Optimizacija igara

poruka: 5
|
čitano: 3.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Optimizacija igara

Već me neko vrijeme smeta zahtjevnost igara, a ponajviše shaderi. Uspio sam si optimizirati Bioshock i igram ga na high postavkama, iako imam 2.0 shader-e. Uspio sam i optimizirati Fallout 3 (Nažalost ruši se igra, ako su uključene glave, ako netko zna kako da radi s glavama?). Uspio sam poboljšati postavke u datotekama od Crysisa....

Ima li još netko prijedloge u vezi takvih optimizacija.

http://shadershock.altervista.org/viewforum.php?f=1&sid=dc8eb429736d35f31fb7dac50473eccb

...

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Optimizacija igara

jednostavno, kupiš jači hardware i igre ti rade optimiziranije Cool

zeka

činjenica je kako je večina igara neoptimizirina i izišla u prodaju prije vremeno, ali zar čovijek ne izgubi puno vremena dok to sve poštima, a onda još i treba odigrad tu igru, malo previše truda za nikakvu korist, lakše je smanjit postavke i odigrat ju

17 godina
Optimizacija igara

Nisam ni znao da je to moguće.

Vidiš i mene guši slabija konfa pa imaš li još linkova za koju igru npr. za Crysis, Race Driver GRID i sl?

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optimizacija igara

ja imam ovaj jad od kompa, jedva vuče crysis warhead.

jel može to normalno radit, inače je sve na low.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Optimizacija igara
livadasb kaže...

jednostavno, kupiš jači hardware i igre ti rade optimiziranije Cool

zeka

činjenica je kako je večina igara neoptimizirina i izišla u prodaju prije vremeno, ali zar čovijek ne izgubi puno vremena dok to sve poštima, a onda još i treba odigrad tu igru, malo previše truda za nikakvu korist, lakše je smanjit postavke i odigrat ju

Ma ne želim ja igrati sve igre na max postavkama, samo bih htio igrati bilo kako, ali da radi, a u tomu me onemogućuje 3.0 shaderi itd..., a znam da može biti optimizirano.
Ozbiljno...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice