Sjeća li se itko ove simpatične igre za PS1? Tražim emulator za nju,ali nikako da ga nađem!
Sjeća li se itko ove simpatične igre za PS1? Tražim emulator za nju,ali nikako da ga nađem!
registriraj se na: romulation.net mozda tamo ima
registriraj se na: romulation.net mozda tamo ima
Nažalost,nema tamo 
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Želim naći Overboard emulator,ne pokrenuti ga sa CD-a. Možda krivo formuliram pitanje 
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Uspio sam naći na netu Overboard,ali u ecm formatu
. E sad,što to znači i kako da ga pokrenem?
Uređivanje: Pomoću nekog programa EMC tools promijenio sam mu format u bin file. Što dalje?
Uspio sam naći na netu Overboard,ali u ecm formatu
. E sad,što to znači i kako da ga pokrenem?
Uređivanje: Pomoću nekog programa EMC tools promijenio sam mu format u bin file. Što dalje?
e sada bi ga trebao spržiti kao sliku, i pokrenuti sa pravim emulatorom
Prek kojeg emulatora pokušavaš pokrenuti igru?
Prek kojeg emulatora pokušavaš pokrenuti igru?
Preko ePSXe.
Onda ne moraš pržiti na cd, možeš odma učitati taj iso direkt prek emulatora. U epsxe - file > run iso i samo pronađeš na hardu taj svoj bin iso i učitaš. Sad, jel bude radilo je pitanje pošto je konvertirano iz tog nekog formata!
Proradio mi je Overboard,ali nema pozadinske muzike u njemu ( kao i u još par igara ).Kako to namjestiti?
Jel imaš 2 file-a ili samo bin, img il kak već?
Ako ti nema zvuka treba pokretati igru prek ccd file-a (inače su tak psx igre, 2 file-a, taj ccd + iso).
Jel imaš 2 file-a ili samo bin, img il kak već?
Ako ti nema zvuka treba pokretati igru prek ccd file-a (inače su tak psx igre, 2 file-a, taj ccd + iso).
Samo bin filea,ali ima nekih zvukova,samo nema pozadinske muzike ( koja je zakon u Overboardu ).