NFS: Most Wanted - pad FPS-a

poruka: 4
|
čitano: 1.196
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dakle ovako dosao mi gust zaigrati opet MW, i sve je radilo super do prije neki dan od kada cim upalim igru FPS padne na 30, pri bilo kojoj rezoluciji i bilo kojim detaljima. Onda trebam palit i gasit igru po 10 puta da bi se vratio normalno na 60. Vsync nije upaljen, driveri su najnoviji, zadnji patch je stavljen. 

Dali netko zna do cega je to?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa bilo bi dobro da pokusas reinstalirat igru pa da onda vidis.mozda si skinuo nes nelegalno...a i zasto si stavio patch?ja sam bez patcha igru preso 2x i nikad nisam imao problema cak sam igrao na ovoj konfi MW

PROC:AMD neki jednojezgrini 1100 MHz(ne sjecam se  Cool)

VGA:ATI Radeon 9550

RAM:256 MB

HDD:40 GB

Napajanje:200 W

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NFS: Most Wanted - pad FPS-a
Independent kaže...

Dakle ovako dosao mi gust zaigrati opet MW, i sve je radilo super do prije neki dan od kada cim upalim igru FPS padne na 30, pri bilo kojoj rezoluciji i bilo kojim detaljima. Onda trebam palit i gasit igru po 10 puta da bi se vratio normalno na 60. Vsync nije upaljen, driveri su najnoviji, zadnji patch je stavljen. 

Dali netko zna do cega je to?

Cini se da imas piratsku verziju igre. U tom slucaju ti problem pravi Anti-Blaxx.
16 godina
RE: NFS: Most Wanted - pad FPS-a

Dada, to mi je ''backup originala'' ljepse zvuci nego piratska igra :D. Uspio sam srediti, los je bio crack. Moze lock.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice