PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 824.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Pes 2012

gdje da nadjem gdje pise koja je graficka....

15 godina
deluxe kaže...

gdje da nadjem gdje pise koja je graficka....

skini ovaj programčić - speccy

link

pokreni ga pa reci

14 godina
protjeran

gdje da nadjem sad to...

14 godina
neaktivan
Pes 2012

@deluxe čudan li si ti čovjek xD

Je li ko probao već ?

Life is Hard :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

sto,sta sam uradio....

sta je ovo,na ovom forumu svi na mene nesto...ccc

15 godina
neaktivan
deluxe kaže...

sto,sta sam uradio....

Pa prestani trollat i ne pisat nešto svakih 2 sekunde.Suzdržaj se malo.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
14 godina
neaktivan
deluxe kaže...

sto,sta sam uradio....

Nisam ništa loše mislio, samo si mi malo smješan {#}

16 godina
CoLdPlay kaže...

Je li ko probao već ?

Kako da probam kad uvodna animacija traje tri dana i nemoš ju prekinut.Svaki put ajmo gledat ju ponovo.Bemti konami

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
CoLdPlay kaže...

Je li ko probao već ?

Kako da probam kad uvodna animacija traje tri dana i nemoš ju prekinut.Svaki put ajmo gledat ju ponovo.Bemti konami

Idi u settings prije šta pokrećeš i tamo bi trebalo pisat disable cinemati tako nešto.

14 godina
protjeran

pa jbga druze,pitam ovog da provjerim koja mi je graficka...nisam nista u vezi pes-a pitao

16 godina
neaktivan
deluxe kaže...

pa jbga druze,pitam ovog da provjerim koja mi je graficka...nisam nista u vezi pes-a pitao

I lijepo ti je dao link na program s kojim to možeš provjeriti a ti se i dalje praviš lud.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
14 godina
protjeran

neznam random dali je tebe neko nesta pitao...prvi put koristim ovaj program pa neznam gdje pise koja mi je graficka...

14 godina
neaktivan
deluxe kaže...

neznam random dali je tebe neko nesta pitao...prvi put koristim ovaj program pa neznam gdje pise koja mi je graficka...

Sad sam morao, previše si arogantan i nezahvalan, čovjek ti je fino objasnio, imaš čovječe i google, snađi se i ostavi se ove teme ako nemaš šta pametno reći.

15 godina
neaktivan
Pes 2012

Upravo odigrao prvu utakmicu. Ovime što sam vidio PES se približio FIFA-i, a zadržao je dozu zabave. Najprije kada se prvi put uđe u igru je video koji se ne može preskočiti. Menu je ostao identičan. Ja sam odabrao Milan i za protivnike Man Utd. Prije nego što sam birao ekipe može se napraviti profil (ime, prezime, slika...) i druge postavke koje pes pamti (moguće 9? profila). Nisam previše gledao formacije i druge stvari (ima promjena). U settingsima je jedina moguća opcija namještavanje težine koja se ispostavila da nije na svojoj razini (prva utakmica, 2-0 pobjeda, top player). U igri se vide kamermani i sve druge stvari za koje se zna. Kamera je udaljenija od terena nego u prošlom nastavku. Igrači su agilniji i sad me više podsjećaju na FIFA-u (nisam 100% siguran da li su slični, FIFA-u sam igrao nešto sitno prošle godine). Ima i više "spontanih reakcija" tipa igrač koji prima loptu radi nagli okret zato jer mu je dodana iza leđa. Active AI stvarno radi. Igrači se više kreću, ne stoje, otvaraju se i puno je lakše razviti napadačku igru. Obrana se meni čini sličnom kao i prošle godine što AI-u predstavlja problem jer jednostavno nije na razini. AI radi finte i inteligencija je poboljšana, ali još će trebati dorade da dođu na razinu s fifom. Igra izgleda više kao stvarni prijenos npr. kod drugog gola iz slobodnjaka pozvao sam drugog igrača. I sad ja gledam zašto mi se taj drugi igrač ne stvori. Stišćem ja par puta, a kad tamo trebalo čekati da drugi igrač dotrči (prije se jednostavno stvorio). Isto tako i igrači trče da bi izveli out. Suce nisam ni vidio baš u igri, AI igra čisto tako da ne mogu još procjeniti suce. Golmane isto, pošto je bilo veoma malo prilika, možda su mogli reagirati bolje kod oba gola, ali što je tu je. Napredak je vidljiv od prošle godine, da li mogu dostići fifu to je veliki upitnik. Video stavljam uskoro.

Nisam stavio puno slika, stavim lako kasnije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 21:50 (krastavac).
Moj PC  
17 0 hvala 18
14 godina
protjeran

dobro...i vi neki ljudi...pa jbt ja bih nesto pomogao ako neko nesto nezna,a ne da me svako napada na ovom forumu...

15 godina
neaktivan
krastavac kaže...

Upravo odigrao prvu utakmicu. Ovime što sam vidio PES se približio FIFA-i, a zadržao je dozu zabave. Najprije kada se prvi put uđe u igru je video koji se ne može preskočiti. Menu je ostao identičan. Ja sam odabrao Milan i za protivnike Man Utd. Prije nego što sam birao ekipe može se napraviti profil (ime, prezime, slika...) i druge postavke koje pes pamti (moguće 9? profila). Nisam previše gledao formacije i druge stvari (ima promjena). U settingsima je jedina moguća opcija namještavanje težine koja se ispostavila da nije na svojoj razini (prva utakmica, 2-0 pobjeda, top player). U igri se vide kamermani i sve druge stvari za koje se zna. Kamera je udaljenija od terena nego u prošlom nastavku. Igrači su agilniji i sad me više podsjećaju na FIFA-u (nisam 100% siguran da li su slični, FIFA-u sam igrao nešto sitno prošle godine). Ima i više "spontanih reakcija" tipa igrač koji prima loptu radi nagli okret zato jer mu je dodana iza leđa. Active AI stvarno radi. Igrači se više kreću, ne stoje, otvaraju se i puno je lakše razviti napadačku igru. Obrana se meni čini sličnom kao i prošle godine što AI-u predstavlja problem jer jednostavno nije na razini. AI radi finte i inteligencija je poboljšana, ali još će trebati dorade da dođu na razinu s fifom. Igra izgleda više kao stvarni prijenos npr. kod drugog gola iz slobodnjaka pozvao sam drugog igrača. I sad ja gledam zašto mi se taj drugi igrač ne stvori. Stišćem ja par puta, a kad tamo trebalo čekati da drugi igrač dotrči (prije se jednostavno stvorio). Isto tako i igrači trče da bi izveli out. Suce nisam ni vidio baš u igri, AI igra čisto tako da ne mogu još procjeniti suce. Golmane isto, pošto je bilo veoma malo prilika, možda su mogli reagirati bolje kod oba gola, ali što je tu je. Napredak je vidljiv od prošle godine, da li mogu dostići fifu to je veliki upitnik. Video stavljam uskoro.

Nisam stavio puno slika, stavim lako kasnije.

Ja neću skidat,pričekat ću srijedu pa ću skinut za ps3.Baš me zanima vidi se napredak u igri. :D

14 godina
neaktivan
Pes 2012

krastavac kako si prekinuo uvodni filmic?

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
krastavac kaže...

Upravo odigrao prvu utakmicu. Ovime što sam vidio PES se približio FIFA-i, a zadržao je dozu zabave. Najprije kada se prvi put uđe u igru je video koji se ne može preskočiti. Menu je ostao identičan. Ja sam odabrao Milan i za protivnike Man Utd. Prije nego što sam birao ekipe može se napraviti profil (ime, prezime, slika...) i druge postavke koje pes pamti (moguće 9? profila). Nisam previše gledao formacije i druge stvari (ima promjena). U settingsima je jedina moguća opcija namještavanje težine koja se ispostavila da nije na svojoj razini (prva utakmica, 2-0 pobjeda, top player). U igri se vide kamermani i sve druge stvari za koje se zna. Kamera je udaljenija od terena nego u prošlom nastavku. Igrači su agilniji i sad me više podsjećaju na FIFA-u (nisam 100% siguran da li su slični, FIFA-u sam igrao nešto sitno prošle godine). Ima i više "spontanih reakcija" tipa igrač koji prima loptu radi nagli okret zato jer mu je dodana iza leđa. Active AI stvarno

rookica19 kaže...

krastavac kako si prekinuo uvodni filmic?

{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina
neaktivan
Pes 2012

pa treba cekat ili?

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

pa treba cekat ili?

Pa vjerovatno,vidiš da je napisao da se nemože preskočit.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
15 godina
Pes 2012

probajte kao što je u PES-u 2011.Uđite u folder gdje vam je instaliran demo,pa Settings i unutar Settings-a označite opciju "Disable movie playback" ako ta opcija postoji.Ja još nemogu probati jer mi se trenutno skida,na 70%,javim dojmove kad probam.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
deluxe kaže...

dobro...i vi neki ljudi...pa jbt ja bih nesto pomogao ako neko nesto nezna,a ne da me svako napada na ovom forumu...

nitko tebe ne napada, ali ne možeš pitati za svaku sitnicu, to je toliko iritantno, uostalom ovo nije tema za to, sad ja zbog tebe isto riskiram žuti, za sve te sitnice postoji google, usotalom program je toliko jednostavan, čim ga pokreneš dobiješ sve informacije, evo ti tutorial za speccy ako ga ne znaš koristiti (iako čisto sumnjam da ne znaš, nekako mi vuče na trolling, google maybe). I da, vidiš ovu plavu označenu riječ to ti je link na stranicu{#}. Ako si prvi put na nekom forumu, pročitaj malo kako se njime služi, a uz njega i pravila, lol. Nadam se da smo sve rješili.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 22:43 (fighterZu).
15 godina
Ja bum sutra probal igru. Pa imate u Settings, ali ne u igri, vec idete u Program files, Konami i u toj mapi imate pored pes 2012 i Settings. Tu stavite kvacicu da ne zelite uvodni video.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Ja bum sutra probal igru. Pa imate u Settings, ali ne u igri, vec idete u Program files, Konami i u toj mapi imate pored pes 2012 i Settings. Tu stavite kvacicu da ne zelite uvodni video.

Nema, maknuli su, trenutno se ne može preskočiti video - treba se čekati.

A evo i videa. Nije nešto, kao ni slike. Napravio u movie makeru i stavio, htio sam igrati, a ne snimati tako da je to bilo snimi, posloži, uploadaj. Čisto da se vidi kako igra izgleda, ako stvarno želite vidjeti kako je to najbolje je da skinete i probate.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 22:49 (krastavac).
14 godina
neaktivan
Pes 2012

Ako želite video maknut pobrišite iz img foldera pes12pv.sfd.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
krastavac kaže...
jurica_m kaže...

Nema, maknuli su, trenutno se ne može preskočiti video - treba se čekati.

A evo i videa. Nije nešto, kao ni slike. Napravio u movie makeru i stavio, htio sam igrati, a ne snimati tako da je to bilo snimi, posloži, uploadaj. Čisto da se vidi kako igra izgleda, ako stvarno želite vidjeti kako je to najbolje je da skinete i probate.

Ovaj zadnji slobodni si lijepo izveo :D

15 godina
Pes 2012

jeli se može Barcelona birati u demu?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 23:00 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jeli se može Barcelona birati u demu?

Nema je.Ima Man ud,Milan,Santos i još 3 neke.

14 godina
neaktivan
Pes 2012

Odigrao prvu tekmu Porto - MAN UTD = 2 - 0 (top player).

Vide se neki napretci no daleko je to od FIFE (kretnje igrača).

Iz cijele tekme vrijedi izdvojiti ovaj gol, nešto slično kao ovo 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 23:32 (razbijach**).

2 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

ma kakvo približavanje pesa fifi... to su dvije različite igre... nemojte pričat gluposti

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice