Need GOOD cod2 cfg

poruka: 10
|
čitano: 20.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Need GOOD cod2 cfg

Pozdrav svima,trebo bi neki extra cfg vise za scope jer sam scoper :P

Iam dosta jak komp tako da mi nisu bitni fpsi jer iam na defaultu 1680x1050 4xAA 250 lock u smokeu tako to nije bitno!!

Ako ima neko neki extra cfg za scope neka posta :D

HVALA!

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Need GOOD cod2 cfg
Be Gamer
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 20:30 (damircazin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Need GOOD cod2 cfg

podesis si rezoluciju i sve kako tebi pase i sensitivity i ubacis pare naredba u konzolu(mislim za pakete i slicno)mislim da ima neka za bloom itd. a ne neke izdrkotine po defaultu

Tehničar za Računalstvo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Need GOOD cod2 cfg

hehe znam za to ali ja neznam koje dobar u cod2 za scope ;)

Imam ja preko 2000 cfga za cod4 jer sam ga igro prije tj sad sam ga quito i poceo cod2 pa bi trebo neki cfg :D

Reci ko je najbolji za scope pa cu probat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Need GOOD cod2 cfg

E I KAJ SADA KADA TAMO IMA NAREDBI 50-AK NPR : BIND 1 SAY KKKKK, I KAKO DA IH SVE LIJEPO UPISEŠEM A DA NEJDEM JEDNU PO JEDNU TO BI TRAJALO 30 MIN ;)

14 godina
neaktivan
papiga00 kaže...

E I KAJ SADA KADA TAMO IMA NAREDBI 50-AK NPR : BIND 1 SAY KKKKK, I KAKO DA IH SVE LIJEPO UPISEŠEM A DA NEJDEM JEDNU PO JEDNU TO  BI TRAJALO 30 MIN ;)

Prvo ugasi caps.

Drugo u opcijama odi Set Deafult Controls i nece bit tih bind-ova.

15 godina
Ako imas komp koji ima i moze drzat 125/250 FPS i imas ADSL vezu sa OK pingom, onda samo u .cfg-u ili u konzoli upisi dvi naredbe, \cl_maxpackets 100 i \cl_packetdup 2 i to je to. Ne postoje .cfg-ovi za scope/trench/m1 i slicno. Nista nece pomoci ljepljenju osim ovoga gore. Ima jos par naredbi za grafiku i poligone, ali to ne koristim, pa neznam.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
protjeran
Encheltis kaže...
papiga00 kaže...

E I KAJ SADA KADA TAMO IMA NAREDBI 50-AK NPR : BIND 1 SAY KKKKK, I KAKO DA IH SVE LIJEPO UPISEŠEM A DA NEJDEM JEDNU PO JEDNU TO  BI TRAJALO 30 MIN ;)

Prvo ugasi caps.

niste shvatili imam ovo http://bashandslash.com/images/stories/cod2/tweaks/Proconfigs1207/20id/SniperCraft.cfg i kako da sada si postavim taj cfg ??? kaj moram napraviti ,znam da moram staviti u mapu main-player ali kako u wordu ili., ., , ,, ...........

14 godina
neaktivan
papiga00 kaže...
Encheltis kaže...
papiga00 kaže...

Prvo ugasi caps.

niste shvatili imam ovo http://bashandslash.com/images/stories/cod2/tweaks/Proconfigs1207/20id/SniperCraft.cfg  i kako da sada si postavim taj cfg ??? kaj moram napraviti ,znam da moram staviti u mapu main-player ali kako u wordu ili., ., , ,, ...........

Sad sam te vec shvatio sad si bolje objasnio.

Evo tu sam ti to uplodao sad stavis ovo ko i svaki drugi cfg http://www.easy-share.com/1913907166/config_mp.cfg.

Za ubuduce trebao si samo kopirat taj text i zalijepit preko svojeg u cfgu.[mozes i s wordpadom i notepadom svejedno]

14 godina
protjeran

¸ok hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice