Path of Exile 2

poruka: 305
|
čitano: 104.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Path of Exile 2

iogra je catchy.. trenutno sam level 90 deadeye.. sad tražim savršeni Gemini Bow..

no sa druge strane igra i frustira kad izgubim XP kad me ubiju psujem sve po spisku!! 

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Re: Path of Exile 2
Horned Reaer kaže...

iogra je catchy.. trenutno sam level 90 deadeye.. sad tražim savršeni Gemini Bow..

no sa druge strane igra i frustira kad izgubim XP kad me ubiju psujem sve po spisku!! 

Pa postoje ti omeni koji mogu pomoć kod toga, sad kad si već prešao 90 lvl, kod gubitka xp-a (a i psovanja). 

16 godina
Kakvi omeni pojasni jebiga nov sam u igri.
Evo istrazio sam : Omen of Amelioration
Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2025 20:45 (Horned Reaer).
15 godina
Path of Exile 2

PoE 2 naspram PoE je pun pogodak za casual igrace , jedino bih volio da nove igrace uvedu kroz questove u tehnike kraftanja .

Geekovi i streberi rade na igri pa nije ni cudo da nema walkthrough tutotijala al opet jedinica je daleko kompleksnija po tom pitanju.

Trebalo bi da bude neka mehanika za ljude koji ne vole kraftati opremu svako malo.

Takoder bi bilo lijepo uvest Torment sistem levelnja i tezine te maknuti taj death penalty.

Tada bi i ono malo preostalih igraca preslo sa Diabla 4 na PoE 2

ire
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
DukeOs kaže...

PoE 2 naspram PoE je pun pogodak za casual igrace , jedino bih volio da nove igrace uvedu kroz questove u tehnike kraftanja .

Geekovi i streberi rade na igri pa nije ni cudo da nema walkthrough tutotijala al opet jedinica je daleko kompleksnija po tom pitanju.

Trebalo bi da bude neka mehanika za ljude koji ne vole kraftati opremu svako malo.

Takoder bi bilo lijepo uvest Torment sistem levelnja i tezine te maknuti taj death penalty.

Tada bi i ono malo preostalih igraca preslo sa Diabla 4 na PoE 2

diablo 4 za mene ne postoji više, to je zajebancija od igre , lakrdija.

poe 2 uvelike podsjeća na Diablo 2 i dodaje jos noviteta i kompleksnosti. Zato mi se i sviđa, s obzirom da je early acces do izlaska igre se stvari samo mogu popraviti i popeglati

samo neka malo performanse poboljšaju jer ne štima da igra radi gotovo isto sa 4060 i sa 4080, nesto tu nije dobro optimizirano

Intel 80286
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice