Da ja sam prvi nekoliko dana i vise nego zadovoljan bio MMR i skill ratingom suigraca i protivnika bilo je fantasticnih partija koje na kraju ti nije zao ni izgubiti ako ih izgubis,bio oko ranka 56-58 pretezno ali zato zadnja 3-4 dana katastrofa protivnicki tim predobar dok moji suigraci vidis lika kako sam trci na KOTH vs 6 likova i gine naravno -.- izgubio ne znam ni ja koliko rankova 6-7 sigurno nista od moje solo karijere u competative bar ne ovu sezonu.
@HAL igram sve blizzardove igre manje vise,gameplay i polish im je fantastican ali ako cemo posteno apsolutno su nesposobni za napraviti ista kako treba vezano za E-sports,pogledaj RIOT i Valve i usporedi sa Blizzardom po financijama sigurno nisu losiji da ne mogu ali naprosto ili ne znaju ili nece,SC2 smijesno sta je sve falilo sto je SC1 imao SC2 nije od klanova,kanala i what not da sve oni to uvedu ali nakon godinu-dvije i eno SC2 manje vise mrtva igra.
HS ranks je cisti grind naravno treba i znanja ali na kraju se top prvih tisuca igraca svede na hardcore grind jer je sistem rankiranja tamo ne moze jednostaviji da bude.
HOTS:Preko GODINU dana i jos beta sto je trajala tek nedavno ubacen unranked draft,i bolji ranking system a ja sam odigrao tocno 2437 partija prije nego je to implementano bilo.
Znaci blizzard je uzasno spor sto se toga svega tice i ako istu rutu budu radili sa OWom bit ce lose,meni kao pretezno solo pub igracu svejedno jer igraca ce uvijek biti ali volim da pratim i gledam natjecanja i tako to i nadam se da nece trebati 2 godine da to lici na nesto.