monitor je LG 1919S i smanjio sam rez na 800-600 i ne trza.ali slaba je vidljivost na toj rezoluciji,tak da bi trebao mozda kupiti jaci monitor
Kak misliš jači monitor? Treba ti bolji komp da ti nebi trzalo
monitor je LG 1919S i smanjio sam rez na 800-600 i ne trza.ali slaba je vidljivost na toj rezoluciji,tak da bi trebao mozda kupiti jaci monitor
Kak misliš jači monitor? Treba ti bolji komp da ti nebi trzalo
Ne, trebao bi kupiti jaču grafičku.
hvala!onda kupovanje graficke
pa graficka je dovoljna
Može biti i da ti je procesor zastario. Daj nam konfiguraciju pa da ti kažemo što ne valja.
Može biti i da ti je procesor zastario. Daj nam konfiguraciju pa da ti kažemo što ne valja.
nvidia gf 7300 gs ,procesor AMD Athlon(tm)64 Processor 3500 i monitor LG L1919S.ne znam za napajanje
nvidia gf 7300 gs ,procesor AMD Athlon(tm)64 Processor 3500 i monitor LG L1919S.ne znam za napajanje
Čovječe ja sam na tom procesoru, GeForce FX5600 i 512MB DDRa mogao igrati AA2 pri nekoj niskoj rezoluciji.
Koliko imaš radne memorije? I provjeri u Task manageru koliko ti je rama iskorišteno bez ikakvog dodatnog pokrenutog ptograma.
Čovječe ja sam na tom procesoru, GeForce FX5600 i 512MB DDRa mogao igrati AA2 pri nekoj niskoj rezoluciji.
Koliko imaš radne memorije? I provjeri u Task manageru koliko ti je rama iskorišteno bez ikakvog dodatnog pokrenutog ptograma.
imam 1gb i kaze da koristi 33%,jel to mislis?
Ja osobno mislim da ne bi trebao imati problema u pokretanju AA2. Idi na ovu stranicu i provjeri si za AA2 v2.8.3
u koji mislis AA folder sistem ili kaJ
nema buraz igra se na svim serverma koji su ti u europi ali ak oces igrat na visokom pingu probaj na americkim al ako ti je ping vise od 30 bas nebus bio naj naj
Htio sam instlirati AA2 preko njihovog deploy clienta i pojavio se nekakav error. Nakon otrilike 10 min skidanja mi se pojavila ovakva greška, i šta je najbolje tada mi i IE i firefox prestaju radit (ko da net nije spojen). Pokušao sam ponovno nakon restarta ali se opet pojavila ista greška.
Baš bih htio igrati AA2, barem dok se AA3 ne popravi
Htio sam instlirati AA2 preko njihovog deploy clienta i pojavio se nekakav error. Nakon otrilike 10 min skidanja mi se pojavila ovakva greška, i šta je najbolje tada mi i IE i firefox prestaju radit (ko da net nije spojen). Pokušao sam ponovno nakon restarta ali se opet pojavila ista greška.
Baš bih htio igrati AA2, barem dok se AA3 ne popravi
Deploy client suxxx. Rađe si skini 1. FULL GAME 2. 2.8.3.1 3. 2.8.4 4. 2.8.5, instaliraj istim redosljedom, napravi update PunkBustera i igraj
Ej ljudi a jel postoji u toj igri single player???
Ej ljudi a jel postoji u toj igri single player???
LOL pa naravno da ne, jedino bi se trening mogo smatrat SPom