PES 2009 (pc)

poruka: 413
|
čitano: 112.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: PES 2009 (pc)

Ma nisu mi bitne kopačke, dresovi, stadioni, samo da stave neki option file sa realnim ocjenama...

Najbolje bi bilo GamingAccess Community Patch i stavit option file od pesstatsdatabase.com...

HVALA na pomoći!

"Um caruje, Dundo Maroje..."
16 godina
neaktivan

Izaso ti je 1.4 patch on popravlja ova imena ak oces skini si ga jedini patch koji je konami napravio a da je stavio option file!

15 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Izaso ti je 1.4 patch on popravlja ova imena ak oces skini si ga jedini patch koji je konami napravio a da je stavio option file!

govorimo o turnacu koji bu u nedjelju ;) (prijashnja strana)
ali svejedno, thx na infu ;)
www.hcl.hr
16 godina

Pito sam ja na forumu od cropesa di je taj daniel organizator stavio obavijest, valjda će netko odgovorit...

Jer ako ne bude patcha onda neću bacat 50kn, mislim znam da nebum osvojio jer ne igram tak dobro, više onako iz zaje*ancije bi došo, al glupo bi bilo da netko ko i sam po sebi bolje igra od mene ima i veliku prednost s momčadima.

15 godina
neaktivan

eeee, ak vec posjecujesh cropes, obavijest ti je pod sekcijom TURNIRI...

ma ja ti uopce vishe ne idem na te turnire radi nagrada, vec radi svog gushta, da se upoznam sa drugim halerima, da pokazhem ekipi da ne moraju uzimati jake klubove da bi igrali (osim frenda i mene svi drugi igraju sa jakim klubovima) da popijemo nekaj skupa i tak....

chak mislim da cu na ovom turniru igrati sa Portom :D (Hulk!!!) :D

www.hcl.hr
16 godina

Znam pa tamo sam i postavio pitanje.

To to, a ne ko kad sam bio na velesajmu, dođe ekipa kaj zna igrat i svi su manchester, milan, inter ili barca....    a ja uzeo liverpool koji je bio puno slabiji u 2008.-ici i spušio sa glavom gore.

15 godina
neaktivan

e, onda OK, mislim da mu je tamo nick Daniel1988, ili tak nekaj...

bravo, upravo o tome pricham....

ne treba gledati nagrade, vec igrati iz gushta chisto....

bil sam tak na jednom turnacu u Johnnyu pikal sa Evertonom (mislim da sam 1 bod osvojio, ali sam prshtal od zadovoljstva jer mi uopce nije bilo vazhno jel cu proci ili ne) :D

makar, opet, znam dvojicu brace koji bi i rodjenu mater prodali za nagradu...

kad god im se javi da je turnir, prvo pitanje je: koja je nagrada? jer ako nije (sad bzvz velim PS3) on nece ni dolaziti....

meni je bitno da rashirim vijesti i da dodje shto vishe ekipe...

tako onda se mozhda sprijateljimo i najdemo se tu i tamo i halamo negdi isto iz vlastitog gushta ;)

www.hcl.hr
16 godina
manki kaže...

e, onda OK, mislim da mu je tamo nick Daniel1988, ili tak nekaj...

bravo, upravo o tome pricham....

ne treba gledati nagrade, vec igrati iz gushta chisto....

bil sam tak na jednom turnacu u Johnnyu pikal sa Evertonom (mislim da sam 1 bod osvojio, ali sam prshtal od zadovoljstva jer mi uopce nije bilo vazhno jel cu proci ili ne) :D

makar, opet, znam dvojicu brace koji bi i rodjenu mater prodali za nagradu...

kad god im se javi da je turnir, prvo pitanje je: koja je nagrada? jer ako nije (sad bzvz velim PS3) on nece ni dolaziti....

meni je bitno da rashirim vijesti i da dodje shto vishe ekipe...

tako onda se mozhda sprijateljimo i najdemo se tu i tamo i halamo negdi isto iz vlastitog gushta ;)

Znam i ja takve kaj gledaju samo nagrade...  ja bum pito još 2 frenda oće ić... jedan ja jaaako samouvjeren i misli da ga niko nemre dobit heh.
15 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

aj, super, shto nas vishe ide to bu zanimljivije....

i ja nafukavam svoje iz kvarta da idu, al ko za qurac, uvijek su zauzeti, bilo da je nedjelja, bilo da je subota, a sva trojica vole halat PES :D

jedino mu ne volimo raditi promet u birtiji jer nema velike pive , zato odemo u birc na minutu od ovog i tam zememo pivu 0,5 jer je ovaj rijetko kad ima, a u Johnnyu zememo samo kavicu za budjenje :D

onda do vidjenja....idem na godishnji dva tjedna, pa se vidimo na turnacu ;)

www.hcl.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Ja mozda dodjem, na proslom sam 3. bio...vidjet cemo

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PES 2009 (pc)

ako nekog zanima dodatak za pes 2009 ima jelen super liga

pes-serbia

Čik pogodi šta igrači imaju za večeru, buđav lebac, konobaru daj donesi za igrače malo mesa i kolače, a kod Dobrivoja u frižider uvek svega ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Može mi netko reći kako se stave golovi iz pesa na youtube?Mislim znam kako se stavi video na youtube,ali kako da napravim kompilaciju svojih golova?

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
15 godina

Snimiš ih Frapsom urediš u Windows movie makeru ili sony vegasu ili bilo kojem drugom programu za uređivanje videa.A ostalo znašNamigiva

16 godina
neaktivan

Hvala!

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W
15 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Snimiš ih Frapsom urediš u Windows movie makeru ili sony vegasu ili bilo kojem drugom programu za uređivanje videa.A ostalo znašNamigiva

ak neas fraps....sigurno imash...xfire..mozez pomocu i njeg..

crna muha bijele boje...
16 godina
neaktivan
ridikul kaže...

Može mi netko reći kako se stave golovi iz pesa na youtube?Mislim znam kako se stavi video na youtube,ali kako da napravim kompilaciju svojih golova?

xfire ti je bolji jer ti pri uploadu automatski smanji video.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
15 godina
neaktivan
sauron_15 kaže...
ridikul kaže...

xfire ti je bolji jer ti pri uploadu automatski smanji video.

u pravu je lik...

crna muha bijele boje...
15 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

moze pitanje, igram pes 11 na pcu, i sada si neznam namjestit opcije, zelim npr da mi sa W pass, sa D shoot i to, e sada neznam u opcijama sta je sta, jel vi znate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PES 2009 (pc)
dub0x kaže...

moze pitanje, igram pes 11 na pcu, i sada si neznam namjestit opcije, zelim npr da mi sa W pass, sa D shoot i to, e sada neznam u opcijama sta je sta, jel vi znate?

Evo pogledaj na ovoj slici kod mene: D je sut: A nabacivanje: S dodavanje: W dugi pass itd.

11 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Jel zna netko dobar patch za PES 2009 sezona 2014?

MS GOAT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Uštedi si muke i zaigraj Fifu 14

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nemam adekvatnu konfiguraciju. :/

MS GOAT
10 godina
Praetorian1 kaže...

Moliti cu te da ne kaljas PES temu sa fifa imenom...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice