AJMEEEEEEE hahahahahhahaahhaahhahahahaahahahahhahahahahahhaha joooooooooooj!!!
Fala ti prika nisam se dugo ovako dobro smijao!!!!
Ako nisi skužio Shift je racing igra na stazama a ne Undercover
AJMEEEEEEE hahahahahhahaahhaahhahahahaahahahahhahahahahahhaha joooooooooooj!!!
Fala ti prika nisam se dugo ovako dobro smijao!!!!
Ako nisi skužio Shift je racing igra na stazama a ne Undercover
evo sad svrljam po forumu i primjetim NFS ? ono kaj pogledam dalje NFS Shit ja ono WTF i skuzim poslje NFS shift nadam se da je neke super.hehehj
Možda ovo jeste malo bedasto pitanje ali vidim da nitko nije još pitao a živo me zanima - da li se može promijeniti ovaj pogled iz kokpita? Vidim da svi koji su dosad stavili slike iz igre, uvijek je pogled iz kokpita, pa me zanima jel to tako mora ili se može promijeniti da pogled bude iza auta?
Moze se promijeniti pogled. Btw da se ispravim, drift mi je jos tezi od battle-a lol.
Edit: ako je itko uspio na volanu sredit pomicanje pogleda unutar kabine nek mi javi.
Možda ovo jeste malo bedasto pitanje ali vidim da nitko nije još pitao a živo me zanima - da li se može promijeniti ovaj pogled iz kokpita? Vidim da svi koji su dosad stavili slike iz igre, uvijek je pogled iz kokpita, pa me zanima jel to tako mora ili se može promijeniti da pogled bude iza auta?
[F]
ma dajte pa grjeh je ovu igru igrat na tipkovnici
[F]
Hvala naxeem, ali nisam ja skinuo igru (nemam flat, imam 10 GB), ali cu je svakako zaigrati kada nabavim, nadam se unutar sljedecih mjesec dana, nego samo ovako pitam posto vidim da svi imaju pogled iz kokpita pa mi bilo malo cudno.
U kojim rezolucijama i razini detalja igrate momci?
U kojim rezolucijama i razini detalja igrate momci?
1440x990, sve high
Imali tko da igra sa slabom konfom (ovako kao moja), da mi rekne kako radi i s kojim detaljima.
Bili mogao pristojno igrat na 1440x900 sve na low?
[F]
Hvala naxeem, ali nisam ja skinuo igru (nemam flat, imam 10 GB), ali cu je svakako zaigrati kada nabavim, nadam se unutar sljedecih mjesec dana, nego samo ovako pitam posto vidim da svi imaju pogled iz kokpita pa mi bilo malo cudno.
I ja sam da 10GB i priuštio sam si zadovoljstvo
4000+ X2 OC na 2.6 i Powercolor HD4670 sve na najjace osim Shadowsa i AA i AF. AA na 2x.
1280x1024
evo ja cu zaigrat u petak shift jer moram prvo rijesiti red faction guerrilla pa onda lijepo na shift i heroes over europe
Eh. Citajuci ove komentare i reakcije na igru, ne mogu docekat sutra poslije ponoci, kada bi trebao biti dostupan legalan downoad.
Ali ako nista drugo, vikend ce biti interesantan :)
Dajte ako moze neki upload gameplay-a, da vidimo kako to stvarno izgleda, a ne da gledamo one "reklamne" gameplay-e.
Cek to sta igrate je DEMO ili cijela verzija.
Cek to sta igrate je DEMO ili cijela verzija.
Cijela :)
Čini mi se da je Grid bolji. Ovo nit je arkada nit simulacija.
oce li izaci nfs nitro za pc?i kada?
Ljudi još malo i ja instaliram igru i uživam(bar se nadam) na volanu,nema veze što je škola sutra novi nfs se mora probati
Evo instalirao igru i igram sve mi je super ali imam govno od kompa pa mi stalno blokira, ne mogu ni utrku preći komp zablokira i moram resetat
Evo instalirao igru i igram sve mi je super ali imam govno od kompa pa mi stalno blokira, ne mogu ni utrku preći komp zablokira i moram resetat
Odi v opcije i smanji doživljaj...
Nije kriv komp...dapače imaš solidan komp...možda imaš loš hladnjak(ili prašnjav) na grafičkoj pa se pregrijava...
Evo vec 2 puta nakon svake utrke mi igrica crasha I zivcira me onaj njihov efekt kad u zid udarim pa mi je sve pixalate i crno bijelo
i nema huda od auta da vidim koji dio auta je preso (getriba,kotaci,masina,karburator) itd..
i grafika nije nes. na HD4670 sve max osim shadowsa i AA na 2x i 1280x1024 i 35 fpsa imam. Damage je katastrofa,udarim ga u desni dio auta i pukne mu lijevo stop svijetlo
..To je to od mene,ak mi jos jednom crasha brisem ju..Odo ja underground 2 zaigrat
Evo vec 2 puta nakon svake utrke mi igrica crasha I zivcira me onaj njihov efekt kad u zid udarim pa mi je sve pixalate i crno bijelo
i nema huda od auta da vidim koji dio auta je preso (getriba,kotaci,masina,karburator) itd..
i grafika nije nes. na HD4670 sve max osim shadowsa i AA na 2x i 1280x1024 i 35 fpsa imam. Damage je katastrofa,udarim ga u desni dio auta i pukne mu lijevo stop svijetlo
..To je to od mene,ak mi jos jednom crasha brisem ju..Odo ja underground 2 zaigrat
Po videima sto sam pogledao je veliko sranje, a sad vidim druga misljenja, govore da je dobra, na videima je losija kvaliteta pa..., a izgleda da cu morat probati ovaj pa vidit, opet kazem kad sam gledao onaj video mislio sam isto to sta i ti sad, gdje pokaziva sudaranje grafika je vrlo losa bila i damage jos gori, ali nista necu govorit od njoj prije nego zaigram, zar ne!
ima dosta pohvalnih komentara pa cu je skinit.
A sto se tice sto je lakse voziti (netko je rekao u stranici prije)nego u gridu(nisam igrao Shift pa neznam) ali to je vjerojatno jer je shift losija simulacija a ne Grid, opet kazem nisam probao pa neznam, ili su optimizirali malo vise za tipkovnice!
Ljudi aj recite šta da napravim da auto ne koči sam i ne lagga u zavojima i ostalo što su ljudi rekli,tako da kad instaliram da bezbrižno igram
Po videima sto sam pogledao je veliko sranje, a sad vidim druga misljenja, govore da je dobra, na videima je losija kvaliteta pa..., a izgleda da cu morat probati ovaj pa vidit, opet kazem kad sam gledao onaj video mislio sam isto to sta i ti sad, gdje pokaziva sudaranje grafika je vrlo losa bila i damage jos gori, ali nista necu govorit od njoj prije nego zaigram, zar ne!
ima dosta pohvalnih komentara pa cu je skinit.
A sto se tice sto je lakse voziti (netko je rekao u stranici prije)nego u gridu(nisam igrao Shift pa neznam) ali to je vjerojatno jer je shift losija simulacija a ne Grid, opet kazem nisam probao pa neznam, ili su optimizirali malo vise za tipkovnice!
Probaj,dapace.Ja sam samo naveo ovo sta meni smeta i nevalja im to nikako!.Nista ti drugo nemrem rec neg skini,poigraj i napisi kakva ti je igra..Pozdrav i ugodno igranje a prije tog i skidanje
pls jel mi moze neko reci kako ce raditi igrica na mojoj kanti?
cpu:amd dual core 2.7
vga:sapphire hd4550 512 ddr3
ram:3 gb ddr2 800 mhz
pls jel mi moze neko reci kako ce raditi igrica na mojoj kanti?
cpu:amd dual core 2.7
vga:sapphire hd4550 512 ddr3
ram:3 gb ddr2 800 mhz
radit ce solidno na mediumu, meni radi bez problema na 1680x1050 s 2xAA
taman sam instalirao igru i da krene i iskoci mi odma close program, imam windows vistu a graficka Ge Force9600M GT???? sta mu je sad