PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: PES 2012
Leglo kaže...
cale kaže...
movie kaže...

kaj brijes ti,jesam ja kaj reko,golmani jesu banana,i to sam bio napiso prije jos negdje.Ako procitas,mozda je to NJIMA realno,ja se slazem da su golmani u banani i da bi trebali nekaj promjenit.Htio sam samo reci,da se ne vrti sve oko nas,ne,to ti je ko da ti hoces napravit igru i da ti jedna skupina dode i kaze da im ne valja ovo,a druga kaze da to njima valja

lol, are u for real? :)

Nema te skupine koja tvrdi da su golmani dobro i realno napravljeni. I da, vrti se sve oko zajednice, a ako vecina zajednice kaze ( a kaze ) da im smetaju lose napravljeni golmani onda bi se developeri trebali potrudit tako nesto ispravit. Al ovo da je Japancima realno ponasanje golmana, prejaka izjava. :)

Daj razmisljaj malo,uopce nisam to htio naglasit,poanta je da se o ukusu ne raspravlja,i konami ne moze svakom udovoljit,ok,covjece sve moras crtat

17 godina
cale kaže...

Daj razmisljaj malo,uopce nisam to htio naglasit,poanta je da se o ukusu ne raspravlja,i konami ne moze svakom udovoljit,ok,covjece sve moras crtat

Ovo o čemu mi pričamo nije stvar ukusa. Stvar ukusa je da li netko ima crvene ili zelene kopačke. Da li ronaldo ima dugu ili kratku kosu te da li dresovi izgledaju ovako ili onako pa o tim nebitnim detaljima možemo neobavezno čavrljati i reći kako je to stvar ukusa. Možda netko želi da ronaldo ima plavi znojnik a netko bi htio bijeli...  Ovo o čemu mi pričamo je osnova nogometne igre i oko toga nema rasprave. Igrač puca loptu glavom ili nogom. Nogom može puknuti recimo špicom, punom, vanjskim ili unutarnjim dijelom kopačke i tu nikakvi ukusi ne mogu promijeniti tu činjenicu.  Ista stavr je i s golmanima. Oni imaju isto tako neke standardne poteze o kojima se ne raspravlja jer golmani tako brane i točka. Konami pokušava svima nama reći kako oni ipak brane onako kako oni to vide a to tako ne vidi nitko osim njih i tu je problem. Ne u ukusima.  Oni žele napraviti nogometnu simulaciju i biti najbolji te prenose sam nogomet i njegovu srž kako bi što vjernije dočarali samu igru.

Ako to uspijevaju u mnogim dijelovima i detaljima ne vidim zašto ne bi i u ovom jako bitnom za igru a to su golmani.  Kome je gušt zabiti gol nakon što golman jednostavnu loptu odbije ispred sebe ravno na nogu protivničkog igrača.  Kome je gušt zabiti gol ako udarac s dvadesetak metara neuspješno brani nogom, kome je gušt zabiti gola ako udarac s tridesetak metara golman neuspješno brani zato kaj stoji na pet metara i neuspješno se pokušava vratiti na crtu, kome je gušt zabiti gol kada golman nemaštovito pada kao da igra picegin na bačvicama i kome je gušt zabiti gol kada svaki centaršut golman stoji na crti a u onim rijetkim izlascima loptu hvata kao vrući krompir, uglavnom neuspiješno...  Meni je sasvim svejedno kakvu frizuru ima ronaldo, kakve ima kopačke, dres i sponzorsku poruku na prsima.  U igri to niti ne primjetim ali mi je jako bitno kako se u igri ponaša golman jer je on bitan dio igre i na njegovim sposobnostima igra pada ili prolazi.... bar kod mene...

15 godina
PES 2012

sad sam bas igro i golman je katastrofa.. frajer nabaci loptu i lik pukne s glavom oko šestesnerca i lopta skroz polako ide i tek sto ga je prosla moj se golman baci... i gol naravno, dok njihov golman brani zesce zicere a neke debilne suteve ne

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
bla bla.... bar kod mene...

Evo boldano, sam si si odgovorio.

Možda netko voli tako igrati kako to ne kužiš?Jesi razmišljao o tome?

Pa nemaš valjda 5 godina pa da ti trebam crtati da se to možda nekome sviđa.

13 godina
neaktivan
PES 2012

Evo ja se stvarno dosta mucim, rijetko kad pobijedujem, al u zadnje dvije utakmice sam skuzio neke cake u obrani i nisam primio niti jednog gola. I obe sam pobijedio. Meni se PES 2012 stvarno svida, probao sam i FIFU al meni nije sjela nikako, PES mi izgled apuno bolje, najvjerovatnije jer sam se i naviko na njega. Al u svakom slucaju svatko tko kaze da ekipa iz KONAMI-ja  nije napravila nista znacajnije je u potpunosti u krivu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 20:35 (Zuja007).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

momci moze pomoc naravno ako znate..imam joystick od play dvojke kojeg sam prek onog konektora spojio na komp. Inace dosad nisam koristio gljivice jer sam naviko pes igrat na strijelice al sad kak je doso ovaj teammate control odlucio sam isprobat, no meni je desni analog u igrici al i u windowsu ekvivalentan gumbicima, tipa kad u igrici pomakne desnu gljivu dole igrac doda ak pomaknem gore gurne u for i tak.. neam pojma namjestit da radi normalno..i s tim automatiski nemrem koristit taj teammate controle, ajde pomozite ak znate. Unaprijed fala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chrisonowsky kaže...

momci moze pomoc naravno ako znate..imam joystick od play dvojke kojeg sam prek onog konektora spojio na komp. Inace dosad nisam koristio gljivice jer sam naviko pes igrat na strijelice al sad kak je doso ovaj teammate control odlucio sam isprobat, no meni je desni analog u igrici al i u windowsu ekvivalentan gumbicima, tipa kad u igrici pomakne desnu gljivu dole igrac doda ak pomaknem gore gurne u for i tak.. neam pojma namjestit da radi normalno..i s tim automatiski nemrem koristit taj teammate controle, ajde pomozite ak znate. Unaprijed fala :)

Odeš u settings/controler i tamo si podesiš sve,poal tipki je izmješano.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan

ma probo sam prijatelju, al velim ti, windowsi gledaju na gumbice i na taj analog ko da je jedno te isto, kad dodem u settingse i namjestam i kliknem na onaj R i strijelicu prema gore, pomaknem gljivu gore, on meni automatski namjesti da ce mi to bit dodavanje u for, jel me kuzis?

15 godina
chrisonowsky kaže...

ma probo sam prijatelju, al velim ti, windowsi gledaju na gumbice i na taj analog ko da je jedno te isto, kad dodem u settingse i namjestam i kliknem na onaj R i strijelicu prema gore, pomaknem gljivu gore, on meni automatski namjesti da ce mi to bit dodavanje u for, jel me kuzis?

meni je tako bilo na ps 2  gamepadu dok nisam ukljucio analog ( dok nije ono u sredini pocelo svijetliti crveno ) i rijesio sam problem

14 godina
neaktivan

ne, kad ukljucim analog ko da neam desnu gljivu, u settingsima nemrem nis namjestit a u igrici pomicanje gljive ne predstavlja nista, igrac ne radi nista posebno haha  :)

15 godina

s tim konektorom ti ne radi desna gljiva samo lijeva

ja sam prija s tim ps2 jojstickom igrao pa znam iz vlastitog iskustva

kupio sam si xbox 360 joystick za pc i prezadovoljan sam s njim

radi ti i na direct input

15 godina
neaktivan
soja kaže...

s tim konektorom ti ne radi desna gljiva samo lijeva

ja sam prija s tim ps2 jojstickom igrao pa znam iz vlastitog iskustva

kupio sam si xbox 360 joystick za pc i prezadovoljan sam s njim

radi ti i na direct input

Ja ga imam i koristim ga na pc-u i savršeno radio kao i ps3 kontroler.I radi mi na ps3-u sve normalno.

15 godina

desna gljiva ili xbox joystick?

15 godina
neaktivan
soja kaže...

ps convertor.Obadvije gljive mi super rade.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 22:02 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan

kaj je moguce da ne postoji neki fix za to? kolko dode taj xbox joystick iako trenutno neam para za zvaku :s

15 godina
PES 2012

Meni isto. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...
soja kaže...

ps convertor.Obadvije gljive mi super rade.

meni nije htjela radit.. :S

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
movie kaže...
bla bla.... bar kod mene...

Evo boldano, sam si si odgovorio.

Možda netko voli tako igrati kako to ne kužiš?Jesi razmišljao o tome?

Pa nemaš valjda 5 godina pa da ti trebam crtati da se to možda nekome sviđa.

:))

Dobro je movie napisao, ne radi se ovdje o nikakvom ukusu ili dal se nekome sviđa nesto što je napravljeno krivo. Napravljeno je krivo, pogresno, ne realno u SIMULACIJI nogometa, no to nije neki opci dojam koji treba postivat, vec treba inzistirat da se tako nesto ispravi u nadolazecim verzijama. 

Eto npr. Imas internet, placas ga 200kn mjesecno, 30mbita i sve je super, no svakih 15min ti puca veza, ti nazoves B.net i kazes "Puca mi veza", a sluzba ti odgovara "Da gospodine, ali neki korisnici vole kada im puca internet veza, znate ne mora vam se crtat kad vam se kaze kako se to nekome mozda svida". I koja je poanta 30mbitne veze ako mi puca svakih 15min. ? Koja je poanta dobrog gameplaya ako su golmani ( kljucni faktor ) na losi? Koja je poanta ne inzistirat na poboljsanju kljucnog faktora? Sto je najbolje, vjerujem da ce golmane iz demo.a donekle poboljsat, te u sljedecem PES-u gotovo sigurno sredit animacije, no i dalje me iznenaduju fix ideje nekih korisnika koji se osjecaju prozvano braniti 3 imaginarna Japanca. :)

I Jack tj. Cale ( ocito isti account ) forum sluzi upravo tome da se podjele iskustva. Shvati da ovdje nitko nije napao generalno PES 2012 ( niti movie, niti ja, niti frendovi ), vec jedan faktor PES-a koji se godinama zanemaruje iz nepoznatih razloga i za koji NITKO nije napisao da ne bi trebalo popravit ili da je realan. E sada to sto si ti izmislio da postoje neka 3 Japanca kojima se tako nesto cini realnim, to vise govori o tvojoj mašti nego mogucnosti diskutiranja. ;) EOD.  

In the end there will be only ( c )haoss ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 22:14 (Leglo).
15 godina
PES 2012

Aje neserite vise... evo vam gameplay patch za drugi demo = bolji golmani i fizika lopte.. http://www.megaupload.com/?d=VWQ5DS03 hvala? :DD xD

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Aje neserite vise... evo vam gameplay patch za drugi demo = bolji golmani i fizika lopte..  http://www.megaupload.com/?d=VWQ5DS03  hvala? :DD xD

Jel valja kaj da ne stavljam bezveze?

15 godina
Tommy_123 kaže...
Encyanix kaže...

Aje neserite vise... evo vam gameplay patch za drugi demo = bolji golmani i fizika lopte.. http://www.megaupload.com/?d=VWQ5DS03  hvala? :DD xD

valja valja :D

16 godina
Encyanix kaže...
Tommy_123 kaže...
Encyanix kaže...

Aje neserite vise... evo vam gameplay patch za drugi demo = bolji golmani i fizika lopte..  http://www.megaupload.com/?d=VWQ5DS03  hvala? :DD xD

ne kuzim to s pecevima,to nisu offical??

16 godina
Leglo kaže...

I Jack tj. Cale ( ocito isti account ) forum sluzi upravo tome da se podjele iskustva.

Boldano...Ti sam mene optužuješ da sam ja Cale samo zato što mi je dao u jednoj temi jedan TU ili djelimo isto mišljenje o nekoj igri?Ajde u krpe dečko vidiš i sam da si počeo halucinirati. {#}

I ne nije mi pes bolji od fife, čak sam namjeravao kupiti fifu 12. Fifa je miljama ispred pesa trenutno, to sam već više puta rekao.

Ali očito me ne razumjete, ja se slažem s vama da su golmani u pesu loši i još dosta toga, ali ono što ja govorim je da netrebate odmah na svakoga skakati tko veli da mu se sviđa pes. Baš ste ponekad svakom loncu poklopac.

btw...usporedba ti ne valja jer ako ti puca veza znači da je internet ili ruter u kvaru,a ovo sa golmanima je tako zamišljeno, jednostavno je igra takva napravljena, nije ništa pokvareno. Istna da nisu realni i loše brane, ali je igra tako napravljena. Da bi promjenili golmane trebaju novi engine, barem ja tako mislim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 23:31 (Jack Sparrow).
14 godina

kad ces pes izaci?

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Istna da nisu realni i loše brane, ali je igra tako napravljena. Da bi promjenili golmane trebaju novi engine, barem ja tako mislim.

Zar je problem nacrtati kako golman pada na bok a ne na vlastita jaja i želudac?  Zar stvarno misliš da je to neizvodivo sa sadašnjim engineom? Ako igrač koji je kompleksnije animiran od golmana može napraviti hrpu realnih poteza ne vidim problem da golman napravi svoja dva tri realna poteza...  po meni je ovo čisti nemar i nebriga za ljude koji svake godine izdvajaju ozbiljne novce za igru. Glavno da smo dobili kran sa snimateljem iza gola.

To je jako bitan dio igre, ipak treba netko posnimiti kako pajcek na golu ruje u prazno....

15 godina
protjeran
Re: Pes 2012
0n0ff0n kaže...

pes je do svoje 11. verzije bio arkada.vise neki endem izmedu nekakve realnosti i arkade to jest, u kojoj su se samo SPOMINJALE neke taktike i sl. ( bilo ih je, ali nisu bile dovoljno i valitetno razradene) u najnovijoj verziji, u kojoj su nam dopustena manualna dodavanja, mogli smo stvoritit vlastitu igru, sto je ok i korektno jer se serijal polako blizi realnosti. no igra ima gomilu nedostataka i zbog toga je ona ispod FIFA-e (sta se tice realnosti). pa pocnimo (vi ste naveli veliku veciinu) s nedostaticima, od najmanjih detalja pa sve do enormnih nacinjenih pogresaka. Vizualna prezantacija: to je zapravo preobrađena grafika iz pesa 2008 (ma koliko se netko trudio uvjeriti da nije tako) momci bi trebali krenuti od nule i ponovno izgraditi modele igrača, njihovu kožu,vlasi kose, tkaninu, odnosno dres, pa njihova lica, koja nisu losa ali djeluju previse umjetno i nacrtano, te mimiku samog lica. TRAVA! trava bi u ovoj godini, u kojoj jesmo (EVOLUCIJA! pro EVOLUTION* soccer- mi zelimo osjetit tu EVOLUCIJU iz godine u godinu, s svakom novom verzijom, ali pravu EVOLUCIJU, ne samo skalu za dodavanje ) sta se tice video igara, trebala izgledat superealisticno, gotovo skroz realno. Ona je vazan aspekt ove igre (vizualni naravno). Npr. usporedite travu iz PES-a 08,09,10,11(Možete primjetit da je trava pretezito sivih nijansa, odnosno same boje opcenito, unutra igre ne djeluju previse zivahno. Primjer kako bi to trebalo izgledat (taj balans boja) je Fifa world cup 2010 (PS3, XBOX360). Ako pada snjeg, lopta bi se trebala kretati sporije npr. ako u obicnim uvjetima trebamo drzati tipku za dodavanje, kako bismo dodali igracu koji se nalazi npr. oko 5 metara od nas, dok se ne napuni 1/5 skale, tako bi smo za snjeznih uvjeta trebali drzati pass tipku, sve dok se ne napuni npr. 3/5 skale, da bismo dodali suigraca koji jednako udaljen od nas kao za vrijeme normalnih uvjeta. Nadalje trava (sam teren) bi trebala postati nesto vise od same teksture na koju su naljepljeni 3D elementi (vlasi trave? dali ih uopce ima?) kao na primjer, uzmimo zgrade iz Batlefielda ( komadi zgrade se realno ruse, i odvaljuju). Tako bi sada trava u potpnusti trebala postati 3D objekt, s kojega se, npr. za vrijeme kisnih uvjeta,prilikom klizeceg starta skidaju komadi naslage trave i lete oko igracevih kopacki, te pritom na terenu ostaju tragovi uklizavanja i vidi se zemlja ( ako ste gledali, utakmicu s makedonijom- NE BLATA U TIM KOLICINAMA ). To bi zbilja podiglo razinu igre na jedan drugi nivo, onda kad bi mi mogli osjetiti kako se igraci micu po travi, njihov dodir s njom, i kako utjecu na nju. Sto se tice atmosfere, na nju bi se puno vise truda trebalo ulozit. Rekli su ono, publika je 3D. Iskreno to se bas mnogo ni ne primjecuje. A Zasto? pa ne znam, mozda zato jer publika ni u jednoj utakmici ne navija ni za jednu stranu. DA po njihovim pjesmama, DA po njihovim reakcijama (npr. ako malo poblize pogledate, jedan dio publike se hvata za glavu kada promasite penal- uvijek), ali NEMA transparenata, nikada jos nismo vidjeli da se zastava s grbom nekog tima prenosi preko publike,na padaju konfeti, ljudi se iz publike nikada ne prikazuju poblize (fifwc2010), ne nose dresove svoje momcadi, pa nemaju niti nikakve kape ili salove niti ikoje boje svoje momcadi, nikada ne utrcavaju u teren, nemaju nikakve posebne animacije(valovi), zapravo se zna dogodit da publika osramocena igrom svoga tima napusti teren, well?, apsurdno je to da publika uvijek miruje na svojim mjestima, nikada ne setaju preko skala i uvijek je svako mjesto savrseno popunjeno, nikada ne prave nerede, bakljade, skidaju majice (ZENE), ili da ima npr. vip loza koja se prikazuje kad je neko znacajan prisutan na susretu npr. Platini; ne! publika su neki bezvezni ljudi koji imaju neku sugavu odjecu neke sugave boje i samo tamo sugavo stoje hvatajuci se za glave kada promasimo. Moving on... Komentatori. O ovome necu puno pricat, jer nemam sto. Dva nova trebaju doc i snimit skroz nove komentare (ovaj novi sucka). Penali...Ah... ako ne mogu biti realni, neka budu normalni (ISS). Gadost ih je izvodit, gadost. Branke, golovi: mreza je previse uska i cudnjikavo se ponasa. FIX THAT, branke u FIFA-i izgledaju prilicno ok. NISAM ZAGRIZENI FAN FIFA-e NITI PES-a IGRAM OBOJE, ALI FIFA-ine ELEMENTE NAVODIM KAO DOBRE PRIMJERE NA KOJE BI SE TREBALO UGLEDATI (ima ona svojih nedostataka, UF IMA IMA). Element koji kvari ovu igru su suci. bezobrazna i nepravedna gamad, ciji je AL -xxx. Mi pokosimo igraca, crveni! COMP napravi indentican prekrsaj, sudaca ga tapsa po ramenima govoreci kako nije smio tako usklizati i da ce mu, ako se to ponovi jos 10 puta, morati dati opomenu. Animacije: Pes je sa najavom za 11-icu imao zgodan trailer, i jedan od naslova koji se pojavio unutar te najave je glasio: +1000 new motions. Nemogu rec da nema novih animacija, ima, ali mogu istaknuti da naslov nije glasio: +1000 new beautiful motions, te te nove animacije ne izgledaju prirodno. Polozaj igracevih ruku je previsok, njihova prsa su previse istaknuta, igraci skroz nerealno trce, vode loptu, primaju je i dodavaju, o njihovom tatralnom padanju da ne pricam. Animacije su po meni: blJAK! IMA JOS ALI NECU... ovdje sam izgadio PES! BOLNO! i drago mi je................................ne naravno da nije. PES je izvrsna virtualna simulacija, ali nova verzija dolazi a mana ima. I njih treba popravljati a ne uvoditi nove stvari kao sol na ranu. 

Kak mu se samo da pisati ovoliko.......dok je on ovo pisao ja bih mogao otići na wc, otići popiti kavu i zapaliti jednu vratiti se i on bi još bio na pola pisanja ovog teksta rofl

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
NoOne1 kaže...

Kako prejako, ahahaha. {#}

Koji podmukli smjeh kad udari po stativi :D

I na kraju faca golman, najpametniji, ugura ju ladno priko crte!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
15 godina
cale kaže...
Encyanix kaže...
Tommy_123 kaže...
Encyanix kaže...

Aje neserite vise... evo vam gameplay patch za drugi demo = bolji golmani i fizika lopte.. http://www.megaupload.com/?d=VWQ5DS03  hvala? :DD xD

ne kuzim to s pecevima,to nisu offical??

To je homemade gameplay patch.. znaci samo ga stavis umjesto orginal pes2012.exe , orginal stavi negdje sa strane ako ti se nesvidi pa vratis natrag .. i onda samo pokrenes igru i to e to

15 godina
PES 2012

Kako otključat free traning ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
imam i ja ps2 gamepad i radi mi pes super... znači ovako odite u settings.. i kad namještate desnu gljivicu nema veze ako stisnete mišem prema gornjem dijelu analoga i piše vam Left sad bubam.. to se u igrici ispravi neobazirite se na to šta vam piše u settings nek bude izmješano vi radnite kao i sa lijevim gamepadom tj. namjestite kako bi htjeli jer će u igrici biti dobro. znači mišem povucite na npr. gornji dio desnog analoga povučete analog ali će vam pisati axis left ili šta god slobodno ostavite..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice