kad izlazi pes 2010 23.10 ili 5.11. negdje sam pročito da je 23.10 a negdje da je 5.11.?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad izlazi pes 2010 23.10 ili 5.11. negdje sam pročito da je 23.10 a negdje da je 5.11.?
POTVRĐENO.
Ja ga već imam a pes 2010 je već izašao...
Može biti netko ljubazan pa nek mi privatno pošalje web stranicu?
Nadam se da su verzije na Engleskom
Može li mi netko poslati link do tog torrenta ili pak stranicu navesti na PP?
i ja isto skidam, jedva čekam... :))
Dajte i meni link na pp
može i meni !!??
jeli koji skino od vas pes 2010 dan nam javi utiske kakav je
alo ljudi...warez,areg :D
samo da još sačekam onu foru da mogu rezu naštelat na najviše.(neda mi zbog zamjenske grafe) i original drasove i imena i udri :D
jeli se može igrat online ako ga skinem sa neta???????
pes 09 se mogo ali dok ga namjestiš prođe te volja
Moram ga skinut uskoro.Ako netko zna neki dobar link ili torrent,slobodno mi pošaljite PM.
dajte i meni link ako nije problem
Može link na pm?Hvala unaprijed
jeli se može igrat online ako ga skinem sa neta???????
DA
molim link na pm
@rider15 daj briši to jbt. bit češ protijeran(ima i boljih linkova
)
Pa al neizlazi PES 10 23.10?
Piraterija uvijek izađe prije originala. - To ti je pravilo br. 1 u piratstvu.
Hehe,koliko ti je trebalo da ti se skine i kakva je master liga?
Hehe,koliko ti je trebalo da ti se skine i kakva je master liga?
Za sat vremena ću ti moći reći
skinio, instalirao, pokrenuo, namjestio hrvatska vs engleska i s užitkom igrao i pobijedio... xD igra je zakonnnn, :)))
Igra je j e b e n i c a!!! al ima jedan veliki bug. bar je tak kod mene, imam neka dva kineska dojstika (gamepad) i i slozim tike.
al kad slozim ga gamepad 1 i zatim za gamepad2 obrise mi se konfiguracija gamepada 1?????
onda sam probao slozit prvo gamepad2,,, pa gamepad 1 onda je dobra jednica al nije 2??????
nadam se da me je netko razumio i da ima kakvo rjesenje. trebam odgovor jer se bez dobrih tipki nemoze igrati nakog 10 god Pes nemogu se priviknuti na druge tipke!!!?????
Igram sa Dinamom master ligu i mogu reći da su dobro složili sistem igre (master liga menu). Ja se igram (igramo se) Zdravka Mamića (nogometnih menadžera)
koji plača trenere, dogovara sponzore i određuje tko će ući u klub te usto možemo igrati tekme.
Teže je zabiti gol pa više nema razlika ko u ping pongu. Često zabijem gol od odbijanca nego od većih distanca. Sramotno je da je jedino u Dinamu realistično napravljen Mandžukić a Papadopulos ima kosu
Što se tiče financija, koliko para, toliko i muzike (više love bolji igrači, kvalitetniji treneri)
Ocjena: 8.5/10
Igram sa Dinamom master ligu i mogu reći da su dobro složili sistem igre (master liga menu). Ja se igram (igramo se) Zdravka Mamića (nogometnih menadžera)
koji plača trenere, dogovara sponzore i određuje tko će ući u klub te usto možemo igrati tekme.
Teže je zabiti gol pa više nema razlika ko u ping pongu. Često zabijem gol od odbijanca nego od većih distanca. Sramotno je da je jedino u Dinamu realistično napravljen Mandžukić a Papadopulos ima kosu
Što se tiče financija, koliko para, toliko i muzike (više love bolji igrači, kvalitetniji treneri)ž
Nije ono da imam nešto protiv dinama,dapače navijam za njega,ali konamiju toliko znači dinamo samo da imaš licencu i štancaj igrače
Što se tiče financija, koliko para, toliko i muzike (više love bolji igrači, kvalitetniji treneri)
LoL ja cu ostavit skidat kad budem oso spavat a ovo me stvarno nasmijalo.. ma mozes samo u edit otic i stavit mu da ima mini jako mini kose al da ima malo tocno kao i papadopulos npr ko victor valdes...
Jedva cekam... 
Jel mi netko moze dat link priko cega su skidali al da mu se skidalo veoma brzo?