Nfs mw

poruka: 16
|
čitano: 3.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nfs mw

dali iko zna koja je razlika između NFS MW i NFS MW Black Edition???

i dali postoje kakve nadogradnje za tu igru??? npr. novi auti, misije... ako da, moze link.

q6600 2.4ghz Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI GEIL ultra 800mhz Ati Radeon HD 3850 256mb HDD Samsung 400gb Aopen 400w Samsung 2232BW 22" lcd Logitech MX Revolution
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nfs mw
Kako sam ja cuo, taj black edition je MW po noci, pretpostavljam nesto kao underground 2 iako nisam siguran.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. C2D 6800 3.0 ghz ATI 3650 512mb ddr3 2gb DDRII WD 320GB WD 250GB
17 godina
neaktivan
Nfs mw

Ja imam i jedan i drugi i nisam primjetio nikakve značajnije razlike.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nfs mw

Prevedeno s google translate (stranica s koje je skinut text)

GLAVNE OSOBINE

* 2 Ekskluzivna vozila - Uzmite za volanom, a'67 Camaro, jedini američki klasik u Potreba za Brzo najtraženije, a posebno-sinkroniziran BMW M3 GTR ulica Stroj pravo iz kutije u Online (Xbox samo) i Quick Race načina.

* 8 Custom Vožnje - Osam posebno-sinkroniziran vožnje s ručno odabrali tijelo setove, spoilers, rims, krov lopatice, i više su otključana i dostupni za vas redline u Online (Xbox samo) i Quick Race načina. Izdvojena automobila: Supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL65 AMG, korveta C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S, i korveta C6.R.

* Ekskluzivna potraga Challenge - brus Vaš murjak utaja vještine u ovom intenzivne potjere Izazov koji značajke valovi punjenjem SUV Drotovi i najviše agresivnih policijske taktike.

* 3 Ekskluzivna Utrke - upaliti ulice u tri utrke izrađen posebno za Black Edition, otključana i dostupan za pogon odmah od početka.

* Ekskluzivna i otključana Vinyls - Prilagodite svoju voziti brže nego svi ostali s desecima otključan vinyls kao i posebno izdanje Crno-stvorena-samo dizajne.

* Bonus DVD - Dobivanje pod poklopac za potrebe Brzina najtraženije. Pogledajte impresivnu vozila vitrine i ekskluzivni automobil umjetnička galerija, pogled ili deset Potreba za Brzo najtraženije filmova, uključujući i iza-the-scene pogled na stvaranje i divan u igri kinematika s Josie Maran. -A mora imati za sve potrebne za Brzo navijača tijekom posljednjih deset godina.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koliko se ja sjecam razlika je bila jedino u tom camaru i nekim bezveznim vinylsima

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
17 godina
protjeran
Nfs mw

Da ne otvaram novu temu kako se u most wantedu moze unistalirat 1.3 patch kako bi mogao uplait blackedition i neke trainere (nemora to biti unistalacija moze to biti bilo sta drugo)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

u black editionu dobiš camara ss i neke aute i par novih utrka i jedan challenge

17 godina
protjeran
Nfs mw

Jel mogu unistalirat patch 1.3 i kako???

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 17:40 (hackboy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

za blasc edition nisam siguran dal trebaš patch ali na nekim nfs stranicama npr. nfsgarage,nfsunlimited itd,itd. imaš neki file koji ti igru samo pretvori u black edition

15 godina
protjeran
Nfs mw

Ljudi ja sam skinuo NFS most wanted i kada ga idem instalirat dodje mi da moram ubacit cd/dvd in drive C: ...

MOZE POMOC HITNO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nfs mw
Nani 555 kaže...

Ljudi ja sam skinuo NFS most wanted i kada ga idem instalirat dodje mi da moram ubacit cd/dvd in drive C: ...

MOZE POMOC HITNO

Pa ubaci ga.. {#}

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
15 godina
protjeran
Nfs mw

al, nemam ga...i kada to stavim na dvd ubacim i opet nece, al sam ipak napravio raspakirao sam sve iso filove i maknuo ih i sada igram bez da sam ga instalirao...

0 0 hvala 0
16 godina
kupi igru.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
15 godina
protjeran

necu, radi mi i ovako...samo neznam kako se mp igra...

legenda.nino@gmail.com
14 godina
neaktivan
Nfs mw

Zna li ko gdje je na gamepadu tipka za nitro,ili barem na tipkovnici?

nikad ne odustaj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nfs mw

Pa pogledaj si u postavkama za kontrole !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice