Path of Exile

poruka: 856
|
čitano: 237.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Path of Exile
Groznek27 kaže...

imam pitanje..neznam jel sam dobro vidio al kad se igra u party svima zajedno padne drop pa ko 1. uzme...nema svak svoje?

Ovisi kako party leader postavi.

1. Free for all - "tko prvi uzme"

2. Short allocation - imas nekoliko sekundi da uzmes svoje, a onda moze svatko

3. Permanent allocation - kao diablo 3, svatko ima svoj loot

17 godina
neaktivan
Path of Exile

Malo prije mi je igra izazvala BSOD na sedmici.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Path of Exile

teško da je igra kriva {#}, (nisan vidoviti Milan) al ja je igram još od zatvorene bete i nikad mi POE nije skrivija blu skrin, probaj krivca potrazit negdi drugo.

Pogledaj event wiever ili ako si ljen instaliraj http://www.resplendence.com/download/whocrashedSetup.exe pa vidi log {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ista stvar se meni danas dogodila...

17 godina
neaktivan
geothia kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ista stvar se meni danas dogodila...

Hehe zadnji put sam BSOD vidi na 98-ici.

Edit:

@Splićo:

https://www.google.hr/search?q=Path+of+Exile+BSOD&oq=Path+of+Exile+BSOD&aqs=chrome..69i57j0.2238j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 21:14 (MegaMass 2000).
13 godina
neaktivan
Path of Exile

Igra je vrhunska samo da malo manje lagga :) po meni bolja od diabla 3

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Path of Exile

Kakva je situacija sa igrom?

Stoji mi na disku 10 mjeseci, sad je želim početi igrati pa me zanima koliko je napredovala od bete ...

Googlam, Jubitam ali bi volio ode pročitati šta ima

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile

Ja sam prvo betu igrao, ali ne previse, jednostavno i nije na prvu sjela. Nastavio sam igrati prije 2-3 sedmice i ne mogu da prekinem igrati :)

You better run, you better take cover!
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Path of Exile

Krenuo bi igrat poe. Bio bi zahvalan kad bi mi neko objasnio one lige. Standard znam kaj znaci, softcore, hardcore, kad ti rikne lik ide u soft. Procital sam i za dominion i nemesis da kad umre lik ide u soft, al koja je poanta tih liga, koju birat, di igrat? fala

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Glogić kaže...

Krenuo bi igrat poe. Bio bi zahvalan kad bi mi neko objasnio one lige. Standard znam kaj znaci, softcore, hardcore, kad ti rikne lik ide u soft. Procital sam i za dominion i nemesis da kad umre lik ide u soft, al koja je poanta tih liga, koju birat, di igrat? fala

Ovo i mene buni.

Odigrao sam par sati s novim likom na standard ligi.

Je li loot bolji na ovim drugim ligama, kakav je sistem..?

Vidim da ima i jako puno nekakvih sezonskih događanja itd

Ajde nek neko ukratko objasni

Something witty.
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
Glogić kaže...

Ovo i mene buni.

Odigrao sam par sati s novim likom na standard ligi.

Je li loot bolji na ovim drugim ligama, kakav je sistem..?

Dakle Standard i Hardcore su ajmo reći "regularne" lige. Dakle stalne. E sada, Domination i Nemesis su samo njihove verzije malo modificirane, koje traju 4 mjeseca, i nakon toga se sve prebacuje na te stalne lige. Svakih 4 mjeseca će dolazite te 2 "nove" lige, a uvijek će imati neke posebnosti.

Te posebnosti nisu tipa bolji loot ili tako nešto nego Domination - možeš naletjeti na neke Shrine-ove koji ti buffaju mobove oko njih, a ti ih možeš preuzeti da tebe buffaju na neko vrijeme. Fora je. Nemesis - svaki Rare monster ima jedan poseban affiks iz tog jednog "Nemesis poola".
Ja bih preporučio svim novim igračima da krenu u tim novim ligama jer je ekonomija nova, tako da su igrači izjednačeniji. Na standardu je ekonomija sjebana i uvijek će biti, jer će se uvijek te nove lige prebacivati u standard.
Što se tiče Race-ova nova sezona je počela, to malo vidi na stranici njihovoj neda mi se objašnjavati. :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 8:51 (GuitarMaster).
17 godina
neaktivan
Glogić kaže...

al koja je poanta tih liga, koju birat, di igrat? fala

forzzuk kaže...

Standard i Hardcore su trajne lige.

U standarndoj možeš umrijeti koliko god puta hoćeš, u Hardcore kad umreš lik ti se seli u standard.

Domination i Nemesis su trenutne 4-mjesečne lige. Nešto kao ladder sezona u Diablu 2.

Nemesis je pandan Hardcoreu, Domination je kao Standard.

Nakon kraja lige likovi ti se sele u Standard ili Hardcore.

Sezona se sastoji od kratkotrajnih utrka tokom kojih skupljaš bodove koji donose nagrade.

Utrke mogu biti kroz klasični sadržaj s raznim modovima, ili neke malo drugačije poput endless ledgea ili descenta.

Što koji mod znači možeš vidjeti ovdje: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/44360

Za početnike je najbolje krenuti u Domination, osim ako već znate da želite igrati hardcore - onda Nemesis.

15 godina
neaktivan
Path of Exile

Hvala obojici na odgovorima.

Pitanje; da li se mogu prebaciti iz Standarda u Domination recimo ili moram praviti novog lika?

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Hvala obojici na odgovorima.

Pitanje; da li se mogu prebaciti iz Standarda u Domination recimo ili moram praviti novog lika?

Novi lik. Isplati ti se početi ponovno..

12 godina
Path of Exile

Hvala na odgovorima. Sad uhvatit vremena i bacit se na igranje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Path of Exile

Ne znam ovo sa ligama i to ,ali nebitno, igra je fantasticna odnsono gameplay i system razvoja .

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 14:03 (swon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Path of Exile

evo ovako,prije 2 dana sam skinio ovu igru,moze li mi netko reci kakva je opcenito i kakva je u usporedbi s diablom III,i ima li nasih ljudi/guildova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kexzoR kaže...

evo ovako,prije 2 dana sam skinio ovu igru,moze li mi netko reci kakva je opcenito i kakva je u usporedbi s diablom III,i ima li nasih ljudi/guildova?

U usporedbi sa diablom 3 je teža, ali ima bolji loot drop i random nivoe te realniju grafiku.

Diablo 3 ima dobre skripte, loš loot drop, zanimljiviju priču te grafiku kao da je ispala iz nekog artworka.

Svaka igra za sebe je dobra. Pošto je POE besplatan tu ima isto prednost naspram diabla.

Trenutno Diablo 3 bez aukicja je nemogući igrati jer treba sati farmanja za neki dobar item. 

14 godina
kexzoR kaže...

Ima dosta ekieps balkana i guildova igra nema veze s diablom 3 al zato ima veze s diablom 2 ....

Steam:Cakija_ST POE: cakija123
13 godina
protjeran
Path of Exile

e hvala momci na odgovorima,ima li ova igra buducnost? htio bih uloziti svoje slobodno vrijeme u nju i ne zelim da se ugasi za 2 godine kao battleforge.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Path of Exile

lvl 42 witch summoner, odlucim se vratiti u igru ajde reko valjda su popravili stvari, animacije i spelove i tezinu realno.

Igram hardcore, dosao sam do kraja prvog chaptera nisam ga nikad zavrsio, nekako mi bilo dosadno prelagano....i da jako me zivcira animacija hodanja Witch klase, stvarno su to mogli bolje odraditi, imam osjecaj kao da ima kolac u ledjima i dalje >.<

Ali da ne kazete da hejtam po igri i dalje, sad sam usao opet malo igrao i igra je jos laksa da to nije normalno ili summoner klasa je totalno OP.

Uzeo sam mass summoner sa Flee gemmom, sta adovi udaraju to se fearuje i sad je jos lakse cistiti :D sad apsolutno niko mi ne moze prici {#}
Svidjaju mi se novi spelovi, promjene aura i ostalo..

nego jel vi igrate Hardcore ili obicno? Meni ovo drugo nije zanimljivo trenutno..i jel igra i dalje range more friendly ili je bilo ljubavi i za melee? 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 2 hvala 1
17 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

e hvala momci na odgovorima,ima li ova igra buducnost? htio bih uloziti svoje slobodno vrijeme u nju i ne zelim da se ugasi za 2 godine kao battleforge.

Ima budućnost definitivno.

15 godina
chaselol kaže...

Igra postaje teska na mercilessu i na mapama, melee je jako buffan i kad ne igram svoju CI Crit Freeze everything Witch onda igram melee u SCu i Nemesi, moja preporuka je blender ili IB

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
14 godina
neaktivan
Path of Exile

dajte ime nekog balkanskog guilda, kako se mogu pridruziti guildu

0 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

lvl 42 witch summoner, odlucim se vratiti u igru ajde reko valjda su popravili stvari, animacije i spelove i tezinu realno.

Igram hardcore, dosao sam do kraja prvog chaptera nisam ga nikad zavrsio, nekako mi bilo dosadno prelagano....i da jako me zivcira animacija hodanja Witch klase, stvarno su to mogli bolje odraditi, imam osjecaj kao da ima kolac u ledjima i dalje >.<

Ali da ne kazete da hejtam po igri i dalje, sad sam usao opet malo igrao i igra je jos laksa da to nije normalno ili summoner klasa je totalno OP.

Uzeo sam mass summoner sa Flee gemmom, sta adovi udaraju to se fearuje i sad je jos lakse cistiti :D sad apsolutno niko mi ne moze prici {#}
Svidjaju mi se novi spelovi, promjene aura i ostalo..

nego jel vi igrate Hardcore ili obicno? Meni ovo drugo nije zanimljivo trenutno..i jel igra i dalje range more friendly ili je bilo ljubavi i za melee? 

Ja sam lvl 35 duelist isto igram hc sa jednim kolegom hc je zanimljiviji dosta nema rusha sve se pazi samo da se ostane ziv ...

http://www.pathofexile.com/account/view-profile/cakija123 ko oce slobodno nek me doda ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 19:45 (Cakija_ST).
17 godina

poceo igrati sa prijateljom jucer, dogurao do lvl 26-27 sa templarom

igra je jako dobra, pogotovo kad igras co-op. 

najveci je problem taj sto nema reseta za skill tree. buduci da sam inace takav da prvo napravim research o igri nasao sam build koji pratim, ali to me nekako udaljava od samog lika jer ne osjecam da je moj, nego kao da sam ga posudio.

volio bih da ja sam eksperimentiram, a ne da trazim po internetu pravo build. ili da radim xy novih likova dok ne vidim da je to ono sto zelim

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Obi Wan kaže...

poceo igrati sa prijateljom jucer, dogurao do lvl 26-27 sa templarom

igra je jako dobra, pogotovo kad igras co-op. 

najveci je problem taj sto nema reseta za skill tree. buduci da sam inace takav da prvo napravim research o igri nasao sam build koji pratim, ali to me nekako udaljava od samog lika jer ne osjecam da je moj, nego kao da sam ga posudio.

volio bih da ja sam eksperimentiram, a ne da trazim po internetu pravo build. ili da radim xy novih likova dok ne vidim da je to ono sto zelim

Ja sam proba par buildova sa tempom i nitijedan mi nije sija kako triba ...

14 godina
neaktivan
Path of Exile

ja san igra discharge templara dok nisu sjebali cooldown gemova tj više nemožeš imat više istih gemova jer šeraju cooldown (masno platija 5 link Searing Touch a oni mi sjebali build nakon samo par dana)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Path of Exile

Može li netko tko znade imena balkanskih klanova, izlistati ovdje? Ili barem kazati kako stupiti u kontakt s tim klanovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice