Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 462.968
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: Overwatch (Blizzard studios)

Skill da tako prati igraca osobito ako se ne fokosira na 1 tocku na tijelu nego  hoda, cilja i puca mu oko prsa stalno kao da radi krug

16 godina
k1klop kaže...

Ako se bojite da ce igra od Blizzarda imat problema sa cheaterima bolje odma odustat od mp gaminga... ovi gore gifovi meni izgledaju kao skill..

Ne bojim se cheatera, ali meni ovi gifovi izgledaju kao varanje. Kako samo uspije svaki put brzu protivničku tracer fokusirat u glavu.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
neaktivan
Cheatera uvijek ima, di je competitive scena i plus još lova, tu će biti i ljudi koji će pokušavati dobiti bilo kakvu prednost.

Ako sam dobro skužio, barem iz LOL rasprava, ne cheatove je ultra teško otkriti i developeri (igara naravno) su uvijek iza onih koji takve programe/skripte stvaraju. Isto je sa dopingom u sportu.

Treba se samo nadati da će Blizzard brzo i efikasno banirati svu tu ekipu.

P. S. Black Desert je mali drekec od studija za razliku od Blizzarda, a i korejska igra je, tamo su botovi pod normalno i praktički se toleriraju.

0 0 hvala 0
15 godina

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skakanje = predvidiva putanja + relativno blizu. Ne bi klasificirao kao nešto dovoljno za aimbot

Ok skoro pa statične mete.

Ljudi koji backpedalaju ignorirajući "cheatera", nisu se baš ubili izbjegavajući

Skače drito ća od napadača dakle samo Y os za nišanjenje, i onda twitch za 2-3 hp skinuti. Meh

Tracer koji ne vidi napadača i samo hoda ravno, napadač drži nišan u visini glave i hoda.

Nije mi ništa od toga puno čudnije od nekoga tko dobro igra, bar na ovih par videa. Može biti dobar aim, može biti vrlo suptilan aimbot. Ali ova razina skilla mi nije na razini "sigurno je cheat".

PS: ja sam ispod te razine skilla, više kao netko tko se muči sa pucanjem u zgradu s 2 metra :P

17 godina
neaktivan

Meni malo ovog izgleda baš kao očito varanje da budem iskren.

Ja sam stvarno prosječan FPS igrač, možda čak i ispod toga, ali sam par puta napravio stvarno predobre POTG-ove sa Tracer i kada sam kasnije gledao Replay izgledalo je dosta slično ovome (da se pohvalim; najomiljeniji mi je trnutak kada sam skočio sa mape, a dva lika zamnom, stisnem E i smijem se mulcima).

Mislim da ljudi "previše viču vuk" bez pravih dokaza, pogotovo kada se izme u obzir da je i sam Blizzard potvrdio da ponekad replay system i kill cam ne odogovaraju 100% onome što se zaista dogodilo, dakle nisu 100% u syncu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 10:58 (HAL).

0 1 hvala 0
16 godina

Ne mogu vjerovati da opravdavate lika. Pa ovo je očito cheater, liku nišan doslovno skače od jednog do drugog i još svakome prati kretanje. Vidlo bi se u ovome kako povuce miš, ali ne nišan drito skoči na sredinu protivnika. Može on inati predviđanje i biti vremenski putnik, ali njemu je nišan drito na sredini igrača non stop i to svakoga, pa jebo te protivnik skoči i on točno zna kad će to napraviti i to svaki put pa čak i ako 3 puta za redom skoči.  

Pa da je robot bi vjerovatno fualo koji put sa crosshairom, ali ne lik je nepogrešiv.

EDIT: svaka igra tako i ova će imati cheatere, samo što u ovog igri malo teže skužiti radi same mehanike, pogotovo ako pametno igraju. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 11:57 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 2 hvala 0
11 godina
Nije stvar sto lik pogadja stvar je switchanje meta,znaci kad ciljate koliko god dobro ciljali kad usporite snimak svatko bez aimbota nema target switcheve tako precizne,jer kordinacija izmedju oka i ruke kad ciljate bili pro ili ne gledajuci usporeno bit ce crossair stimunga na metu dok ovaj doticni gospodin switcha sa mete na metu kao robot i insta locka head.
Nisam strucnjak al meni smrdi na varalicu.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni isto ovaj frajer smrdi.... 

ali ajmo pričekati release pa ćemo vidjet kakvo je stanje sa čiterima i dali će ih biti hrpetine ili neki pojedini slučajevi...

samo znam da blizzard nije kao ubisoft i to mi je kolko-tolko olakšanje.

evo jedan video kako koreanac igra sa widowmakericom

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

meni isto ovaj frajer smrdi.... 

ali ajmo pričekati release pa ćemo vidjet kakvo je stanje sa čiterima i dali će ih biti hrpetine ili neki pojedini slučajevi...

samo znam da blizzard nije kao ubisoft i to mi je kolko-tolko olakšanje.

evo jedan video kako koreanac igra sa widowmakericom

Kako se koreanac posro po ovim nasim strucnjacima za cheatere. hahhahahahahaahahhaha

17 godina

8 Crucial tips and tricks, ima super filmiće unutra!

Razmišljanja o herojima itd:

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ne mogu vjerovati da opravdavate lika. Pa ovo je očito cheater, liku nišan doslovno skače od jednog do drugog i još svakome prati kretanje. Vidlo bi se u ovome kako povuce miš, ali ne nišan drito skoči na sredinu protivnika. Može on inati predviđanje i biti vremenski putnik, ali njemu je nišan drito na sredini igrača non stop i to svakoga, pa jebo te protivnik skoči i on točno zna kad će to napraviti i to svaki put pa čak i ako 3 puta za redom skoči.  

Pa da je robot bi vjerovatno fualo koji put sa crosshairom, ali ne lik je nepogrešiv.

EDIT: svaka igra tako i ova će imati cheatere, samo što u ovog igri malo teže skužiti radi same mehanike, pogotovo ako pametno igraju. 

Ovaj video koji je postan sa nekim random korejskim likom mi 10X više smrdi na cheat nego bilo koji od ovih postanih gifova, a vrlo vjerojatno je samo fora u tome da je lik opako dobar u FPS igrama...

Ne opravdavam lika, nego iz nekih bogaljskih gifova reći da je bilo koji igrač, a kamoli pro igrač cheater je u najmanju ruku neodgovorno, neozibljno i bedasto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 13:12 (HAL).
11 godina

Sta ti je perspektiva drugacija :) ja gledam koreanca kako snajpa i nista mi nema da smrdi,dok je kolega siguran da koreanac vara.
Vrijeme ce pokazati iskreno najvise bi volio da nitko od njih ne vara i da su naprosto toliko dobri (iako opet kazem meni koreanac snajpa skillom ne nekim aimhackom)

Ovdje diskutujemo cisto o igri i igracima ne vidim da je neodgovorno sta trebamo svi sljepo vjerovati pro igracima da su dobri na rijec ?
Ne moze njemu ako je cist nitko od nas ovdje naskoditi njegovoj karijeri,ja se svojega misljenja drzim lik smrdi na veliko objasnio sam u prijasnjem postu razlog.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 13:25 (Wack).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma kod koreanca se vidi skill to nije nikakav cheat.

još igra pored ovih dvojice i ovi nevjeruju šta čovjek radi, tip kao da je na speedu 

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wack kaže...

Ovdje diskutujemo cisto o igri i igracima ne vidim da je neodgovorno sta trebamo svi sljepo vjerovati pro igracima da su dobri na rijec ?
Ne moze njemu ako je cist nitko od nas ovdje naskoditi njegovoj karijeri,ja se svojega misljenja drzim lik smrdi na veliko objasnio sam u prijasnjem postu razlog.

Fora je u tome što su lika već razapeli na officila forumima i na redditu sa stop postova dnevno...

A Blizzard se uopće nije očitao o tom specifičnom pitanju, zato mi je cijela situacija bedasta.

16 godina
MijoC kaže...

Kako se koreanac posro po ovim nasim strucnjacima za cheatere. hahhahahahahaahahhaha

HAL kaže...

Ovaj video koji je postan sa nekim random korejskim likom mi 10X više smrdi na cheat nego bilo koji od ovih postanih gifova, a vrlo vjerojatno je samo fora u tome da je lik opako dobar u FPS igrama...

Ne opravdavam lika, nego iz nekih bogaljskih gifova reći da je bilo koji igrač, a kamoli pro igrač cheater je u najmanju ruku neodgovorno, neozibljno i bedasto.

Pa ovaj koreanac je čisti skill i vidiš dragging miš, i kako cilj i kako se postavlja i da promašuje ponekad. A ovaj prvi lik pak je čista aimbotčina. Crosshair mu prati likove i skače s jednog na drugoga, da ne govorim kako je stalno pratio onog Lucia koji je 3 puta za redom skočio i još je k tome brz. Ni jednom nije skinuo crosshair s njega. 

Tog koreanca sam još prošli tjedan vidio i nitko na redditu nije optuživao da je cheater, dok ovog lika odmah svi prokužili. Niti lik prati likove, niti mu crosshair skaže u nanosekundi.

Nakon 10 godina MP fps igranja valjda znam prepoznati kako očiti cheater izgleda.

EDIT: Recimo koreanac je Lucia koji je nabrži u igri 3 ili 4 puta za redom promašio, a ovaj lik ga pratio cijelo vrijeme i to još Lucio skočio 3 puta u nizu. I ni jednom mu crosshair nije otišao sa lika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 14:34 (Jack Sparrow).
9 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
MijoC kaže...

HAL kaže...

Pa ovaj koreanac je čisti skill i vidiš dragging miš, i kako cilj i kako se postavlja i da promašuje ponekad. A ovaj prvi lik pak je čista aimbotčina. Crosshair mu prati likove i skače s jednog na drugoga, da ne govorim kako je stalno pratio onog Lucia koji je 3 puta za redom skočio i još je k tome brz. Ni jednom nije skinuo crosshair s njega. 

Tog koreanca sam još prošli tjedan vidio i nitko na redditu nije optuživao da je cheater, dok ovog lika odmah svi prokužili. Niti lik prati likove, niti mu crosshair skaže u nanosekundi.

Nakon 10 godina MP fps igranja valjda znam prepoznati kako očiti cheater izgleda.

EDIT: Recimo koreanac je Lucia koji je nabrži u igri 3 ili 4 puta za redom promašio, a ovaj lik ga pratio cijelo vrijeme i to još Lucio skočio 3 puta u nizu. I ni jednom mu crosshair nije otišao sa lika.

Da mi je netko dao 1 dolar za svaki put kada me optuzio da sam cheater danas bi imao 2 ferrarija u garazi.

11 godina

Ja umrem od smijeha kad svakih 2-3mj odem koju CSa baciti i kaze lik cheateru,pretezno mu odgovorim da ga je ubio lik od 32 godine sa reumom u kostima koja ga razvaljuje 24 sata dnevno.
Ali to su toliko smijesne stvari trcis,relodas pusku i onda pita kako sam znao da je tamo 

Velik broj ljudi tj igraca danas puca paranoja a ne mozes ih ni kriviti u potpunosti koliko sljama kupuje i pravi ta smeca,ne razumijem zasto nema zakon koji to brani ocigledno da unistava necije intelektualno vlasnistvo i proizvod tj ne mogucnost igranja same igre zbog takvih,ne mislim sada u zatvor ljude bacati ali neka novcana kazna zasto da ne,za puno vece gluposti danas naplacuju ionako a politicarima nikad dosta novca.

2 0 hvala 0
16 godina
MijoC kaže...

Da mi je netko dao 1 dolar za svaki put kada me optuzio da sam cheater danas bi imao 2 ferrarija u garazi.

Postoji razlika kad u nekog sumnjaš i kad vidiš da je netko očiti cheater kao ovaj.

Recimo u BF3 je jedan lik ovdje iz naših prostora sve nas klao nekoliko mjeseci i kad sam vidio kako ubija kroz grmove i na velike udaljenosti sa nekom najgorom puškom znao sam da ima nešto. Slikao sam ga preko Punkbustera u nekoliko navrata ali je koristio glitch da ima crni screenshot. Rekao sam kolegama da mi mogu odrezati glavu ako lik jednom ne padne. I tako par mjeseci nakon toga vidiš lika na ban listi PB-a, multihack. Isto je bilo sa DrFury likom koji kad smo igrati war protiv njega nije mogao pogoditi zgradu, par tjedana kasnije stalno prvi na serveru, ubija na velike udanjenosti i sl. Naravno isto nakon par mjeseci pokupio ban za multihack, a onda se ovdje na forumu opravdavao da mu netko ukao račun, dao nam račun da je bio u McDonaldsu u to vrijeme. Imali smo i kolegu koji nije bio dosta dobar, a onda nas ubija i odmah smo se na TSu razgovarali da sigurno ima nešto jer je i prije nego me ubio znao da sam to ja. Znao me prozvati prije nego li me ubije. Naravno i taj je pao nakon mjesec dana.

Dakle vidi se kad je netko očiti cheater, a kad ne. Vidi se kako netko tko zna igra i cilja, a kako cheateri to radi. Ovaj lik hoda kao terminator i ubija sve redom. Često sam i ja sumnjao u nekoga da ima hack, ali to je samo sumnja, a drugo je kad si siguran 100% kao u ovog lika sa gifova.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Dakle vidi se kad je netko očiti cheater, a kad ne. Vidi se kako netko tko zna igra i cilja, a kako cheateri to radi. Ovaj lik hoda kao terminator i ubija sve redom. Često sam i ja sumnjao u nekoga da ima hack, ali to je samo sumnja, a drugo je kad si siguran 100% kao u ovog lika sa gifova.

Ja i dalje ne vidim problem iz ovih gifova, ali ajde...

14 godina
neaktivan

ja isto dajem ruku u vatru da je lik iz gifova čiterčina.

to nisu očiti wallhackovi ali čitovi se koriste na pro sceni koliko god to nekome bedasto zvučalo, 

čitao sam o tome(tema je CS GO) to je tipa neki programčić koji ti u nekom trenutku baca tvoj crossair na metu i to se uključuje pritiskom jedne tipke,

i to su ljudi koji su istrenirani, znači ako si 30 cm od mete nećeš ga stisnut ali ako si par cm od mete i stisneš ga tu se ne kuži onaj nagli pokret crossaira koji prati metu na njegu određenu točku (glava,prsa...)

tu pričam o stotinkama koje su krucijalne u pro mečevima, nama običnim smrtnicima to nema neke koriste ,mi smo više za očiti wallhack,aimbot i takve gluparije.

ja mislim da će to blizzard riješiti (cheatere)

uglavnom, dosta o čiterima nisu zaslužili toliko prostora.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
ja mislim da će to blizzard riješiti (cheatere)

http://www.eurogamer.net/articles/2016-05-13-overwatch-cheaters-will-be-banned-for-life-blizzard-says

Kažu da hoće

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
14 godina
neaktivan

ma iskreno hebe mi se za čitere, oću samo da što prije dođe taj 24.-ti i onda sam fino na godišnjem srijeda i petak ,a četvrtak je neradni i slobodan vikend ajoooj 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Evo još od istog lika. 

Uh kako je samo skočio aim na lika i kako ga perfekto popratio:

https://gfycat.com/FondElaborateBird

Ovdje recimo 5:50 kako je samo perfektno naciljao lika iza sebe. Ono u nanosekundi opet, to sigruno mora da je skill neki:

Ili kako mu ovdje prebaci nišan na lika iako je iza zida. Nakon toga i prefektno prati sa crosshairom:

Ima već više tema na redditu o njemu i svaki video debelo smrti. Jednostano čovjek ne može promašiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 20:14 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Evo još od istog lika. 

Uh kako je samo skočio aim na lika i kako ga perfekto popratio:

https://gfycat.com/FondElaborateBird

Ovdje recimo 5:50 kako je samo perfektno naciljao lika iza sebe. Ono u nanosekundi opet, to sigruno mora da je skill neki:

Ili kako mu ovdje prebaci nišan na lika iako je iza zida. Nakon toga i prefektno prati sa crosshairom:

Ima već više tema na redditu o njemu i svaki video debelo smrti. Jednostano čovjek ne može promašiti.

Sjecam se jednog klinca sto je pobjedjivao na lokalnim CS turnirima, stvari koje je radio ja sam mogao samo sanjati, a nisam niti ja bio los, nije bio cheater 100%, ali je izgledalo da jeste, jer je bio bolji od drugih. Ovaj lik je pro, to je isto da usporedjujes CR7 sa igracima lokalnog malonogometnog kluba, ono sto CR7 radi za njih nije ljudski, ali opet on to radi i nije robot vec samo covjek.

16 godina

Večina igrača koji su igali malo na višoj sceni u ostalim fps-ovima kažu da je Widow broken hero i da je vrlo lako napravit headshoot (kao područje koje ulazi u Headshoot je mnogo veće nego u ostalim igrama). I u ovom video Widow cijelo vrijeme dobija buff od Mercy tako da joj je dmg još veći te nema problema sa uklanjanjem protivnika sa jednim hicem.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
neaktivan

Najjeftinija osnovna verzija igre je dostupna na službenoj stranici:

40$ =265kn (Da, igru je moguće kupiti u DOLARIMA i ne postoji region lock!)

U koliko ne vjerujete, moguće je kontaktirati blizzard support za službenu potvrdu putem emaila!

https://us.battle.net/shop/en/product/overwatch

U koliko vas zanima ORIGINS verzija uz koju dobivate kozmetičke stvari i petove (koje nije moguće preprodati!), nju možete potražiti na 3rd party stranicama, jer se preko službene stranice ne isplati!

Razlika između 3rd party resellera i službene stranice je ta, što 3rd party reselleri šalju ključeve tek na datum izlaska igre ili kasnije (znači 24.05.2016), a preko službene stranice (blizzarda), igru je moguće preuzeti već danas!

Serveri se otvaraju 24.05.2016 u 01:00 CEST

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Zar to nije američka verzija tj za američke servere?

16 godina
Kresimir4 kaže...

Zar to nije američka verzija tj za američke servere?

Takvo nešto ne postoji. Funkcionira kao i Diablo - nema region locka. Amerikanci mogu igrati na EU serverima s istim accountom, kao što Europljani mogu igrati na US serverima bez problema također.

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
14 godina
neaktivan

čekaj danas kreće preload ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice