Patch za Americas Army 2.8

poruka: 44
|
čitano: 8.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Patch za Americas Army
mrki09 kaže...

monitor je LG 1919S i smanjio sam rez na 800-600 i ne trza.ali slaba je vidljivost na toj rezoluciji,tak da bi trebao mozda kupiti jaci monitor

Kak misliš jači monitor? Treba ti bolji komp da ti nebi trzalo Belji se

15 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
mrki09 kaže...

monitor je LG 1919S i smanjio sam rez na 800-600 i ne trza.ali slaba je vidljivost na toj rezoluciji,tak da bi trebao mozda kupiti jaci monitor

Ne, trebao bi kupiti jaču grafičku.

hvala!onda kupovanje graficke

15 godina
neaktivan

pa graficka je dovoljna

16 godina
neaktivan

Može biti i da ti je procesor zastario. Daj nam konfiguraciju pa da ti kažemo što ne valja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Patch za Americas Army 2.8
Raving Rabbid kaže...

Može biti i da ti je procesor zastario. Daj nam konfiguraciju pa da ti kažemo što ne valja.

nvidia gf 7300 gs ,procesor AMD Athlon(tm)64 Processor 3500 i monitor LG L1919S.ne znam za napajanje

17 godina
neaktivan
mrki09 kaže...

nvidia gf 7300 gs ,procesor AMD Athlon(tm)64 Processor 3500 i monitor LG L1919S.ne znam za napajanje

Čovječe ja sam na tom procesoru, GeForce FX5600 i 512MB DDRa mogao igrati AA2 pri nekoj niskoj rezoluciji.

Koliko imaš radne memorije? I provjeri u Task manageru koliko ti je rama iskorišteno bez ikakvog dodatnog pokrenutog ptograma.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
mrki09 kaže...

Čovječe ja sam na tom procesoru, GeForce FX5600 i 512MB DDRa mogao igrati AA2 pri nekoj niskoj rezoluciji.

Koliko imaš radne memorije? I provjeri u Task manageru koliko ti je rama iskorišteno bez ikakvog dodatnog pokrenutog ptograma.

imam 1gb i kaze da koristi 33%,jel to mislis?

17 godina
neaktivan

Ja osobno mislim da ne bi trebao imati  problema u pokretanju AA2. Idi na ovu stranicu i provjeri si za AA2 v2.8.3

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 19:12 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

u koji mislis AA folder sistem ili kaJ

15 godina
neaktivan

nema buraz igra se na svim serverma koji su ti u europi ali ak oces igrat na visokom pingu probaj na americkim al ako ti je ping vise od 30 bas nebus bio naj naj

16 godina
neaktivan

Htio sam instlirati AA2 preko njihovog deploy clienta i pojavio se nekakav error. Nakon otrilike 10 min skidanja mi se pojavila ovakva greška, i šta je najbolje tada mi i IE i firefox prestaju radit (ko da net nije spojen). Pokušao sam ponovno nakon restarta ali se opet pojavila ista greška.

Plač Baš bih htio igrati AA2, barem dok se AA3 ne popravi

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 12:33 (Miro7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro7 kaže...

Htio sam instlirati AA2 preko njihovog deploy clienta i pojavio se nekakav error. Nakon otrilike 10 min skidanja mi se pojavila ovakva greška, i šta je najbolje tada mi i IE i firefox prestaju radit (ko da net nije spojen). Pokušao sam ponovno nakon restarta ali se opet pojavila ista greška.

Plač Baš bih htio igrati AA2, barem dok se AA3 ne popravi

Deploy client suxxx. Rađe si skini 1. FULL GAME 2. 2.8.3.1 3. 2.8.4 4. 2.8.5, instaliraj istim redosljedom, napravi update PunkBustera i igraj

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 16:39 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Ej ljudi a jel postoji u toj igri single player???

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dr.House2222 kaže...

Ej ljudi a jel postoji u toj igri single player???

LOL pa naravno da ne, jedino bi se trening mogo smatrat SPom Belji se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice