- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da si kupio original igru to ti se nebi dogodilo.....evo link posto sam dobra dusa
Da si kupio original igru to ti se nebi dogodilo.....evo link posto sam dobra dusa

prijatelj skinio s neta stavio si na dvd nece aj pomažite..... dobar video

sry nisam znao...
sry nisam znao...
e kak se boriti na nhl-u 09 na pc-u....
jel netko zna gdje mogu kupiti black devil cigarete u zagrebu????
podhitno.... ????
jel netko zna gdje mogu kupiti black devil cigarete u zagrebu????
podhitno.... ????
Haha šta ti pitaš
pa pitam za cigarete
isss bože dragi...sta sve necu vidjeti na ovom forumu...
Evo da ne otvaram novu temu (nadam se da se vlasnik neče ljutit). Naime, imam jedan problem, a uistinu ne znam riješenje! Pa bi eto molio vas koji igrate ili ste igrali igru, a imali ste slične probleme za pomoć? Naime, kad uključim jojstick (ne mogu igrat ove sportske igre bez jojsticka (navika na konzolama)) menu mi poludi. Ponaša se kao da ja upravljam jojstickom (ide ubrzano gore/dole) ono kao da biram s jojstickom u meniu koju ću opciju, ali problem je što jojstick uopće ne diram. A čim ga isključim menu bude ok. Zna li itko riješenje? Do jojsticka vjerujem da nije jer igram PES2010 normalno i sve funkcionira!
hahahah ke glup komentar.Prvo da i ti imas original ne bis mu niti nasao ovo zato STFU!
i meni isti problem oko ovog joysticka pomozite nam plzzzz