postoji mozda neki patch s kojim bi se popravio drasticno velik ucinak zutih i crvenih kartona u igri?....mozda je samo kod mene...al stvarno....svako malo pozutim :P
Ako vas ima tu sa orginalom, dodjite na ESL igrat ligu, a ima i kupova sa raznim nagradama...
Pozdrav svima!
Evo da se i ja pridruzim ovoj temi...inace sam stari citatelj Bug-a i forum je jos jedan plus za njih od moje strane.
Ljubitelj sam nogometa i pes-a...jos od iss-a..najvise volim igrati sa drustvom jer komp.ima svoju shemu...kada se shvati,tada se i sa Castolom ,Minandom i ekipom osvaja liga prvaka :-)
Sto se tice pes-a 2009 nesto je bolji u odnosu na 2008 iako je jos to daleko od pes6,narocito pes5 koji je bio najbolje izdanje u seriji. Naravno,razlika je igrati na pc-u i konzolama. Konami nije nastavio putem kojim je krenuo sa pes6...i to se vidi i u ovom izdanju.To je sada vise arkada gdje se sa jednim predatorom tipa Messi ili Robben moze voziti super G...to je u biti i najosjetljiviji dio koji smeta sve one koji dugo igraju ovaj serijal i koji su igrali duze vremena veliki nogomet.Ima tu jos gluposti...cesti golovi iz gotovo nemogucih pozicija npr.sa centra,golmani,poluautomatika kod obrambenih igraca(narocito uklizavanja i nakon toga uvijek karton-ne volim to jer smo davno naucili igrati obranu bez pomoci)..igranje rukom je vec standard...i sl.Kartone podrzavam jer nogomet nije ragbi(sto je mozda i najozbiljnija zamjerka na pes6).
Naravno uvijek ima poboljsanja...odlicna kratka dodavanja..sto inace volim kao stil igre...odlicno kretanje lopte..nove opcije(become)..konacno ne moram cekati suca za izvodenje prekrsaja.Dobro je i sto su se vratili na nacin gradenja igre..iako je i to losije nego prije...
Nisam igrao fifu cak niti kada su cijeli pes serijal unistili sa 2008-com...ne znam kakva je fifa na pc-u iako mnogi koji duze igraju pes imaju odredene upitnike nakon zadnje dvije verzije pes-a.Fifa(na konzoli) ide u smjeru pes-a 6,a konami hvata publiku koja ce arkadno igrati nogomet.
Sto se tice igre protiv zivih protivnika,svaki pes je odlican...cak mi je bio i pes 2008 zanimljiv kada igram viktoriju na jedan gol i onda mi u produzetku nekom nabacenom loptom(tamo su svi nabacivali ala David)zabije gol...zato od pes6 vecinom i igramo sa zivim protivnicima..
Uglavnom sve sto se komentira na hr forumima,isto je i na stranima...vidi se tko igra arkadu tko ne...tko je igrao pravi nogomet tko ne...i tako se cesto formiraju i misljenja.Ponekad mislim da smo svi stari igraci prekriticni...da zelimo previse,ali neke cinjenice ostaju.
Jedna od njih je i ta da cemo i dalje igrati pes...raditi pacheve za 5 i 6-cu i cekati da konami napravi jednu pravu od 3-4 serije za one koji zaista vole nogomet...
PES 09 je sve osim arkade, puno vise mi liči pes 6 na arkadu, a i ovi koji stalno prigovaraju da se Messi-em prolazi sve...nije istina, mozda protiv kompa, ok, ali na mp to nije tako. Dogodi se koji put, ali Messi to tako radi i u RL....
može li se rezolucija u pes-u 2009 kako ručno namjestiti.
naime ja imam 19'' monitor i njegova nativna reza je 1280x1024 a te reze nema u pes-u. pa koju god da odaberem, slika bude nekako razvučena. pa me zanima može li se to kako i gdje napraviti ručno?
Možeš pomoću Kitservera
Možeš pomoću Kitservera
Ako želite nove lopte,dresove ili stadione posjetite ovu stranicu:
evo... igrao fifu 09 na PS3, PCju i Wiiju. PES 09 na PCju i na PS3, a na Wiiju PES 08 (jedva čekam 09)
ovak je situacija... fifa 09 na PS3 (i X360 i Wii) i na PC su potpuno druga priča nego fifa na kompu. te verzije fife su dosta bolje od PES, ali fifa na kompu je dosta lošija od PES 09.
ako igraš nogač na PCju... onda je PES 09 izbor. ako imaš neku konzolu... onda fifa
bio je i neki intervju (čini se na IGN) - različiti programerski timovi su radili PC i konzolašku verziju fife, dok je PES više manje jednak na svim platformama (osim Wiija zbog načina kontrole)
btw... tužno je vidjeti da fifa na Wiiju ima ljepšu grafiku (ako ne računamo rezoluciju) nego na PCju (radeon hd4870 - svi detalji na high)
P.S. ako fifa 10 na Wiiju ispravi neke felere koje je imala devetka... bit će svega!!!
Pes je najzabavnija nogometna igrica,ali za pc nije napravljena kako treba(postavke i sl.)
I najžalosnije je to da nema multipler
Pes je najzabavnija nogometna igrica,ali za pc nije napravljena kako treba(postavke i sl.)
PES 09 je najbolji, jedino što suci nemaju osjećaj za nogometnu igru. Još mi se nije dogodilo da pusti prednost ili da ne sudi zaleđe iako igrač koji je u zaleđu ne pokušava doć do lopte.
Pozdrav svima!
Evo da se i ja pridruzim ovoj temi...inace sam stari citatelj Bug-a i forum je jos jedan plus za njih od moje strane.
Ljubitelj sam nogometa i pes-a...jos od iss-a..najvise volim igrati sa drustvom jer komp.ima svoju shemu...kada se shvati,tada se i sa Castolom ,Minandom i ekipom osvaja liga prvaka :-)
Sto se tice pes-a 2009 nesto je bolji u odnosu na 2008 iako je jos to daleko od pes6,narocito pes5 koji je bio najbolje izdanje u seriji. Naravno,razlika je igrati na pc-u i konzolama. Konami nije nastavio putem kojim je krenuo sa pes6...i to se vidi i u ovom izdanju.To je sada vise arkada gdje se sa jednim predatorom tipa Messi ili Robben moze voziti super G...to je u biti i najosjetljiviji dio koji smeta sve one koji dugo igraju ovaj serijal i koji su igrali duze vremena veliki nogomet.Ima tu jos gluposti...cesti golovi iz gotovo nemogucih pozicija npr.sa centra,golmani,poluautomatika kod obrambenih igraca(narocito uklizavanja i nakon toga uvijek karton-ne volim to jer smo davno naucili igrati obranu bez pomoci)..igranje rukom je vec standard...i sl.Kartone podrzavam jer nogomet nije ragbi(sto je mozda i najozbiljnija zamjerka na pes6).
Naravno uvijek ima poboljsanja...odlicna kratka dodavanja..sto inace volim kao stil igre...odlicno kretanje lopte..nove opcije(become)..konacno ne moram cekati suca za izvodenje prekrsaja.Dobro je i sto su se vratili na nacin gradenja igre..iako je i to losije nego prije...
Nisam igrao fifu cak niti kada su cijeli pes serijal unistili sa 2008-com...ne znam kakva je fifa na pc-u iako mnogi koji duze igraju pes imaju odredene upitnike nakon zadnje dvije verzije pes-a.Fifa(na konzoli) ide u smjeru pes-a 6,a konami hvata publiku koja ce arkadno igrati nogomet.
Sto se tice igre protiv zivih protivnika,svaki pes je odlican...cak mi je bio i pes 2008 zanimljiv kada igram viktoriju na jedan gol i onda mi u produzetku nekom nabacenom loptom(tamo su svi nabacivali ala David)zabije gol...zato od pes6 vecinom i igramo sa zivim protivnicima..
Uglavnom sve sto se komentira na hr forumima,isto je i na stranima...vidi se tko igra arkadu tko ne...tko je igrao pravi nogomet tko ne...i tako se cesto formiraju i misljenja.Ponekad mislim da smo svi stari igraci prekriticni...da zelimo previse,ali neke cinjenice ostaju.
Jedna od njih je i ta da cemo i dalje igrati pes...raditi pacheve za 5 i 6-cu i cekati da konami napravi jednu pravu od 3-4 serije za one koji zaista vole nogomet...
lica su ok, ali kakvi su to pokreti igrača? ko da si im štangu od metle zabio u guzicu, pa od boli trče okolo... umjetna inteligencija je na razini jednog prosječnog oraha, a ovo s postavkama je istina... kako na pc-u dođe postavka tipkovnice s vizualijama kontrolera s xbox-a, sad nek si ja mislim kam da stavim trčanje, kamo lob ili pucanje...
sve je to ok, ali kaj se tiče samog igranja i blizini stvarnog osječaja igre tu je FIFA kralj... na kraju krajeva pogledajte recenziju od Lauša http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=7359 i http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=7321 jer kako kaže PES je najzabavnija simulacija nogometa na svijetu, ali je FIFA najbolja simulacija nogometa na svijetu...
Evo ja si upravo skidam HNL patch za "devetku"!
Ak je već bilo govora o tome u temi sry ali ipak evo link da se ne mučite:
http://forum.cropes.net/index.php/topic,8673.0.html
Nije direct link ali samo zato da vidite objašnjenja kaj sve treba za taj patch
I od čega se sastoji naravno- možda neko više voli nizozemsku ligu
HAHAha!
lica su ok, ali kakvi su to pokreti igrača? ko da si im štangu od metle zabio u guzicu, pa od boli trče okolo... umjetna inteligencija je na razini jednog prosječnog oraha, a ovo s postavkama je istina... kako na pc-u dođe postavka tipkovnice s vizualijama kontrolera s xbox-a, sad nek si ja mislim kam da stavim trčanje, kamo lob ili pucanje...
sve je to ok, ali kaj se tiče samog igranja i blizini stvarnog osječaja igre tu je FIFA kralj... na kraju krajeva pogledajte recenziju od Lauša http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=7359 i http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=7321 jer kako kaže PES je najzabavnija simulacija nogometa na svijetu, ali je FIFA najbolja simulacija nogometa na svijetu...
Može li mi neko preporučiti dobar patch za transfere, tražio sam po netu ali nisam uspio ništa dobro naći. Unaprijed zahvaljujem.
Meni je PES 2009 odličan.Imao sam i FIFU 09 al mi se ne sviđa jer su lica na igračima usrana.Pes ima najbolje lica na igračima.
Može li mi neko preporučiti dobar patch za transfere, tražio sam po netu ali nisam uspio ništa dobro naći. Unaprijed zahvaljujem.
pes 2009 je odličan, ali me zna tako naživcirat kao nijedan pes do sada. otkako znam za pes igram ga na top player, jer glupo bi mi bilo igrat ispod tog nivoa znajući da pobjeđujem. kad igram s nekim jačim klubom, pri. barcelona, ne znam možda ja igram sa lošim klubom (totenham) ali su oni superiorni, pogotovo onaj messi, pa taj uvijek prođe. igram na pc-u i sve u svemu odlična igra.
jel zna netko od vas da li ima neki patch za kamere u pesu 09 jer kad igram become a legend nijedna kamera mi i nije baš perfektna... pa ako netko zna kako mogu skinut nove kamere da mi kaže jer stvarno više nemogu igrat s ovakvim kamerama...
bogdaj svima!
evo male obavijesti sa zakashnjenjem u vezi turnaca u PESu:
(nisam organizator nego samo prenasham obavijesti, pa me nemojte pitati zahto je ovo ovako, a ono onako)
PES2009 turnir 1v1
Caffebar Johnny, Freudeova 7, Zagreb (Siget)
19.04.2009 u 12h
upad 50kn
igra se na PS3
organizatoru ostaje 300kn, ostatak ide pobjedniku (ili ako je veci odaziv nagrade idu za prva tri mjesta)
ochekivani odaziv 20-24 ljudi
igraju se skupine, pa prva dvojica prolaze dalje u knockout fazu turnira
condition: normal (zelene strelice)
injuries: yes
weather: summer, fine
produzhetci i penali se ukljuchuju u knockout fazi natjecanja
nadam se da ima zainteresiranih i na ovom forumu
vidimo se ;)
pes je samo bolji u grafici, a meni je bolje igrati fifu
Eh da se ne igra original igra na PS3 onda bi i došao....
Bez patcheva igra je totalno nerealna nepravedna: manchester, barca, inter i milan su nenormalno jaki.
do sada se nije nikada igralo sa defaultnim ekipama, vec su uredno bili napravljeni transferi, ali isto tako turnira u Johnnyu nije bilo 4 mjeseca pa ti ne znam reci...
pitaj organizatora (Danijel) na ovaj mail: caffebarjohnny@gmail.com
Ma dobro transferi, to i niej tolki problem, nego jačina i forma igrača, u originalu je Milan ko ju najboljim danima, a Liverpool s kojim stalno igram je preloš, a sada u real-lifeu dobivaju SVE i prejaki su.
Kad bi se stavio neki patch, samo za ocjene igrača bilo bi u redu, recimo pes stats database iz gaming access patcha....
Prošli put kad sam bio na turniru, igro sam s liverpoolom protiv nekog ko je bio inter i poludio sam kako je glupo bilo igrat, uzme adriana ili ibrahimovića i tri moja igrača su im na leđima kad vode loptu a oni nastavljaju vodit ko da ništa nije, i pouknu po golu i gol s 30 metara, a na leđima: carragher, agger i mascherano, i njih 3 se uredno odbijaju od ibrahimovića ko od zida.
sorry, krivo sam se bio izrazio...
nije to sluzhbeni patch sa transferima, vec je to Danchy iskopao na nekom sajtu i instalirao...
(ocjene, grbovi, dresovi, njemachka liga...) sve je bilo sredjeno, ali nisam se chuo sa njime, pa ti ne znam reci jel nashao kakav noviji patch...
ako pronadjesh negdi pitaj Danchija jel ima kakav patch, ako ne, skini ga na USB stick pa ga donesi...
ili njemu reci da ga skine i instalira...on tamo ima WLAN pa se more povezati na net ;)