dječica još raspravljaju? vrati se malo nazad u temi te se nauči čitati, account je bannan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije bitno. Daj ti njega, lako ja provjerim.
odakle da ja više znam ime charactera na njemu kad nisam igrao godinu i pol a ne mogu se ulogirati nigdje s tim account podacima? jesi bistar..
odakle da ja više znam ime charactera na njemu kad nisam igrao godinu i pol a ne mogu se ulogirati nigdje s tim account podacima? jesi bistar..
Tako negdje niti ja nisam WoW igrao (nešto više ako se ne varam) i znam napamet Acc i pw.
Zna li itko kada ce rotacija i sale za boost za neke aute? :D
To ti nezna nitko, pa ni oni sami. Sale ti je bio prije par dana.
Ako misliš na rasprodaju BMW, nije je bilo.
Nema nam nam druge, nego čekati...
Ako misliš na rasprodaju BMW, nije je bilo.
Nema nam nam druge, nego čekati...
Ni to nije bilo? Gadno su zabrijali.
ljudi sory ali ova igra je mrtva odkad su otpustili staru ekipu,od ond nis neradi kako treba.
Ispravite me ako nisam u pravu...:D
Već godinu dana ništa ne štima, neznam šta im je.
ljudi sory ali ova igra je mrtva odkad su otpustili staru ekipu,od ond nis neradi kako treba.
Ispravite me ako nisam u pravu...:D
Stara ekipa radi na http://www.worldofspeed.com/
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-speed-online/204070.aspx
I onako je bio cheater. Niko pa ni on nemože odvozit takva vremena.
Kako objasniti video tih utrka?
Nemože se reći da je bio cheater jer se to po videima ne vidi šta jest jest, ali da je speedbuger čisti to je sigurno...
Jesi ti probao odvozit npr B klasu neku stazu koju je on odvezao. Nema Boga da blizu dodješ. Nemoguće je.
Daj link na video.
Nemože se reći da je bio cheater jer se to po videima ne vidi šta jest jest, ali da je speedbuger čisti to je sigurno...
Ajde ti odvezi utrku barem 5 sec zaostatka za njegovim vremenom. Nemoš bez čita. Treba ti 150 nitra ili speedhack.
Ajde ti odvezi utrku barem 5 sec zaostatka za njegovim vremenom. Nemoš bez čita. Treba ti 150 nitra ili speedhack.
Golube jesi ti čuo za speedbug?
Golube jesi ti čuo za speedbug?
Pa ti nemoš ni sa tim glichom odvesti onakvo vrijeme. Tako da gavrane ne lupaj.
facepalm...
facepalm...
facepalm...
Evo i zašto...
Ima se para, može se, baš ga briga...
Evo i zašto...
Ima se para, može se, baš ga briga...
Šta si ti zaljubljen u njega? Pravi cheater kao i svi u vrhu nfs-times.
sto se tice ovog doticnog,lik je nadmasio i cheatere,jedan moj frend je napravio bolje vrijeme od njega na jednoj stazi B-clas eventu,sa MR-om i ovaj ga bana na toj stranici jer je navodno cheater a dao bi svoju ruku za tog frenda jer znam da nije lik je potrosio brdo love na igru...
sto se tice ovog doticnog,lik je nadmasio i cheatere,jedan moj frend je napravio bolje vrijeme od njega na jednoj stazi B-clas eventu,sa MR-om i ovaj ga bana na toj stranici jer je navodno cheater a dao bi svoju ruku za tog frenda jer znam da nije lik je potrosio brdo love na igru...
Poznato mi je to.