Greška u instalacijskom DVD-u...
Možda je DVD prašnjav? Da li je oštećen? Ili je problem u DVD pogonu. Možda je u međuvremenu otišao u vječna lovišta?
Probaj opet kod frenda. Barem ćeš eliminirati pitanje samog DVD-a.
Nije vrag da imaš FAT32 file system?
Možda je DVD prašnjav? Da li je oštećen? Ili je problem u DVD pogonu. Možda je u međuvremenu otišao u vječna lovišta?
Probaj opet kod frenda. Barem ćeš eliminirati pitanje samog DVD-a.
Nije vrag da imaš FAT32 file system?
FAT32 je datotecni sustav al nevjerujem da ga imas jer kolko vidim imas xp a tamo rijetko ko ima FAT32..svi imaju NTFS...problem je ili do dvd ili do tvog dvd uredaja
FAT32 je datotecni sustav al nevjerujem da ga imas jer kolko vidim imas xp a tamo rijetko ko ima FAT32..svi imaju NTFS...problem je ili do dvd ili do tvog dvd uredaja
Prije su mi se javljale takve greške i ja reinstalirao windows i nije bilo grešaka,neću valjda opet morat?!
Prije su mi se javljale takve greške i ja reinstalirao windows i nije bilo grešaka,neću valjda opet morat?!
Za sad je Avira našla jedan DETECTION pa ćemo vidit šta će bit...
Ha, ha, ha. Baš si me nasmijao. Nemoj me krivo shvatiti. Ne želim te podcjenjivati.
Samo vidim kako vrijeme prolazi i koliko mi je godina. Skontat ćeš kad ti neko za 10 godina postavi pitanje tipa: Šta ti je to XP? :))
Probaj reinstalirat Windowse. A probaj i instalirat tu igru na nekom drugom stroju.
Pokušavam instalirati sad i SAS:Secure Tomorow i na početku odmah greška nešto cabinet file 31 is corrupted and cannot be used?!
Gle kaj se tiče errora iz prvog posta trebal si odma pogledati na google,tam ti tak nekaj piše
Windows Installer Error 2350
FDI server error
This has been reported to occur when the installed version of the Windows Installer is too old for the MSI being executed.
E kolko vidiš piše da se taj error javlja ako imaš instalirani prestari Windows Installer,tak da probaj novi instalirati.
Imaš ga na BUG-u,ak se ne varam
Ako možeš reći koja je verzija najnovija,ja imam verziju 3.1.
Ako možeš reći koja je verzija najnovija,ja imam verziju 3.1.
HM,nemogu ja Microsoftovu stranicu,jel ima još koji drugi link?
Evo tu mozes isto skinut taj Windows Installer 4.5 pa ne bi trebalo bit s tim problema no to se instalira samo na Xp SP3 pa ako imas SP2 onda to nece ic kod tebe!!!
Evo tu mozes isto skinut taj Windows Installer 4.5 pa ne bi trebalo bit s tim problema no to se instalira samo na Xp SP3 pa ako imas SP2 onda to nece ic kod tebe!!!

Ja imam SP2,jel ima koja viša verzija od 3.1 za SP2?
... ili isključi svoju Aviru kod instalacije ili kopiraj igru na novi opt.medij...
... ili isključi svoju Aviru kod instalacije ili kopiraj igru na novi opt.medij...
imam ideju probaj cjelu igru kopirati na komp i napravi instal
Isključio sam aviru i pokušao instalirati ali ništa...
A da mi nije možda problem ovdje i kako provjeriti jel imam taj system
http://www.techspot.com/vb/topic93110.html
ZADNJA PORUKA
Ako reinstaliram windows installer hoću li onda moći koristiti programe koje imam na kompu?
ako nisi uspija makniti gamad pokušaj updatati antivirusnog
Kako da to riješim i u čemu je greška?!