Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 190.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover
IRebic kaže...
R4zOR229 kaže...

yap ima ono usporovanje vremana(nemrem se sjetit ka se zove)

Speedbraker, koja glupost, nebi da voziš pod ručnom, nemam blage čemu služi, al' katkad je dobro za screenshutove

Kaže se screenshot. I molim te nauči višestruko citirati a ne pisati tri posta za redom

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
protjeran

Definitivno uzimam čim izađe. Original, kao i dosad Need For Speed. Jedino što cijenim u odnosu na ostale video igre je priča koja se svaki put razvija iz početka pokrenuto novom tematikom. Sudeći po traileru sa interneta biti će kao Most Wanted. Super je grafika!

Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi Extreme Music
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stoncin3 kaže...

Definitivno uzimam čim izađe. Original, kao i dosad Need For Speed. Jedino što cijenim u odnosu na ostale video igre je priča koja se svaki put razvija iz početka pokrenuto novom tematikom. Sudeći po traileru sa interneta biti će kao Most Wanted. Super je grafika!

Osim Carbona koji se nastavlja na MW. A ko zna, možda ti budeš u UC-u undercover cop koji će na kraju loviti heroja iz Most Wanteda?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan

cim dojde skidam ga s neta i nadam se da se neču razočarat....

makar je i pro street bio solidan....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nadam se ne! U posljednjim serijalima se uvijek igralo negativce pa se nadam i toplo preporučam UC svakome ako tako i ostane. Sa MW su napravili revoluciju u svijetu racing igra! I love EA games!

Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi Extreme Music
17 godina

Recimo da ProStreet nikad nije bio EA-ova zamisao niti Need For Speed nego igra nekog nezavisnog proizvođača. Mislim da bi ju onda ljudi više cijenili. Jer EA napriča gluposti od igre, ti očekuješ i onda vidiš da 95% toga nisu ostvarili i onda ti se igra ne svidi.

Undercover ne može biti lošiji od ProStreeta, stoga se toplo nadam da ću ga preći do kraja.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

najbolje izdanje je hotporsuit2.

17 godina
neaktivan

trailer u visokoj kvaliteti na master downloadu!

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

cool igra cuo sam za nju imas neke podatke kao da je inspirirana na filmu transporter i tko te stvari

http:pcstreethackboy.blog.hr

samsung sync master 2232bw hakeri dusa mog kompa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hackboy kaže...

cool igra cuo sam za nju imas neke podatke kao da je inspirirana na filmu transporter i tko te stvari

http:pcstreethackboy.blog.hr

trailer, i sve će ti biti jasno...
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja mislim da će igra biti pravi hit. Jedva čekam da izađe.Video koji sam gledao o njoj prikazuje da je izvrsna!!!

0 0 hvala 0
17 godina

Jedva čekam skrinšot koji pokazuje oštećenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Jedva čekam skrinšot koji pokazuje oštećenje.

sumljan da će se moći razbijati auti, jer ima policije
17 godina
neaktivan

i bolje im je da im umjetna inteligencija bude ličila na nešto, je je nikakva još od Undergrounda1, zbog toga su izgubili veliku gomilu igrača diljem svijeta, sav promet u gradovima, a i sami trkači se ponašaju nebi da ih nije briga za život, jurcaš prema njemu sa 300 KM/h i nebi ti se on maka za sve pare svita, kao što je Goran Račić napisao u tekstu o most wantedu, "ljudi se ponašaju nebi da su neka vanzemaljska rasa, nije ih ništa briga za život" doduše nisam siguran da je točno tako, ali je nešto u tom smislu...   

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2008 15:50 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instaliro jucer Underground 2 jucer i igrica mi je strava cak mi je i grafika ok (bar auta), Ma da naprave bar kopiju U2 sa vecom mapom i novim ii vecim brojem auta to bi bio hit. Policija samo smeta ali je ok:)

Jel ko naso popis auta u undercoveru??

0 0 hvala 0
17 godina
Campeonato kaže...

Instaliro jucer Underground 2 jucer i igrica mi je strava cak mi je i grafika ok (bar auta), Ma da naprave bar kopiju U2 sa vecom mapom i novim ii vecim brojem auta to bi bio hit. Policija samo smeta ali je ok:)

17 godina
neaktivan

Koji su hradverski zahtjevi? Hoce li igrica prodrzavati DX10?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//- xFire:bigbadborna

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Campeonato kaže...

nisu to svi, valjda će trebat pričekat još koji tjedan za službeni popis, koliko vidim ovo su auti uočeni u traileru
17 godina
BokyKLC kaže...

Koji su hradverski zahtjevi? Hoce li igrica prodrzavati DX10?

Podržavati će DX10, a zahtjevi će biti kao kod ProStreeta za Vistu.
16 godina

Po traileru mi izgleda dobro,neznam zašt su svi pričali da su Most Wanted i Carbon loši imam obje igre i sasvim su solidne samo mi je prostreet dosadan i glup

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox360 Modder kaže...

Po traileru mi izgleda dobro,neznam zašt su svi pričali da su Most Wanted i Carbon loši imam obje igre i sasvim su solidne samo mi je prostreet dosadan i glup

Pa ne znam ko je govoril da su Most Wanted i Carbon loši!?
To su neke od top trkaćih arkada.
ProStreet je zbilja loš, čak i katrastofalan!

Undercover mi liči na još jedan propalitet!
Najviše me živciraju stvarne cut scene popraćene sa hrpom blur efekata!
Ako je igra, onda nije film ili serija...
Ipak, svaki Nfs nađe svoje fanove!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina

Most Wanted i Carbon su dobivali slabe ocjene u raznim recenzijama,Most Wanted recenzija : http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=2751

Carbon je dobivo  bolje ocjene od most wanteda

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Po meni je Most Wanted najbolji NFS, pa zatim Hot Pursuit i Porsche Unleashed.

Underground je zanimljiv, ali mi je bio monoton, pogotovo dvojka, predosadna s onim URL utrkama.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.04 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Most Wanted i Carbon su dobivali slabe ocjene u raznim recenzijama,Most Wanted recenzija : http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=2751

Uzmeš recenziju s tportala, hmm, oni su stvarno vrh svih recenzista igara u Hrv. Neodlučan

U potpunosti se slažem s Armorom, MW je definitivno obilježio arkadne utrke (za Carbon ne mogu pričati jer ga nisam igrao).

Također UC mi liči na još jednu trkaću arkadu koja stavlja igrivost u drugi plan, a ističe napetu priču i friško pečeni "Hollywood pimpin' style - YEAHH!!" Bit će mnogo priče a manje trke. Jer, svi znamo da je lakše napraviti priču nego kvalitetnu fiziku autiju... A čini se da u zadnje vrijeme EA ima grande problema s programiranjem fizike.
Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan

meni se čini da se ova igra radi na istom "principu" kao most wanted, sudeći po priči...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2008 21:01 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
i_rambo_plache kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Uzmeš recenziju s tportala, hmm, oni su stvarno vrh svih recenzista igara u Hrv. Neodlučan

U potpunosti se slažem s Armorom, MW je definitivno obilježio arkadne utrke (za Carbon ne mogu pričati jer ga nisam igrao).

Također UC mi liči na još jednu trkaću arkadu koja stavlja igrivost u drugi plan, a ističe napetu priču i friško pečeni "Hollywood pimpin' style - YEAHH!!" Bit će mnogo priče a manje trke. Jer, svi znamo da je lakše napraviti priču nego kvalitetnu fiziku autiju... A čini se da u zadnje vrijeme EA ima grande problema s programiranjem fizike.
 I bolje da nisi igrao Carbon, možda ima bolje ocjene ali igra je loša skrooz, ja neznam komu se more to sviđat,
pogledajte grad u Carbonu, nigdje veze, voziš autocestom i odjednom izađeš u selo, neke kuće na gomilama, okuke/zavoji nemaju veze(neki) i pre mračno je.
Pro street san bio snimio i odman ga izbrisa, pre glup, nemorre se vozikat po gradu i to je naj veca mana!
Nadam se da ce UC bit dobar!
16 godina
neaktivan

Prostreet najgori ikad, zatim Carbon, zatim Most Wanted, a najbolji Underground 2.

Ali ovo će biti bolesnjava :

- free roam, filmići (radnja tipa hollywoodski akcijski film, pogledajte teaser), grafika, auti, jurnjave po autocesti, nema draga, MURJA, autosculpt, ... stvarno ne vidim kaj mu fali. Očito su skužili da je Prostreet neviđeno smeće i odlučili se brzo vratiti na dobru, staru arkadu, samo kaj su ubacili bolje filmiće, aute i murju.

Sveukupno - kupujem original ^^

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
TonicEmi kaže...

Prostreet najgori ikad, zatim Carbon, zatim Most Wanted, a najbolji Underground 2.

- free roam, filmići (radnja tipa hollywoodski akcijski film, pogledajte teaser), grafika, auti, jurnjave po autocesti, nema draga, MURJA, autosculpt, ... stvarno ne vidim kaj mu fali. Očito su skužili da je Prostreet neviđeno smeće i odlučili se brzo vratiti na dobru, staru arkadu, samo kaj su ubacili bolje filmiće, aute i murju.

Slažem se. I ja: u novembru do Sophos Laba u Tower Center, Rijeku po novi NFSU... uživaj!
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
TonicEmi kaže...

Slažem se. I ja: u novembru do Sophos Laba u Tower Center, Rijeku po novi NFSU... uživaj!
 Ti isto!  Jedva čekam...izlazi 18.11. jel ?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice