Path of Exile 2

poruka: 313
|
čitano: 113.149
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Path of Exile 2

iogra je catchy.. trenutno sam level 90 deadeye.. sad tražim savršeni Gemini Bow..

no sa druge strane igra i frustira kad izgubim XP kad me ubiju psujem sve po spisku!! 

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Re: Path of Exile 2
Horned Reaer kaže...

iogra je catchy.. trenutno sam level 90 deadeye.. sad tražim savršeni Gemini Bow..

no sa druge strane igra i frustira kad izgubim XP kad me ubiju psujem sve po spisku!! 

Pa postoje ti omeni koji mogu pomoć kod toga, sad kad si već prešao 90 lvl, kod gubitka xp-a (a i psovanja). 

16 godina
Kakvi omeni pojasni jebiga nov sam u igri.
Evo istrazio sam : Omen of Amelioration
Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2025 20:45 (Horned Reaer).
15 godina
Path of Exile 2

PoE 2 naspram PoE je pun pogodak za casual igrace , jedino bih volio da nove igrace uvedu kroz questove u tehnike kraftanja .

Geekovi i streberi rade na igri pa nije ni cudo da nema walkthrough tutotijala al opet jedinica je daleko kompleksnija po tom pitanju.

Trebalo bi da bude neka mehanika za ljude koji ne vole kraftati opremu svako malo.

Takoder bi bilo lijepo uvest Torment sistem levelnja i tezine te maknuti taj death penalty.

Tada bi i ono malo preostalih igraca preslo sa Diabla 4 na PoE 2

ire
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
DukeOs kaže...

PoE 2 naspram PoE je pun pogodak za casual igrace , jedino bih volio da nove igrace uvedu kroz questove u tehnike kraftanja .

Geekovi i streberi rade na igri pa nije ni cudo da nema walkthrough tutotijala al opet jedinica je daleko kompleksnija po tom pitanju.

Trebalo bi da bude neka mehanika za ljude koji ne vole kraftati opremu svako malo.

Takoder bi bilo lijepo uvest Torment sistem levelnja i tezine te maknuti taj death penalty.

Tada bi i ono malo preostalih igraca preslo sa Diabla 4 na PoE 2

diablo 4 za mene ne postoji više, to je zajebancija od igre , lakrdija.

poe 2 uvelike podsjeća na Diablo 2 i dodaje jos noviteta i kompleksnosti. Zato mi se i sviđa, s obzirom da je early acces do izlaska igre se stvari samo mogu popraviti i popeglati

samo neka malo performanse poboljšaju jer ne štima da igra radi gotovo isto sa 4060 i sa 4080, nesto tu nije dobro optimizirano

Intel 80286
16 godina
Path of Exile 2

nema ključeva kod Doryianija za kupiti više ne znam zasto? Imao je uvijek level 15 sad nema nista

kakav je to bug i sto sada?

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam zašto se plače o performansama u POE2. Čini mi se da je Titan Quest 2 teža igra za sustav i perfomanse.

16 godina
Levelao sam sorcerku na 70.. puno je slabija nego recimo ranger sa kojim sam cistio sve bez problema. Ne znam sad kako je za melee klasu ali treba to optimizirati. Isto tako koliko god jacin gear imam igra je uvijek podjednako teska. Level scalling? To mi se ne svidja jer nemam osjecaj napretka nikada
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
Horned Reaer kaže...
Levelao sam sorcerku na 70.. puno je slabija nego recimo ranger sa kojim sam cistio sve bez problema. Ne znam sad kako je za melee klasu ali treba to optimizirati. Isto tako koliko god jacin gear imam igra je uvijek podjednako teska. Level scalling? To mi se ne svidja jer nemam osjecaj napretka nikada

Ja sam presao s ratnikom i to teskom mukom do end gamea 69l, sad rokam s sorcom 45l, 10x jaci od warriora vs 69l.
Ako si isti ili slican level s bossevima da bit ce ti tesko, neki bossevi cak i da si 2-5 levela jaci i dalje znaju biti frustrirajuci ako ti fali necega ili nisi imun ili ne pazis na njegove poteze pogotovo one koji su one shoot kill. Itemi u igri su i dalje katastrofa s obzirom na horde neprijatelja koje potamanis po jednom gradu, kasnije isto tako. Generalno igra je nakon svih fikseva i patcheva mrvicu lakša no i dalje ti skill tree+oruzja nedopustaju da igras kako ti želis, vjecito spadnes na iste elemental skillove tj buildove jer od ostalih nemas ikakve koristi, poison/chaos i cold su nepostojeci u igri, valjda to budu s vremenom popravili taj dio mi je katastrofa.  

16 godina
Path of Exile 2

leveling je super zabavan.. i kad dodjem do cca level 85-90 postaje jako repetativno ..najvise gubim zivce na tome da tesko ali jako tesko dizem levele npr sa 90-91 treba igrati 2-3 sata da te ne ubiju , a ubit ce te kad tad, onda izgubis XP i sve sto si igrao zadnjih sat vremena ode u klinac. Igrao sam D2 i taj sistem je bio tamo , no ako pokupis tijelo u D2 vrati se i XP.. 

Itemizacija i crafting su mi odlični , tako da je u igri puno više pozitivnih stvari i razvoj ide u pozitivnom smjeru.. čeka se sad novi Patch 0.4.0 sa nestrpljenjem

Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
Horned Reaer kaže...

leveling je super zabavan.. i kad dodjem do cca level 85-90 postaje jako repetativno ..najvise gubim zivce na tome da tesko ali jako tesko dizem levele npr sa 90-91 treba igrati 2-3 sata da te ne ubiju , a ubit ce te kad tad, onda izgubis XP i sve sto si igrao zadnjih sat vremena ode u klinac. Igrao sam D2 i taj sistem je bio tamo , no ako pokupis tijelo u D2 vrati se i XP.. 

Itemizacija i crafting su mi odlični , tako da je u igri puno više pozitivnih stvari i razvoj ide u pozitivnom smjeru.. čeka se sad novi Patch 0.4.0 sa nestrpljenjem

Ma igra je topčina, samo velim trebali bi jos malo to olaksati u svim smjerovima. Ali drop itema su definitivno premali/slabi barem za SP dio moje misljenje a i vecine, realno slabi dio ljudi uopce igra end game jer se muce i s nekim bossevima koje uopce nemogu preci.

17 godina
Path of Exile 2

Mene je prvi pravi boss onaj Knez. Doveo do ludila. Sva sreća iz druge sam ga prošao, ali trebao sam se nadograditi 2 levela i onda imati mnogo sreće u zadnjih par sekundi borbe. Nakon tog pritiska ostavio sam igru da malo "odmori"... i još uvijek odmara bez da sam pravo krenuo u act 2. Moram priznati da me u svim ARPG igrama ubije u pojam kada neki boss ima više stadija iliti više linija života. Kada ga na jedvite jade sredim, a onda čujem "ha, ha, ha" i lik postane još jači sa 100% života. Tada mi dođe da odmah izađem iz igre. Zapravo u svim igrama mrzim bossove.

1 0 hvala 0
16 godina
Danas sam igrao nekih 5-6 sati, isprobavam sve zivo al mozes se slikati kad rare mobovi na sebi imaju toliko mehanika pa jos su super brzi, pa imaju auru koja mi isprazni manu do kraja, pa kad ga hocu ubiti sakrije se pa teleportira dalje ma za popizdit, onda jos neka vatra preko koje predjes pa te i ina osteti.. doslovno igra nije normalno koliko je teska! Nije sad da zelim da bude lagana kao diablo 3-4 da samo prolazim dlaa sva klika misa no brainer.. treba naci neki balans
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice