Pes 2009 - stadion bez stadiona.

poruka: 22
|
čitano: 3.177
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Molim pomoć. Kada igram PES 2009 na normalnim stadionima, igra mi "šteka", no kada igram u trening modu, ne šteka. Moje je pitanje - koji je najjednostavniji način za zamjeniti bilo koji od stadiona za prazan stadion (stadion kojeg nema) ili za stadion iz trening moda?

Koliko je potrebno iskusnome moderu (nekome od vas) da složi stadion bez ičega bez (bez građevine, publike...) ili da mi da link na stadion koji je veoma malen?

Unaprijed hvala.

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koja konfa

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp

1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Pes 2009 - stadion bez stadiona.
RPG vs TENK kaže...

koja konfa

Totalno, a ma baš totalno nebitno. Ali totalno.

EDIT: Tko je tu lud? Kakve veze ima ubacivanje stadiona u PES 2009 sa mojim hardverom?

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 20:54 (Random.).
16 godina
neaktivan
Random. kaže...
RPG vs TENK kaže...

koja konfa

Totalno, a ma baš totalno nebitno. Ali totalno.

bitno je ... reci koju konfu imas?

16 godina
neaktivan

u settingsima od pesa ukljuci tj stavi checkmark na --- use frame skipping . ak vec nisi. trebalo bi raditi brze, bolje bez stekanja

osim ako imas losh komp onda ti nema pomoci :-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

komp ti je preslab

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji dio...

Random. kaže...

...Moje je pitanje - koji je najjednostavniji način za zamjeniti bilo koji od stadiona za prazan stadion (stadion kojeg nema) ili za stadion iz trening moda?...

...nekima od vas nije jasan pa da mi dajete thumb-downs? Zar je toliko teško pročitati pitanje? Pitanje nije "Kako umanjiti lag?", "Koje postavke su potrebne da mi igra ne šteka?" i slično. Pitanje je perfektno jasno samo je nekima teško čitati.

Ne tražim vaše prenemaganje tipa "...komp ti je slab.". Tražim odgovor na pitanje. Nemaš odgovor - ne piši poruku u temi. Jasno kao dan.

4 4 hvala 0
17 godina
protjeran
Random. kaže...

Koji dio...

Random. kaže...

...Moje je pitanje - koji je najjednostavniji način za zamjeniti bilo koji od stadiona za prazan stadion (stadion kojeg nema) ili za stadion iz trening moda?...

...nekima od vas nije jasan pa da mi dajete thumb-downs? Zar je toliko teško pročitati pitanje? Pitanje nije "Kako umanjiti lag?", "Koje postavke su potrebne da mi igra ne šteka?" i slično. Pitanje je perfektno jasno samo je nekima teško čitati.

Ne tražim vaše prenemaganje tipa "...komp ti je slab.". Tražim odgovor na pitanje. Nemaš odgovor - ne piši poruku u temi. Jasno kao dan.

pa mogo si mu rec da to nema veze sa konfom a tako 

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

Bilo bi lijepo od tebe da stavis konfu pod MOJ PC pa da se odmah u startu iskljuci slab hardver pa nebi ni dolazilo do ovakvih pitanja i odgovora.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
neaktivan

Imam isti problem al ja to zaigram dva puta na godinu pa...Namigiva

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Bilo bi lijepo od tebe da stavis konfu pod MOJ PC pa da se odmah u startu iskljuci slab hardver pa nebi ni dolazilo do ovakvih pitanja i odgovora.

Kako misliš da se isključi slab hardver? Kakve veze ima način ubacivanja stadiona u PES 2009 sa mojim hardverom?

18 godina
neaktivan
...malo traži, čačkaj kad već ne želiš ubaciti dodatnu ploćicu rama...Osmijeh
18 godina
neaktivan

WTF? Zar nitko ne čita temu?

Random pita kako napraviti prazan stadion, ne zašto ga "dobiva" :S

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Random. kaže...
F1-IVO kaže...

Kako misliš da se isključi slab hardver? Kakve veze ima način ubacivanja stadiona u PES 2009 sa mojim hardverom?

Zato šta ako imaš slab hardware igra će ti slabije ić, tj štekat će, tarzane jedan.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Random. kaže...
F1-IVO kaže...

Zato šta ako imaš slab hardware igra će ti slabije ić, tj štekat će, tarzane jedan.

Rado bih ti puno toga napisao, no ipak neću. Tvoja poruka je dokaz tvojih granica.

16 godina
neaktivan

jesi trazio kaj po netu?

ak mogu napravit sve ostalo mogu sig i stadion bez publike.. mozda vec i ima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dokly1982 kaže...

jesi trazio kaj po netu?

Mnogo sam tražio - bez rezultata. Ima li itko iskustava sa izmjenom stadiona pomoću Kitservera da mi kaže gdje se nalazi stadion za trening pa da ga zamjenim sa nekim od regularnim stadiona?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 22:47 (Random.).
18 godina
neaktivan

Pa mislim nevjerojatno...možda nije slab hardver neg ti nešta šteka, ali ne, neće to on napisat...jedino riješenje ti je da nadješ mod neki...za kojeg sumnjam da postoji :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Pa mislim nevjerojatno...možda nije slab hardver neg ti nešta šteka, ali ne, neće to on napisat...jedino riješenje ti je da nadješ mod neki...za kojeg sumnjam da postoji :)

Pa dobro jutro da je hardver slab kada šteka. No ja se ne orjentiram na to kako smanjiti lag pri normalnoj igri jer sam već sve pokušao. Ja se orijentiram prema zamjeni klasičnih stadiona sa onim iz treninga ili sa zamjenom sa manje zahtjevnim / nepostojećim stadionom. To sam dao do znanja u prvoj kao i u svim ostalim porukama, tako da ne vidim u čemu je problem. U meni nije.

16 godina
neaktivan
Random. kaže...
dokly1982 kaže...

jesi trazio kaj po netu?

Mnogo sam tražio - bez rezultata. Ima li itko iskustava sa izmjenom stadiona pomoću Kitservera da mi kaže gdje se nalazi stadion za trening pa da ga zamjenim sa nekim od regularnim stadiona?

ja ti nemrem pomoc.. mozda da se regas na nekom od njihovih foruma pa da tamo probas pitat ljude

17 godina
neaktivan

Itko?

www.pozivnice.tk - Automatsko slanje pozivnica za Lockerz.com. Što je Lockerz, kako se registrirati? www.pozivnice.tk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja sam pogledao malo na netu iako nemam PES09 i vidio da ima nekih stadiona za skinuti. Pogledaj koje datoteke ima u tim stadionima pa vidi gdje se one instaliraju i onda probaj postojeće datoteke normalnih stadiona zamjeniti datotekama tog stadiona za trening. Ili iskombinirati nešto sa tim alatima za modanje. Uglavnom mislim da se to sigurno da napraviti.

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice