da li bi tko mjenjao acc sa chicane us za apex eu? na chicaneu imam puno frenda,a na apexu nemam nijednoga
a zbog čega bi ga mijenjao, ako na chicaneu imaš puno frendova???
da li bi tko mjenjao acc sa chicane us za apex eu? na chicaneu imam puno frenda,a na apexu nemam nijednoga
krivo sam se izrazil :D ja bi mjenjal svoj apex eu za chicane us :D
Pozz ljudi, instaliro world da se zezam s frendovima na kraju sam ja osto igrat, nick mi je pomijac, pa ako neko hoce nek me doda. I jedn pitanje, kad cem dobit one kodove za Lambo Miuru, povodom 1 milijun lajkova na fejsu?
Znaci danas navecer bi trebali dobit code za onu rusku facebook stranicu (30000 like-ova), a sutra navecer (cetvrtak) dobit cemo code za Miuru Concept.
Da ne bude da izmisljam evo sto je rekao nas CM:
So, the current plan is as follows.
Tomorrow (Wednesday) evening (EU) we will be releasing the 2nd Milestone code for the VK.com milestone so you will be able to get your hands on that (And let's be fair... that milestone was hit first)
Then, on Thursday evening (EU) we will be releasing the Miura Concept code for the 1 Million likes on Facebook, and you can be sure that we will make some noise about it, so you shouldn't miss it.
Znaci danas navecer bi trebali dobit code za onu rusku facebook stranicu (30000 like-ova), a sutra navecer (cetvrtak) dobit cemo code za Miuru Concept.
Da ne bude da izmisljam evo sto je rekao nas CM:
So, the current plan is as follows.
Tomorrow (Wednesday) evening (EU) we will be releasing the 2nd Milestone code for the VK.com milestone so you will be able to get your hands on that (And let's be fair... that milestone was hit first)
Then, on Thursday evening (EU) we will be releasing the Miura Concept code for the 1 Million likes on Facebook, and you can be sure that we will make some noise about it, so you shouldn't miss it.
Još nam fali kod za 50k na VK
A nist moram krenut ispocetka jer sam se ocito navuko na ovu igru xD nist danas otvaram acc na apexu :)
hahahahahaha
Sta je ovo sad, samo na 7 dana dali ovo auto?
lol al su nas trollali :D
EDIT: brze odlaze nego kad su dolazili fanovi xD
Jao koja navlakusa.
Trolld...neću ga ni uzimati :)
Ahahah iskreno nista me ne cudi
Uopce mi nije krivo, ljudi su dali 911 GT3 RS 4.0, gift koji vjerojatno niko nece nadmasiti minimalno sljedecu godinu dana.
KOje partove je najbolje stavit na zondu za drag, zelene, za top speed ili plave za acceleration?
KOje partove je najbolje stavit na zondu za drag, zelene, za top speed ili plave za acceleration?
Zelene
Zelene
A na veyrona?
Zelene
A na veyrona?
kombinacija dijelova za Veyrona:
y, y, y, g, y, y
ili
y, b, g, b, b, y
ako netko zeli imam jos jedan acc negdje lvl10 koji ima MR2 gore
ako netko zeli imam jos jedan acc negdje lvl10 koji ima MR2 gore
Jel chicane ili apex ? Pozz !
Uopce mi nije krivo, ljudi su dali 911 GT3 RS 4.0, gift koji vjerojatno niko nece nadmasiti minimalno sljedecu godinu dana.
Nije stvar u tome, nego daju rental auto s kojim se samo možeš utrkivati. Nebi ništa rekao da su dali auto koji možeš zadržati.
Da li ima neko ko bi mijenjao chicane acc, da mu dam svoj apex, lvl 50, ima 4 auta, bmw e46 m3 GTR, chevrolet chevelle ss, chevrolet camaro zl1 i mazda speed 3 ... :)
Evo i ja sam natrag poceo igrat...dodajte me ako zelite: Hrza23
Jel ovo code??? https://world.needforspeed.com/news/article/14307
Lamborghini Miura Concept Code
BKZ9-MU44-R99X-SGLN
tjedan dana čekamo njihove pripreme i taj kod
i nakon svih tih priprema stranica srušena baš su dobro pripremili servere
tjedan dana čekamo njihove pripreme i taj kod
i nakon svih tih priprema stranica srušena baš su dobro pripremili servere
Ovdje redeemaj https://www.origin.com/login