to ne valja!" nema smisla, sve oni vide, al ne zele ispravit. Malo po malo :) 

I da nadam se da ce become a legend bi zakon i da ce igraci bit puuuno pametniji nego u prethodnim nastavcima.

4 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

stigli keyevi na Base-Host,igra košta 199kn:

http://base-host.com.hr/164-pro-evolution-soccer-2012-cd-key.html

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
antimadridista kaže...

Jel taj base host siguran?? Nisu neki prevaranti? Jel ko kad kupio koji cd key od njih?
15 godina
soja kaže...
antimadridista kaže...

Jel taj base host siguran?? Nisu neki prevaranti? Jel ko kad kupio koji cd key od njih?

ja već 3 igre,sigurni su.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...

ja već 3 igre,sigurni su.

Ja sam baš danas od njega dobio F1 2011 key.{#}

Nikakvih problema, sve super prošlo, došao key odmah oko podneva!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 1:09 (Jack Sparrow).
15 godina
antimadridista kaže...

znaci taj key dode 199kn ili igrica?

16 godina
moderator
maxy0 kaže...
antimadridista kaže...

znaci taj key dode 199kn ili igrica?

Key za PES 2012 dođe 199 kuna,neznam šta ti nije jasno.(ne dobiješ kutiju,samo ključ)

سمندری ڈاکو
14 godina

tek 14.10 izlazi igra? steta..predugo je to.. :(

15 godina
PES 2012

Nesto nekuzim.. zas davat pare za key kad dobijes s original igricom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Nesto nekuzim.. zas davat pare za key kad dobijes s original igricom?

Zato što original igra košta više.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina
PES 2012

Kad kupim taj key igricu mogu igrati online ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...

nanek kaže...

Kad kupim taj key igricu mogu igrati online ?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
neaktivan
PES 2012

Jel planira itko uzet,imam viška love pa ako netko uzme budem i ja valjda :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PES 2012

Pes 2012 Retail Gameplay videos

Barcelona vs Atletico M.

Benfica vs Pacos Ferreira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fighterZu kaže...

Pes 2012 Retail Gameplay videos

Barcelona vs Atletico M.

Benfica vs Pacos Ferreira

Nekako su passovi sporiji :P ali komentatori su strava xD 

14 godina
neaktivan
PES 2012

PES 2012 je dosta bolji narocito u:

1. Dodavanje je preciznije napokon

2. Podrska veznih igraca obrani nema onih praznih prostora ispred obrane gdje je bar jedan defenzivni vezni igrac bio obavezan za popunjavanje tog prostora.

3. Pa on trci stvarno trci igrac u veznoj liniji postavljen bocno, odnosno protrcava bocni igrac uz crtu auta dok mu suigrac zadrzava liptu

1 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

PES 2012 je odličan. Što ga više igram to mi se više sviđa.....

Probao igrati fifu 2012 nakon PES-a i to je nebo i zemlja. Pes je barem meni duplo bolj..... Ajmo TD....{#}

Moj PC  
8 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

PES 2012 je odličan. Što ga više igram to mi se više sviđa.....

Probao igrati fifu 2012 nakon PES-a i to je nebo i zemlja. Pes je barem meni duplo bolj..... Ajmo TD....{#}

Svatko ima svoje mišljenje i svatko ga mora poštovati jel tako :D

EDIT:Meni je pes isto super al fifa mi je bolja.Bez uvrede.Pes ću igrat sugirno :D

17 godina
PES 2012

Mene malo živcira u PES-u toga što nema one tipke Trigger Player Run kao  u FIFI. Dakle da ti kažeš igraču kad da protrči itd. U PES-u mi se često događa da ja dodam Piqueu, s njim dodam Xaviju i Pique mi krene u napad i ostavi rupu u obrani. I to ne mogu spriječiti.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice