Overlord

poruka: 12
|
čitano: 1.431
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pomoć u Overlordu

Dali mi neko može pomoći u overlordu sada sam u Mellov hills abyssu , trebam srediti melvina na djelu sam gdje on dolazi jesti , a tamo se nalaze ovce , neznam kako srediti taj dio trebam pomoć

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: pomoć u Overlordu

Spusti minione na travnjak gdje su one ovce i potjeraj ih u onu pecnicu prije nego melvin dodje do onog zadnjeg tanjura.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
18 godina
neaktivan
Overlord

Najjača mi je fora osim pijanih miniona, kad ih ona muzika začara, pa kad počmu plesat, prvi put kad sam to vidio baš sam se dobro nasmijao, ja gledam kuži luđake,uhvatili se ritma, dobra igra, foraSmijehSmijeh.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koga trebam potjerati ovce ili minione

18 godina
moderator
OVERZVONE kaže...

koga trebam potjerati ovce ili minione

Hehe, ovce naravno, spustis minione na travnjak, kontrolises ih sa obe tipke misa i ganjas s njima ovce dok sve ne odu u onu pecnicu. Naravno moras se uhodati da ih sve otjeras prije nego melvin eksplodira jer onda moras ispocetka.
Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan

sad sam naišao na novi problem melvin se se nalazi u prostoriji di je hrana,on se stalno kotrlja prema njoj i nakon nekog vremena ekspodira što treba napraviti

ZVON
18 godina
moderator
Overlord

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Overlord

ne, stvarno što treba napraviti?

ZVON
18 godina
moderator
Overlord

Gore navedeni prohod je jako detaljan, ne znam sto ti stvara probleme, osim mozda engleski jezik.

A slijedeci nivoi su tezi od tog, pa da ce ti dobro doci ako si zapeo vec na prvom.

Ako si na onom dijelu na kojem mislim da jesi, moras minionima pomjerati ona kolica da odbijes melvina i unistis one 4 blokade. Koristi samo onoliko miniona koliko treba za kolica, a ostale ostavi gore da ih ne izgubis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hvala sad znam , dobra ti je ova stranica

ZVON
17 godina
neaktivan

hvala sad znam , dobra ti je ova stranica

ZVON
16 godina
neaktivan
Overlord
Kupio sam tu igru prekjučer , planiram ju odigrat ovo ljeto. Sada sam na prvom levelu :p , igra mi se čini simpa i zabavna :)
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice